אני באמת מרגישה כמו בבלוג שלי עכשיו >_<"
טוב, אז בכיתה ח היתה מישהי סוטה כמעט כמו בן, והיא אהבה בעיקר לרדוף אחרי כשהיתה לה מוזה, נראה לי שזה כי הייתי הדבר הכי קרוב לילדה קטנה לדעתה עם כל האובססיה שלי לדיג'ימון וכמובן שילדים קטנים תמיד נבוכים מזה יותר. אבל כבר אז זה הצחיק אותי, היינו רודפות אחת אחרי השניה ומתפוצצות מצחוק. פעם היו לי גבות ממש ממש ענקיות, ואמא שלי היתה לוקחת אותי לקוסמטיקאית שתנקה קצת מסביב-אבל היא אף פעם לא הצרה אותן או משהו. בכיתה י החלטתי יום אחד משום מה לקחת פינצטה לידיים והתוצאות היו, כמובן, הרסניות. למחרת הלכתי לבית הספר עם גבות דקיקות שאחת מהן קצת מזכירה ~. הגיוני שצחקו עלי בגלל זה אבל אני לא יודעת בודאות שצחקו עלי בגלל זה כי אף פעם לא שמעתי, יכול להיות שהאנשים שם היו נבוכים בשבילי ולא אמרו כלום (אמרתי לכם, הם אנשים טובים) חוץ מזאת שגם אהבה דרגון בול שכשהתלהבתי שסידרתי לעצמי אמרה: "אהה, אז ככה זה יצא ככ עקום..." חוץ מזה יש בעולם גם כל מיני אנשים שחושבים שגבות דקות מאוד זה דווקא יפה, והיו כמה גם בשכבה שלי שממש התלהבו מהאסון שעשיתי לעצמי ו"וואו תמר זה ממש יפה עכשיו אפשר לראות לך את העיניים!" ובמובן מסויים אפשר להגיד שהן ירדו על המצב הטבעי של הגבות שלי שלדעתן הסתיר לי את העיניים, אבל למעשה הן ניסו לתת לי מחמאה ולא היו להן כונות זדון אז אני לא מחשיבה את זה כאילו צחקו עלי. אני לא הסכמתי עם התשבוחות על תחילת דרכי כמעצבת גבות, אבל זה כבר סיפור אחר שיסופר בפעם אחרת-או עכשיו אם תרצו לשמוע איך שיקמתי בכוחות עצמי את הגבות שלי. חוץ מזה... נראה לי שהיו עוד דברים ששכחתי, ובטח היו עוד דברים שאפילו לא זכרתי מלכתחילה. אה, כמובן! בכיתה יב היתה הבגרות בספורט-להכין "תרגיל" שזה כזה ריקוד עם כלי ואלמנטים (גלגלון, עמידת ידיים וכאלה.) הייתי אמורה לעשות אותו עם החברה הכי טובה שלי מהתיכון וכמובן שעד ליום שבו היה צריך להגיש את התרגיל לא עשינו שום דבר, אבל נתנו לנו בוקר שלם חופשי להכין תרגיל-אבל לא היתה לנו מוזיקה או כלי וגם לא כל כך ידענו לעשות גלגלן ועמידת ידיים. למזלנו, שתי בנות אחרות שהביאו קלטת עם כל מיני שירים נתנו לנו לבחור את אחד השירים שלהם ואנחנו החלטנו לעשות תרגיל שיתאים לשיר. להן היה את השיר "בתוך הים" של סבסטיאן מבת הים הקטנה והן רקדו עם כדור. לנו היה את השיר של "גברת פלפלת" ורקדנו עם כפיות. אני חושבת שהתרגיל שלנו רודף עד היום בסיוטים את כל מי שראה אותו O_O אני חושבת שכל 70 הנקודות שקיבלתי על התרגיל הזה היו רק על אומץ ומקוריות ^^" (עשינו סייף-כפיות!) חוץ מזה, בכל פעם שהיה יום קישוט/הכינו תפאורה למשהו, אני תמיד נמצאתי באיזור כדי להסניף כמה שיותר דבק, גם כשבכלל לא הייתי בוועדת קישוט. פעם אחת מישהי אמרה לי: "מה זה? ואני חשבתי שאת שמחה באופן טבעי!" ואז היא לא דיברה איתי עד לסוף היום כי היא כעסה עלי בגלל זה. (היא אמרה לי את זה בערך רבע שעה לפני שממילא הלכתי הביתה). וביום אחר ה"חברה הג'ודאית" שלי דיברה איתי על זה שלא בריא להסניף צבעי גואש ושהיא פעם הסניפה טיפקס וכאלה דברים. בטיול השנתי של כיתה יב סתם צווחתי לי איזה שיר של עברי לידר ואז מישהי (לא מהכיתה) ממש התעצבנה וצעקה עלי (ואז כל הכיתה שלי צעקה עליה בגלל זה) אבל החברה שגם אוהבת דרגון בול שלי (שהיא כבר היתה אז בכיתה אחרת) חשבה שזה ממש מצחיק איך שהילדה מהכיתה שלה התעצבנה וניסתה גם כן לצווח את השיר ההוא עברי לידר, אבל זה לא הלך לה. (כלומר, היא לא הצליחה לעצבן אותה.) אז אפשר לומר שגם צחקו עלי שאני שרה בצורה צווחנית. בסוף כיתה יא היתה תקופה שהייתי די מכורה לבליץ' ואז גזרתי את השוליים של הדפים שתלשתי מחברות ספירלה והנפתי אותם על זאת שישבה לפני בקריאות "הוואלו זאבימארו!!!" מחרידות. כמובן שלא היא ולא אף אחד אחר הבינו מה אני רוצה מהם בכלל, אבל זה נתן לאותה אחת רעיון, ובמשך שיעור שלם היא עמלה על הכנת שבבי נייר ומחקים קטקטנים, ובסוף השיעור היא שפכה הכל על זאת שישבה לידה. אה, וכמובן, רוב בני הנוער בדר"כ מחוצ'קנים אבל אני דווקא הייתי מתקלפת. אז פעם החברה הג'ודאית שלי אמרה שזה נראה כמו זיפים וזה סקסי O_O ופעם החברה שגם רואה דרגון בול אמרה שאמא שלי דומה למישהי אחרת מהכיהת שלי שבכלל לא סבלתי X_X וגם היו לי קבוצות שמנות של שיער לבן בין השערות החומות שלי וממש התלהבתי מזה, אז אם אנשים דיברו על זה בדר"כ חשבתי שגם הם מתלהבים מזה אבל... יכול להיות שהם בכלל ניסו לצחוק עלי בגלל זה? וגם, פעם מישהי ממש טפשה התלהבה שהיא קיבלה 3 נקודות יותר ממני באיזה מבחן/בגרות, אני לא זוכרת, אז היא צחקה עלי בגלל זה >_< אה, וכמובן שהיה גם רב אחד שאמר לי שנאי טיפשה ואפילו בכיתי בגלל זה, אבל הוא לא צחק. הוא לא טיפוס שצוחק, הוא אמר את זה ברצינותת כזאת. והיה רב אחר שאני לא זוכרת אם הוא צחק עלי או לא אבל האו היה צוחק על כולם אז הגיוני שגם עלי. הממ וזהו.