היי ! בא מפורום תחבורה ציבורית ו...

היי ! בא מפורום תחבורה ציבורית ו...

שואל אתכם מדוע בעיר שלי - ירושלים אין בנמצא שום בחורה איכותית ברמה??? אני נתקל בלא מעט שקרניות וכאלה שמסרבות להראות את הספח... מישהו מכיר משהו איכותי בעיר שלי ? מינימום תואר שני, מינימום 1.70, יש עופית כזאת ???

ולא איזה פלצנית שתבקש לראות את

טופס 106 !!! לא פחות ולא יותר ! חוץ מזה, היופי כנראה ברח לתל-אביב כי מה שנשאר פה לא ממש ראוי להתייחסות. לא יוצא לי לסובב ת'ראש ברחוב בעיר הזאת ! היתכן שיש נמק נורא לירושלים ??? או אולי חידלון היופי והשכל ?! נראה שמבחינת ההכרויות פה, המצב הינו לאחר יאוש... !

Crossface

New member
כנראה אתה סגור איפשהו

כי רק מטיול בי-ם ראיתי מלא יפייפיות ואני יש לי סטנדרטים גבוהים

אולי אתה רוצה...

שהיא גם תשלם לך משכורת על זה שהיא יוצאת איתך? אם כבר אז כבר... אני לא מבין מה הגישה המתנשאת שלך
אתה מצפה לבוא לדייט איתה ולפתור תרגילים בפיזיקה? לא כולן חכמות...ובהחלט לא כולם חכמים.

וחוץ מזה : שיהיה ברור:

הנהגים הטובים בעולם הם תמיד גברים כי... על הכביש לא צריך שכל !!! ושנית, ועכשיו ברצינות: אנחנו הגברים = הבשלנים הטובים ביותר !! גבר מקומו במטבח !!! אנחנו אף פעם לא שורפים ת'אוכל !!! אשה לא צריכה לשבת בבית ! אשה פורחת במערכת יחסים כאשר יש לה קריירה טובה עם המון סיפוק אישי ! אוכל אפשר תמיד לקנות בחוץ ולהזמין הביתה. אבל לצערי, חוץ מלאמא שלי, (ששווה 1,000 גברים מינימום) אין לי כרגע למי לבשל אז אני אוכל כמו איזה דפקט במקדונלד במרכז י-ם. לפחות הוא לא כשר וזה יתרון נהדר ! אחלה לילה ואחלה פורום מדליק ! מאיש הקטרים. יאלללללה ביייייייייי !!

מה אתה עושה בי-ם??

אם החיים כל כך מחורבנים בירושלים, אז למה אתה נשאר שם??!! אין בחורות יפות, כולם פרחות מטומטמות, אין למי לבשל ואפילו אין רכבת.. שא רגליך וברח - ומהר.. תסביך אמא קל.. ואם כבר כל כך סוגד למין הגברי אז זה ידוע שבת"א כולם הומואים.. למה אתה מחכה..?!

נו.. באמת..

אני בטוחה שרובן בעצם מסרבות לך מעצם היותך אידיוט.. עופית?? מאיפה זה הגיע? הזלזול שלך שובר שיאים!!! בתור ירושלמית אני חולקת עליך, יש בחורות מדהימות בירושלים, הצלחת להרגיז אותי עם הגישה האטומה הזאת! כשתהפוך בעצמך ל'בחור איכותי ברמה', ל'עופיון', אולי תמצא לך אחת כזאת.. בינתיים, אל תתאמץ, כי גם לירושלמיות יש דרישות, ולדעתי בחור מהסוג שלך לא יעמוד באף אחת מהן! מצטערת על ההתקפה.. בדר"כ אני בן אדם רגוע ונחמד..

אף אחת לא סרבה לי עד היום !

האינטליגנציה שלך שואפת לאפס. את פשוט כנראה הגעת מבית הרוס או משהו כזה. חבל אפילו להתייחס לעבלה כמוך. ברור שמעולם לא ראתה כף רגלך את מסדרונות האוניברסיטה. אולי תלמדי במרג'עיון שבלבנון. חבל שיש לך פה מלוכלך - ג'ורה אמיתית. מה נולדת בקטמון ו' ??? אבל יש לי רעיון בשבילך: אשפזי את עצמך להסתכלות ל- 15 יום בעזרת נשים בגבעת שאול. זה הפתרון בשבילך. ולסיום - את לא שווה כל התייחסות. קחי כדורי הרגעה ולכי לישון. לילה טוב.

../images/Emo1.gif

איזו התקפה.. אני ב-ט-ו-ח-ה שאף אחת לא סירבה לך עד היום, אתה באמת נשמע בחור איכותי ואינטילגנט, שכל בחורה (ולא רק הירושלמיות שבינהן, כמובן!) פשוט נופלת לרגליך בשנייה הראשונה.. מי יתן ובנות ישראל, אחת אחת, תזכה למפגש ולו הקצר ביותר איתך, וכך כולנו נוכל לחוות אושר אמיתי! שיהיה לך לילה מקסים!

PurpleGoat

New member
אין מה להגיד.. הגבר המושלם ../images/Emo99.gif

הנה נמצא האחד שבטוח יודע מה נשים רוצות... דוגמה מופלאה לכליל השלמות חכם, שרמנטי, רהוט ואני בטוחה שגם יש לך תואר שני במדעי המיטה... ועכשיו כמו שמישהו כאן כבר אמר- מה א-תה רוצה? לא טוב לך בירושלים? תעבור דירה. כל היפות פרחות? (ואני בהחלט בספק בקשר לזה)- טוב, כנראה שאם הם היו חכמות, מישהי הייתה כבר מסרבת לך מחפש "מישהי כוסית עם אוקיאנוס של שכל"? יופי לך, אני מחפשת תיבת אוצר, מה בדיוק יש לאחת כזאת לחפש איתך? מה יוצא לה מכל העניין? אתה מבין, יש יפות וחכמות בירושלים, הן כנראה רק מתחבאות מטיפוסים כמוך..

למעלה