היי ! בא מפורום תחבורה ציבורית ו...

אילן 29

New member
יאללה מכות יאלה...

האם הפורום הזה מיתדרדר לרמה של הצ'אט ??? כי אם כן אני כבר פה אומר לכם ..."אני הולך" ...חשבתי שרוצים שאני אשאר

nescafe

New member
כפרות...כנס לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה זה החרטה הזה
כולה נתנה את דעתה על שנאת הנשים שלך...פתחת עליה פה שרק מראה מי אתה
ועוד לה יש פה מלוכלך
חמוד שלי, לך תבדוק טוב טוב אצל מומחה מאיפה נובעת הבעיה שלך...אולי תצליח לפתור אותה... the sooner the better. וואלה התעצבנתי לרגע.

שתקתי עד עכשיו...

נתחיל מההתחלה - מה הקשר לבתים הרוסים???? מאיפה בא לך הגו'ק הזה? וחוץ מזה, במידה והיא אכן הגיע מבית הרוס, לפי רמת האינטליגנציה שאתה שואף לה, היה לך קצת יותר טאקט ולא הייתי מטיח את זה בפניה בברוטאליות! פרט שולי - קרא לכלב בשמו, לא עבלה כי אם אהבלה... כף רגלי ואני מאמינה שכף רגלן של רבות וטובות מפה, ראתה דווקא דיי הרבה פעמים את מסדרונות האוניברסיטה וחושבות כמו הבחורה שאתה משמיץ... אני גדלתי בקטמון ואתה סתם מכניס דברים לא קשורים וכביכול פוגעים לעניין.. ולסיכום: אם היא לא הייתה שווה שום התייחסות, ההודעה הזו לא הייתה פה עכשיו...

אני באה מבית הרוס

אך אין זה אומר שאני הרוסה ובהחלט אין זה משקף את מידת האינטלגנציה שלי. להפך! אני חושבת שלנשים ולגברים שהגיעו מבית הרוס צריך לקרוא שורדים וחזקים שכן אדם ששורד דבר כזה יוצא אדם מכובד בעל נפש טובה לא מפחית ממנו אם כי מגדיל!

אני מאחל לך ים של אושר וכמובן

שלעולם ועד לא תחווי כל "חוויה" שחווית בעברך ההרוס. לכל אחד מאיתנו יש חויות קשות ואני לצערי הייתי תמים וכמעט נפלתי בפח עם בחורה ששיקרה בגיל, בהשכלה ובאלף ואחד דברים אחרים. לכן, זה גרם לי להיות ממורמר. אך אסור לעשות הכללות והיות ונפגעת מדבריי אמש - אני מתנצל מכל הלב ! פשוט הביני שגם אני יצאתי עם "חוויה" נורא מרגיזה ! לילה טוב, שלך, אביתר

לא אמרתי שעברי

הרוס אם כי בית הרוס. העבר שלי אינו הרוס בכלל. יש בו הרבה רגעי אושר ולא חסר לי שם דבר. עצם העובדה שיצאת עם "חוויה" נורא מרגיזה לא אומרת שאתה יכול את כל בנות המין היפה באותה צורה ומעכשיו לתת את היחס שלך בהתאם. הרי הדרישות שלך של "תואר שני לפחות 170IQ וגובה של1.80" דוחפות את הבחורה לשקר שכן מה תעשה בחורה המעוניינת בך אך יש לה רק תואר ראשון או שיש לה רק 150 IQ או שאינה בגובה המתאים? ומה תעשה עם בחורה שלא נבחנה ואינה יודעת מה הוא ה-IQ שלה. הרוב לא יודעים מה הוא ואם כן הם לא יודעים את המסםר המדיוק מפני שבדרך כלל לא מגלים לך. מה אז? תבקש ממנה לעשות בחינות? הרי זה מגוכח ומעליב עד בכי.

שטויות ! העיקר שתהיי מאושרת !

גם אני יושב בחושך ומאחל לך אחלה לילה טוב !!! וגם שולח לך תמונה של חמוד אחד אך הוא נעלם פתאום...

אולי תקרא לה לאיזה שיחה בחוץ..

מאיפה כל האגרסיה הזאת?? אולי תרשם לאיזה סדנה שמפתחת את אהבה הזולת. זה ישפר את השקפת העולם הקלוקלת שיש לך. ובקשר לאף אחת לא סרבה לי.. כנראה שחבל שכך.. אם הן היו מסרבות לך, אולי לא הייתה לך דעה כל כך נחרצת על נערות ירושלים. עם איזה בחורות אתה יוצא ואיפה אתה מכיר אותן??

או לה לה

איזה דרישות. תואר שני, גובה. מה עם אופי? גם בוגרות תואר שני, 1.70 "איכותיות", יכולות להיות שקרניות, קלפטומניות, בוגדות. קצת חומר למחשבה....

שקר החן

New member
הכל טוב ויפה...

רק בקשה קטנה לי אליכם, בואו לא נהפוך את הפורום לשדה קרב... יש פה אוירה נחמדה שאני מקווה שתישאר כך... שלכם, חן.

למעלה