היי בנות אני צריכה עזרה דחוף!

danirit1

New member
היי בנות אני צריכה עזרה דחוף!

היי בנות יש לי בקשה גדולה אליכן. אני מצטערת שפתחתי על זה שרשור חדש פשוט לא נראה לי הייתן רואות. היום אני נוסעת לאילת עד יום רביעי ואני צריכה לצרוב דיסקים של מקפליי ואין לי הרבה זמן. אני צריכה טובה גדולה..חסרים לי כמה שירים של מקפליי.. קודם כל הקובץ של דני דיסקו..מישהי יכולה לעשות את זה בבקשה לקובץ אודיו וכך אני יצרוב אותו? ומישהי יודעת לחתוך קבצי מוסיקה כאילו יש לי קובץ של מישהי שמציגה את מקפליי ואז הם שרים ואני לא צריכה אותה אז אני רוצה לחתוך את זה וגם אם יש כאן מישהי שיודעת לעשות קבצי וידאו לקבצי אודיו בבקשה שתפנה אליי. אני צריכה גם את השירים הבאים: ILL BE OK - גירסת האלבום עם ניגון של ארבע פעמים בהתחלה עד שיש את הפתיחה של ה"בום" ואז הם מתחילים לשיר...יש גרסה של 2 ניגונים חוזרים עד הבום ויש של הארבע..אני צריכה את הארבע כי זאת גרסה מלאה...אני מבווה שהבנתן MEMORY LANE - הגרסה של האלבום וואנדרלנד - הגרסה המלאה-שלא יהיה חסר צליל..סליחה אם אני יותר מדי חוצפנית אבל אני אוהבת שזה מלא מלא לא חסר כלום שום צליל מההתחלה עד הסוף SHE FALLS ASLEEP - שני חלקי השירים מ-ח-ו-ב-ר-י-ם! אם יש לכן I WANNA HOLD YOU - 2 גרסאות..הגרסה של האלבום החדש והגרסה של הקליפ. גם אם אין לכן מה שאני צריכה אבל לפחות חלק או שאתם מבינות בקבצי אודיו כמו שרשמתי למעלה בבקשה תפנו אליי: מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 291851918 תודה רבה רבה רבה מראש! ! !!!!

cami love benja

New member
אממממ

אני לא יכולה לעזור לך ממש הרבה..חוץ מדבר 1.. יש לי את I WANNA HOLD YOU בגרסת האלבום. ואף פעם לא ידעתי שיש 2 גרסאות..עכשיו שמתי לב..
זה כל מה שאני יכולה לעזור לך..סורי.. לשלוח לך במסן אם את רוצה..?

vered131

New member
אמ..

יש לי את I WANNA HOLD YOU בגרסה של האלבום. אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך.

Hip Hop star

New member
אמ....

מצטרפת לאמ של הבנות מעליי
סתם...קיצר,אני יכולה להפוך את דני דיסקו לאדיו...מה את מעדיפה?כזה שמנגן במדיה פלייר בתור קובץ WAM?או MP3? ויהיה לי קצת בעיה לשלוח לך את הקבצים מאחר וחסמת אותי.
. אבל אני יכולה לעשות את כל מה שביקשת..רק לא הבנתי מה את רוצה להפוך לוידיאו בדיוק?!

Hip Hop star

New member
אה....

וצריבה זאת גנבה
.הפנימו ולמדו ממני,אני כבר שנתיים וחצי לא נוגעת בצורב.........

Hip Hop star

New member
נצל"ש-סיפור סינדרלה...

אני יודעת שאני אמורה לרשום את זה בבאסטד..אבל דיי מת שם...וזאת הזדמנות למי שלא מכירה את באסטד,להכיר אותם קצת... אז היום ב-14:30 בהוט פאן...ערוץ 13 רק בהוט!יישדרו את סיפור סינדרלה
. ואני יודעת שיש שם קטע שמשמיעים ברקע את Falling For You של באסטד...אז חשבתי להודיע
צפייה מהנה לכולם!

vered131

New member
איזה יפה זה.

הרגע ראיתי את זה פעם ראשונה! ואיזה יפה השיר וגם הסרט.. מומלץ

Hip Hop star

New member
גם אני ראיתי פעם ראשונה../images/Emo99.gif

בסרט הזה גיליתי כמה שצ'אד באמת יפה
. פיספסתי קצת את ההתחלה,ופחדתי שפיספסתי...גדול!הבית של מאט
. הסרט בכלל יפה,התחלתי לבכות כשהביץ' הזאת התחילה לספר לכולם על המכבתים שלהם,ושניהם התחילו לבכות
. ולא יודעת למה..התחלתי לבכות כשבסוף עם הכתוביות הראו את השירים שהם שמו...ורשמו את הפרטים של ג'יימס,צ'ארלי וטום
.ריספקט...לא ידעתי שגם טום כתב את השיר...

LeeR4Ever

New member
לא ממש אהבתי תסרט :-\

הילארי הורסת :-S לא ידעתי שיש שם שיר של באסטד
תודה

Humm Noa

New member
אני יכולה לעזור לך בכמה דברים../images/Emo3.gif

יש לי את כל האלבום על המחשב [לא הורדתי אותו... העברתי מהדיסק למחשב] אז.. אני יכולה לשלוח לך את MEMORY LANE I WANNA HOLD YOU - 2 ILL BE OK ואממ... יש לי את SHE FALLS ASLEEP בניפרד.. רוצה שאני אשלח לך ותחברי אותם?

danirit1

New member
בטח תודה בבקקשה תיכנסי אליי

תרשמי לי הודעה המסנג'ר והאייסיקיו שלי ללמעלה בבקשה אני ממהרת עוד מעט אני אצטרך לצאתתת

D4Ever

New member
נצל"שון!

לא לשכוח לראות TOTP בחמש! מקפליי מופיעים עם IWHY!!

למעלה