30 אם את בהוט
H Humm Noa New member 29/10/05 #21 בואו נגיד ש.. זאת לא הייתה ההופעה הכי טובה שלהם והצלחתי להקליט את הכל, כלל את פרן אומרת מקפליי אני מעלה עכשיו
בואו נגיד ש.. זאת לא הייתה ההופעה הכי טובה שלהם והצלחתי להקליט את הכל, כלל את פרן אומרת מקפליי אני מעלה עכשיו
V vered131 New member 29/10/05 #22 ואוו ההופעה היתה טובה.. אבל טום קצת [הרבה] הפחיד אותי.. לעומת זאת דני, נתן אחלה הופעה זה לה שאני אומרת שטום לא היה טוב!
ואוו ההופעה היתה טובה.. אבל טום קצת [הרבה] הפחיד אותי.. לעומת זאת דני, נתן אחלה הופעה זה לה שאני אומרת שטום לא היה טוב!
L L u L i1 New member 29/10/05 #24 ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif אחת ההופעות הטובות שלהם!!! איך טום התחרפן שם... ואיך הוא התאמץ לצרוח כזה קיצר..אחלה הופעה!!!! אהבתי את הסוף! חח
../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif אחת ההופעות הטובות שלהם!!! איך טום התחרפן שם... ואיך הוא התאמץ לצרוח כזה קיצר..אחלה הופעה!!!! אהבתי את הסוף! חח
H Humm Noa New member 29/10/05 #29 אממ.. אני הקלטתי את זה אני יכולה לתת לך קישור להורדה אני רק צריכה קודם לעלות את זה לשרת...
L lollipop1 New member 29/10/05 #31 גמני פספסתי! אוףףף!!!! כן זה יהיה ממש טוב אם תעלי את ההקלטה תודה מראש
H Humm Noa New member 29/10/05 #32 אין בעד מה התחלתי לעלות וזה יגמור בעוד פחות משעתיים אבל... המחשב שלי היה דיי איטי כשהקלטתי אז זה לא באיכות הכי טובה בעולם.. כאילו זה באיכות טובה אבל פחות טובה משאר הדברים שהקלטתי
אין בעד מה התחלתי לעלות וזה יגמור בעוד פחות משעתיים אבל... המחשב שלי היה דיי איטי כשהקלטתי אז זה לא באיכות הכי טובה בעולם.. כאילו זה באיכות טובה אבל פחות טובה משאר הדברים שהקלטתי
H Hip Hop star New member 29/10/05 #33 אבל שלך גדול מדיי...../images/Emo12.gif ומורידלאט ותופסמקום אבל לא משנה..כי האתר של דאגי לא עובד..ואיאפשר כרגע להוריד משם את החלק האחר...ואת כבר מעלה..אז הייתי מעלה גם . תודה!
אבל שלך גדול מדיי...../images/Emo12.gif ומורידלאט ותופסמקום אבל לא משנה..כי האתר של דאגי לא עובד..ואיאפשר כרגע להוריד משם את החלק האחר...ואת כבר מעלה..אז הייתי מעלה גם . תודה!
L lollipop1 New member 30/10/05 #38 חוזרת בי ראיתי את השידור חוזר! דנייי הוו דני... מושלם כתמיד! אולי זו רק אני.. אבל הם קצת חשו רוקיסטים כבדים... בייחוד טום.. נו טוב אני אוהבת אותם גם ככה! רוקיסטים
חוזרת בי ראיתי את השידור חוזר! דנייי הוו דני... מושלם כתמיד! אולי זו רק אני.. אבל הם קצת חשו רוקיסטים כבדים... בייחוד טום.. נו טוב אני אוהבת אותם גם ככה! רוקיסטים
H Humm Noa New member 30/10/05 #39 כל מי שפיספס או לא יודעת מה אתם יכולים להוריד פה http://www.megaupload.com/il/?d=9KGIIQLC מקווה שעזרתי..
כל מי שפיספס או לא יודעת מה אתם יכולים להוריד פה http://www.megaupload.com/il/?d=9KGIIQLC מקווה שעזרתי..