ריפקין, אני כבר מכירה
את דעתך בעניין, וגם קראתי מה שכתבת לי בנושא, אבל כאן אני מניחה שנצטרך להסכים שלא להסכים... כמובן שהעיסוק הצהוב הוא לא מטרת הפורום ולא עיקרו, וג'קו הוא אכן זמר וההתייחסות אליו צריכה להיות מכובדת ולעניין. אבל - מה לעשות שחלק מהעניין הוא גם פפרצי, וגם העלאת נושאים שאינם מתחילים ונגמרים בכישרון מוזיקלי וברשימת השירים. הכל בגבולות הטעם הטוב, כמובן, אבל לדעתי גבולות אלו לא נחצו כאן. לא מדובר בתמונות שצולמו כשג'קו והילה הלכו להם להנאתם ברחוב, מדובר בתמונות מאירוע יחצני שאליו הוזמנו צלמי הפפרצי. כלומר החשיפה של החברה של ג'קו הייתה ידועה ומתוכננת. זה לא שארבו לה ברחוב כדי לצלם אותה. ובאופן יותר רחב - ג'קו לא מנסה להסתיר את הילה מעין הציבור, הוא הזכיר אותה במספר מפגשים עם התקשורת, הוא נחשף איתה בארועים ציבוריים, ובאופן כללי לא נראה על פני השטח שמפריעה לו או לה החשיפה המסויימת שהיא מקבלת. להגיד שאנחנו לא אמורים לפרסם תמונות כאלו זה אידיאליסטי ויפה, אבל מה שאנחנו אמורים לעשות זה להיות מעודכנים ככל האפשר במה שמתרחש סביב ג'קו, ומבחינת רוב הפורום זה כולל מספר רבדים שונים, ולא רק מתי ההופעה הבאה ואיפה. אם מישהי מגיעה לפורום של ג'קו ורוצה לדעת בכנות אם יש לו חברה, אני לא חושבת שזה פוגע בו באיזשהי דרך להגיד לה שכן. בקיצור - לי לא מפריע לא לדבר על החיים האישיים של ג'קו בפורום, אבל כל עוד זה עניין שמעסיק כאן בנות, אני בטח לא אסתום פיות ואגיד שאלו נושאים שאסור לעסוק בהם. מבחינתי - לגיטימי. כל עוד זה נעשה במידה ובצורה נעימה ולא פולשנית. מקווה שגם אם את לא מסכימה, את יכולה להבין את הצד השני...