היי בנות!

talytal

New member
כשירות לציבור

ג'קו והילה המתוקיזים...

kapit5

New member
../images/Emo6.gif איזה רעות אתן

בחורה ניכנסת בעדינות,שואלת אם יש לו חברה ולפי איך שהשאלה נישאלה היא נורא קיוותה שזה יהיה שלילי. לא צריך לידחוף את האמת ישר בפרצוף
,במיוחד כשהאמת קצת כואבת ..
. וטליטל למען הסר ספק ישר שמה תמונה שלא יהיו אי הבנות
ל-G הצעירה-רובנו היינו
מקינאה כשנודע לנו, אבל מה שטוב לג'קו ,טוב גם לנו ואנחנו מאחלות לשניהם רק טוב.

talytal

New member
כפיתוש, את כזו חמודיזה! ../images/Emo140.gif

ודווקא את התמונה שמתי כדי שתראה שהילה מתוקונת ושהם כאלה חמודים ביחד. ממש חבל לבזבז זמן על קינאה. אני יותר מקנאה במי שכבר שמעו את החומר של הדיסק החדש, באופן אישי....

livi4

New member
../images/Emo45.gifשלג'קו טוב לכולנו טוב../images/Emo189.gif

מחזקת את דברייך כפית !!!

Nova5

New member
ליבי, מה שלומך , מתוקיזה

את חוגגת עדיין?
הילה כתבה שהיום את ממשיכה לחגוג...

livi4

New member
היי ממיל'ה שלי - כותבת לך ../images/Emo30.gif

והולכת

rifkin1

New member
לפי דעתי בתור התומכות הכי גדולות

צריך לשמור על פרטיותו... זאת אומרת, שחיי האהבה שלו הם עניינו בלבד והיחסים שלו עם בת זוגו הם לא נחלת הכלל ולא משנה כמה הוא מפורסם. אני בטוחה שעם הזמן גם יתפרסמו כל מני תמונות פפראצ'י שלהם (מאוד מקווה שלא) והדבר האחרון שהפורום צריך זה לתת לגיטימציה לכאלו תמונות.

livi4

New member
יפה אמרת - אבל לא יעזור

סלב הוא סלב...וג'קו הסלב הכי משמעותי בעניי הבנות כאן

דורית41

New member
ריף-אלה תמונות פפראצי

שהתפרסמו בכל עתוני הרכילות-לא משהו שמישהי כאן צילמה

rifkin1

New member
הכוונה של היתה

שפה בפורום שלנו לא צריך לתת לגיטימציה לתמונות כאילו... תמונות שלו לבד...עוד איכשהוא בסדר (למרות שאני נגד) אבל לפי דעתי פרסום תמונות פפארצ'י שלו ושל החברה שלו כאן בפורום זו פגיעה ישירה בו. מבלי להכיר את חברתו, הילה, אני כבר יודעת שיש לה מעלה אחת: היא לא מפורסמת!!! ואני בטוחה שג'קו לא רוצה לפגוע בפרטיותה. אז בכל העולם כן יפרסמו את התמונות (במידה ויהיו כאילו) אבל לא כאן בפורום. כמובן שאחרי הכל זה יהיה נתון לשיקולה של טלי אבל זו רק הצעה שלי.

a d i d a s 2 1

New member
תקשיבי מתוקה...

מצדיקה אותך על מה שאמרת...שטוב בשבילה שהיא לא מפורסמת.. מעלה זה לא.. רק לידע כללי... אנחנו לא פוגעות בו ישירות כשאנחנו מעלות תמונות איתה או בלעדיה... אם לא היה "מסתכן" בכך שיפורסמו תמונות שלו הוא לא היה כמה לעולם הזה.... צהוב ומלוכלך ככל שיהיה, והרי ג'קו כבר טעם מהמעיין הזה ויש לו עוד הרבה למה לצפות זה חלק מהעניין ואין מה לעשות בנידון.... מדינה ****...נו מה? רק לידע כללי, הוא יודע לקראת מה הוא הולך, וגם היא בתור החברה שלו.... הרי לא נאמרה פה אף מילה רעה אז על מה כל העניין? קצת הזוי...

talytal

New member
ריפקין, אני כבר מכירה

את דעתך בעניין, וגם קראתי מה שכתבת לי בנושא, אבל כאן אני מניחה שנצטרך להסכים שלא להסכים... כמובן שהעיסוק הצהוב הוא לא מטרת הפורום ולא עיקרו, וג'קו הוא אכן זמר וההתייחסות אליו צריכה להיות מכובדת ולעניין. אבל - מה לעשות שחלק מהעניין הוא גם פפרצי, וגם העלאת נושאים שאינם מתחילים ונגמרים בכישרון מוזיקלי וברשימת השירים. הכל בגבולות הטעם הטוב, כמובן, אבל לדעתי גבולות אלו לא נחצו כאן. לא מדובר בתמונות שצולמו כשג'קו והילה הלכו להם להנאתם ברחוב, מדובר בתמונות מאירוע יחצני שאליו הוזמנו צלמי הפפרצי. כלומר החשיפה של החברה של ג'קו הייתה ידועה ומתוכננת. זה לא שארבו לה ברחוב כדי לצלם אותה. ובאופן יותר רחב - ג'קו לא מנסה להסתיר את הילה מעין הציבור, הוא הזכיר אותה במספר מפגשים עם התקשורת, הוא נחשף איתה בארועים ציבוריים, ובאופן כללי לא נראה על פני השטח שמפריעה לו או לה החשיפה המסויימת שהיא מקבלת. להגיד שאנחנו לא אמורים לפרסם תמונות כאלו זה אידיאליסטי ויפה, אבל מה שאנחנו אמורים לעשות זה להיות מעודכנים ככל האפשר במה שמתרחש סביב ג'קו, ומבחינת רוב הפורום זה כולל מספר רבדים שונים, ולא רק מתי ההופעה הבאה ואיפה. אם מישהי מגיעה לפורום של ג'קו ורוצה לדעת בכנות אם יש לו חברה, אני לא חושבת שזה פוגע בו באיזשהי דרך להגיד לה שכן. בקיצור - לי לא מפריע לא לדבר על החיים האישיים של ג'קו בפורום, אבל כל עוד זה עניין שמעסיק כאן בנות, אני בטח לא אסתום פיות ואגיד שאלו נושאים שאסור לעסוק בהם. מבחינתי - לגיטימי. כל עוד זה נעשה במידה ובצורה נעימה ולא פולשנית. מקווה שגם אם את לא מסכימה, את יכולה להבין את הצד השני...

rifkin1

New member
טלוש, כמובן שאני יכולה להבין

ולא התכוונתי לתמונות של ג'קו והילה מגיעים לאירועים תקשורתיים יחד כמו התמונות מהיומהולדת שלו. הכוונה שלי היתה לתמונות (שאמנם עדיין אין כאילו אבל שבטח יתפרסמו בשלב זה או אחר) פפראצ'י של שניהם (או שלו לבד) מבלים יחד בזמנם הפרטי... אבל לא משנה, זה הפורום וזה פורום מדהים והכל היה על תקן הצעה בלבד.

a d i d a s 2 1

New member
תשמעי הפורום הזה הוא למוטב בלבד...

כל אחת עושה מה שנוח לה וזה בסדר ומקובל לג'קו יש חלק מהפרטיות שלו כרגע עוד מעט גם את זה בקושי הוא ימצא מה שבטוח זה שגם אנחנו וגם הוא, רואות עצמינו כתומכות ושום דבר אחד שמנסה להסב לו כל רע _ולא לא התכוונתי שלשם חתרת...) בכל מקרה , התמונה שבקשת עוד מעט תגיע אליך...

../images/Emo93.gif ואני חשבתי שג'קו רק שלי :[

זה כל כך הורס לי את הפנטזיה כשאומרים לי שיש לו חברה !!... בוא נחסוך מידע..

למעלה