היי בננות תראו E

היי בננות תראו E

על השטיח האדום של קטס האמי אני מזכירה שמחר ב20:55 בערוץ 3 הטקס הערוך והמתורגם שלה אמי למיש לא ראתה לפנות בוקר. בראד היה שם:) והוא הזדקן ברמות שאי אפשר לתאר

חחחחחח כנסו דחוף

עכישו הראו את הכניסה של בראד וג'ניפר והראו את ג'נירפ הוכלת לדי איזה מישהו ובראד לא היה בפריים וכזה המישהו הזה דיבר איתה פתאום בראד כזה בא בתמונה כזאת עם היד ואמר לו משהו בסגנון של תתרחק מאשתי ואני חשובת לעצמי מה זאת הסנוביות הזאת?! פתאום הם התחבקו:) איזה סחבק הבראד זהה כמו עם אשטון ששאל אותו אם הוא יכול לקחת את אישתו לסיבוב אז האו אמר לו קח לשניים אפילו אבל תשאל אותה אם היא רוצה ואז אשטון אמר שהוא הבנאדם הכי מדליק שהוא מכיר

ג'ניפר עלתה לבמה שמציגים את הלבוש

כמובן בסוף אתמולב 3 בליהל בדרך האחרונה של השטיח האדום והיא עלתה לבד ב לי בראד ובנתיים הראו כמה תמונותש ל בראד מתחבק עם אנשים:) חמוד תראו עכשיו חדשות ערוץE מראים קטעים מאמי של כל הזמנים יש שם ת'תקופה הכי יפה של בראד שהוא היה שם עם ג'ניפר מבפנים ועשה איזה פרצוף וחשף ת'גוף חח לא משהו מוגזם משהו חמוד כדאי לראות

אה!!

בראד הזדקן?? מה פתאום! מזה השטויות הללו! רק לפני כמה חודשיים הוא היה באופרה, קונאן אובריין, TRL, ובכולם הוא נראה מקסים כמו תמיד! אז איך הוא יזדקן!!!? חוץ מזה הוא משלם הרבה כסף כדי שזה לא יקרה! מי שלא יודע בראד וג'ן קנו חבילות שלמות של קרמים כאלה שלט יהיו קמטים, והם הולכים לכל מיני טיפולים כדי לעשות כל מיני מסכות וזה כדי שהעור שלהם יראה טוב!

אז זה לא עוזר בשיט

חוץ מזה שגם בתכניות אירוח הוא נראה זקן ומקומט מהרגיל אחרי שהוא הסתפר הוא נראה הרבה יותר מבוגר הפנים שלו התנפחו טיפה ורואים קמטים מסכנ'ציק

karin byrne

New member
../images/Emo99.gif

איזה יפים הם...במיוחד בראד..איייייי...שלמות!!!
..תודה על התמונות...

91 תמונות של בראד-אתמול בשטיח האדום

הן קטנות כדי לראות אותן בגודל מקורי צריכים לשלם אז תהנו מהתמונות הקטנות הנה קישור תהנו

למי שלא ראה את הקטע של ג'ניפר

שריאיינו אותה אז הקטע בכתובת הזאת (מצטערת אני לא יודעת איך לעשות קישור) http://www.eonline.com/Features/Awards/Emmys2004/Clips/index.html

כנסו מהרררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב אז לכל מי שיש יס, הוט או כבלים רגילים יש בשעה שמונה חמישים וחמש בערב את האמי עם תרגום בערוץ 3 אני ראיתי כמה חלקים וזה מה זה יפה...ולכל מי שיש ערוץ E ראיתי הרגע את חדשות הבידור והיה מלא קטעים של בראד וג'ניפר מהאמי והראו גם קטע שהעלו משהיא שמעריצה את בראד וג'ניפר לבמה וזה היה כזה מצחיק...בקיצור אתם חייבים לראות את האמי...וזהו (לבנתיים)

למעלה