היי בננות תראו E

יו בדיוק אני רואה את טקס האמי והראו

את בראד
וג'ניפר! איזה חמודיםםםם..והעמריצה הזוווו
איזה כיף לה!!
גם אני רוצה! וזה לא קשור לבראד, זו סתם אחת שעשו לה הפתעה ונתנו לה לעלות ולהגיש פרס אמי באחת הקטגוריות בלי ידיעתה..היא זכתה בזה והביאו אותה עם כיסוי עיניים ואוזניים והיא היתה בשוק שהיא ראתה איפה היא ..זה היה נחמד
ואז כזה המנחה של הטקס אומר לה "תיראי הנה ג'ניפר ובראד" ואז הראו אותם והיא מחייכת לו ואומרת "אני מעריצה מושבעת שלך , ואומרים גם שאני דומה לג'ניפר" חחח היתה מתה $%&^%*%$

בדיוק מה שבאתי לרשום

ושג'ניפר מה זה חמודה לא דיעתי שהיא ככה היא כזה: רוצה שנתחלף? רוצה לשבת פה במקומי?

ג'ניפר חמודה ומדהימה!!!

חחחח איך המנחה אמר הנה בראד וג'ניפר והיא אומרת היי מאט לבלנק.. יבשה אותם... הייתה מתה להיות כמו ג'ניפרררררררררררררררררררר

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifנ"ששש../images/Emo70.gifעושים לי הוט../images/Emo9.gif

סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אני אוכל לראות את כל הסרטים של בראד !! יאאא ביום ראשון מגיע הטכנאי
למרות שאני בטיול שנתי ביום ראשון
אז אני אחזור וביום שני אני אראה

ה אורחת

New member
חחחחחחח אז ככה:

בראד לא הזדקן אפילו לא טיפה! טכנית הוא קצת מבוגר יותר אבל תכלס נראה טוב מתמיד אבל, כמו שכולנו מכירות את בראד אנחנו מודעות לעובדה שהוא לא שינה פחות תסרוקות מאישתו ואולי אפילו יותר! בכל אופן אני מודה שהגלח הכסחני הזה פחות מתאים לו אבל הוא עדיין מדהים! אני מאמינה שהוא יאריך בקרוב פעם כבר היה לו גלח והוא הצמיך מחדש, אל תשכחו שעד ממש לא מזמן הוא עוד היה עם שער ארוך בטרויה- מהמממממם! אה ואיזה מצחיק הוא עם המשקפי שמש! הוא נראה כמו איזה עיוור *טפו טפו טפו*!!!!!!!!! אה ועוד דבר: לא ראיתי תאמי
אבל אח שלי אמר לי שעשו כזה קטע שהביאו שני אנשים עם עיניים מכוסות ושמו אותם על הבמה של האמי מול איז מיליון איש ואז עשו להם משו בסגנון: היי תיראו הנה בראד פיט וג'ניפר אניסטון" ואח שלי אמר לי שהם היו פשוט בשוק והם כמעט התעלפו על הבמה!!!!!!! איזהההההההההה כיייייייייף להההההההההההההההההההם!!!!!!!!!!!!1

מיצי007

New member
רואים שהוא התבגר אין מה לעשות

אבל הוא עדיין "שווין שווין" כמו שווין וגארת' אוהבים להגיד
ראיתי ממש רק קטע אחד מהאמי ולא את הכל,טקסי הפרסים האלו כבר התחילו לשעמם אותי...
היה חביב.

למעלה