היי בננות +

היי בננות +../images/Emo24.gif

אני הולכת לספר לכן משהו שכבר שבועיים אני שומרת חזק חזק בפנים,,,, בשבועיים האחרונים הייתי פה כ"כ מעט ולא הייתי כל כולי שלכן בגלל זיבה לא קלה ועכשיו אני רוצה לשפוך את הלב,,,, לפני שבועיים פתחנו תיק ברבנות,,,, היום היינו שוב ברבנות והסיפור שביננו נגמר,,, אני רק רוצה לספר לכן שאני לא עצובה בכלל, ההפך הוא הנכון, אני כ"כ מאושרת וזה נגמר גם נורא מהר, ככה שלא היו מלחמות ורגעי משבר קשים,,,, אף על פי ולמרות הכל אני אמשיך לנהל את הפורום הזה כי אני כ"כ אוהבת אתכן וכ"כ נהנית להיות חלק מהקהילה המגובשת הזו, ומי יודע, אולי בעתיד תהיה לי חמות חדשה

אורא

New member
פנינה אני כועסת עלייך ../images/Emo46.gif

ואת כל זה עברת לבד ולא נתת לנו לתמוך בך
איך את מרגישה
איך הילדים מגיבים ומתמודדים
קבלי
ענק והרבה
אנחנו כאן בשבילך תמיד
חוץ מזה אמא שלו עדיין נשארת חמותך והסבתא של הילדים שלך
חיזקי ואימצי
אור

smagi

New member
פנינוש קבלי ממני ../images/Emo24.gif ענקי

אני מקווה שאת מרגישה טוב, זה משהו שהגיע פתאם בהפתעה? או שזה דבר שנסחב כבר שנים? בכל מקרה אני מקווה שתתאוששי מהר מהר. ותזכרי שאנחנו תמיד כאן בשבילך.
מגי

נוי3

New member
../images/Emo24.gifענקי ממני

תחזיקי מעמד!! ועכשיו, אולי תוכלי לספר לנו, מה היה עם חמותך לפני כחודש, כשהיא קראה את ההודעות שכתבת עליה בפורום. וגם...האם השתנו יחסייך עם גיסתך בעיקבות הגירושים????

קצת לספר לכן

עם חמותי הכל נגמר דיי בסדר למרות שנורא כעסה, אבל לא הראתה את זה במיוחד,,, כמו שתמיד אמרתי לכם, היחסים ביננו היו מעולים והיא הצליחה להחליק את זה ללא משקעים,,,,, לגביי גיסתי, היחסים לא השתנו, אנחנו מחליפות מיילים, מדברות בטלפון והיום ברבנות היא הייתה איתנו שם כעדה ואף אחד לא האמין שבאנו להתגרש, כולנו (אני, בעלי לשעבר
{קשה עדיין לכתוב את זה} אחותו ואחי הגדול) ממש כמו משפחה מאוחדת, ישבנו וצחקנו ולא הייתה אוירה עכורה,,,, אני כ"כ שמחה שזה נגמר בצורה שבה זה נגמר, רק הילדים ירויחו מזה שאמא ואבא שלהם מסתדרים גם אחרי,,,,,

פנינה יקרה../images/Emo24.gif

תמיד קשה ועצוב לשמוע על זה, אבל מה שחשוב באמת הוא שאת מאושרת
הרבה
ואנחנו תמיד כאן לתמוך, לעודד, להזיל דמעה יחד וגם לצחוק

הגנובה

New member
פנינה../images/Emo124.gif - איך לא שיתפת../images/Emo35.gif

הרי אנחנו כאן בשביל כולם
אם זה נגמר כל כך מהר (לגבינו) - זה תהליך שנמשך כבר הרבה זמן, לא
אם את רוצה לספר... אנחנו כאן... מעל דפי הפורום או במסרים או בטלפון.... נשאיר לך את ההחלטה אם לשתף ואיך... אני באמת מקווה שאת בסדר ועל הילדים זה עבר בקלות
וכמו שכבא אמרו כבר - ואמרו נכון.... היא עדיין סבתא של הילדים שלך.... ולכן את תישארי איתה בקשרים...

גנובית שלי../images/Emo24.gif

תודה תודה תודה לכולן על העידוד,,,, אני בסדר גמור, מאושרת מאוד שמחה שנגמר תוך שבועיים (זה היה כל התהליך כולו) זה התחיל מהר ונגמר מהר,,,, לא שיתפתי כי לא יכולתי לכתוב על זה לפני, ועכשיו כבר אין לי בעיה,,,, עם חמותי אני חייבת להישאר בקשר, היא עדיין סבתא של הילדים ולא התגרשתי מהמשפחה המורחבת,,, אפילו קבעתי עם גיסתי לארוחה איטלקית (ספגטי ברוטב פטריות - אגדי שגיסתי מכינה)

omizu

New member
לא יודעת מה נהוג לומר אבל בכל מקרה

מה שלא יהיה - רק שיהיה טוב דלת נסגרת, נפתח חלון בהצלחה

פנינוש יקרה

באמת שמתי לב שהיית עצובה לפני שבועיים כשדיברנו במסנג´ר. אני מבינה שעכשיו את כבר במצב רוח טוב. שיהיה לך רק טוב. אוהבת אותך המון

עציון

New member
פנינה, ערב טוב!!!!

ראשית מאחל לך הצלחה בדרכיך החדשים. מדובר בכמה דרכים ובכולם שתצליחי לגמוע ולעבור בהצלחה. זה לא פשוט למרות שעל פניו את נשמעת מאושרת. אם הכל הלך חלק אין שום סיבה בעולם שלא יהא לך חלק בהמשך. הלואי!!!!

תודה עציון../images/Emo24.gif

חיכיתי לתגובתך
אני מקווה שגם בהמשך, כמו שאמרת ילך לי חלק וגם אם הילדים לא יהיו בעיות מיוחדות הילדה הגדולה (שבוע הבא חמש) כבר הבינה עניין ואפילו ישבה עם האמצעית והסבירה לה כ"כ יפה ש: אבא עובר לבית חדש אבל תמיד הוא ימשיך לאהוב אותנו ולהיות אבא שלנו

עציון

New member
לא קרה מאומה. אחרי הזיבה מה כבר

טעות יותר. זיבה או עזיבה? פרויד יתרץ.....

למעלה