פנינה היקרה שלי ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif
בוקר חדש. בוקר טוב. את מתעוררת הבוקר לסוג של עולם חדש. דרך חדשה. חיים חדשים. הדרך הזו שונה באופן מהותי מהנתיב שבו הלכת עד היום. החיים הם לא פחות חיים. הקשיים הם לא פחות קשיים. המאבק האנושי כל-כך של המציאות והיום-יום, אינם פוחתים פתאום. אם כי, למרות שנראה על-פניו, שלאישה יותר קשה להיות ולחיות לבד, אני לא חושבת שזה קשה הרבה יותר. ממילא את רוב הבעיות אנחנו חווים ומרגישים בתוך עצמנו, מידת החוויה אינה פחותה כשחיים בזוג. וכיוון שהשכלתם, את ובעלך, לעשות את השינוי הזה בחיים, במשותף ותוך מחשבה על טובת הילדים, אני מאמינה שבדברים המהותיים ובהתמודדויות המשותפות, תמשיכו לסייע אחד לשני גם כחיים בנפרד. נכון שיהיו קשיים חדשים. כאלו שעדיין לא הכרת. ואין לי ספק שאת תצלחי את כולם. אני רואה את בני משפחתך, שתומכים בך. ומעריכה את התמיכה שנותנים לכם גם בני משפחתו. וכפי שכבר אמרתי, אני חווה גם את הפורום הזה כמו עוד סוג של משפחה. אז כאחות לך, אני מושיטה אליך את ידי. בחום ובחוזקה. כל עוז שיש בי, ורוח של חוסן לתת לך, אני מושיטה אליך. ביד פתוחה ומתוך כל שפע שיש בלבי. למרות שאני יודעת את החוסן הפנימי שלך, אני אחות לך גם בזה. בכל עת ולכל דבר שרק אוכל. ואין לי ספק שכולנו נהיה כאן בשבילך. בצחוק ובדמע. בעצבונות ובהתרוממות הרוח. כפי שהיה עד כה. וכפי שימשיך. ברכות לבי אליך, בבוקר החדש הזה. בחיים החדשים. ובקו המתמיד שעובר בין מה שהיה קודם למה שעכשיו - הקו החזק והכל-כך יפה, שהוא את.