היי בננות +

friend 2

New member
לפנינה שלום

אומנם אני לא מכירה אותך- ולאחר שקראתי הודעה זאת שלך מצאתי לנכון להגיב. אני התגרשתי מהסיבה שלא אהבתי את בעלי.. והייתי בטוחה שארגיש נהדר לאחר קבלת הגט כאמור לא אהבתי אותו- וכל כך שמחתי ביום המיוחל שהגיע. להפתעתי הרבה לא כך הרגשתי לאחר הגרושין.. מצאתי את עצמי בדיכאון למרות הכל! לקח לי כחודשים לצאת ממצבי הדכאוני.. אני מספרת לך את זה מסיבה אחת בלבד,, בימים הראשונים לאחר קבלת הגט מרגישים הכי מאושרים שבעולם.. הדיכדוך מופיע לאחר שמעכלים את הפירוד (דכאון קל) אולם לאחר מכן לא הייתה מאושרת ממני בעולם!!! כמובן שזה אינדיוידואלי.. אני אישית הייתי במצב אירציונלי- ועברתי את זה בשלום.. אני מציעה לך בימים הקרובים להיות בחברת אנשים, ולא להיות לבד על מנת לא להכנס לדיכאון שלאחר הגרושין.. מאחלת לך חיים חדשים ומאושרים!!!

תודה חברה../images/Emo24.gif

אני מאוד מקווה שאני אהיה בסדר, מהיכרות עמוקה מאוד עם עצמי אני יודעת בוודאות שכך יהיה,,, את רגעי המשבר עברתי לפני שבועיים, זה קרה מהר וככה גם עבר המשבר,,, בנתיים אני מוקפת בחברים ובמשפחה ואני לא חושבת שהם יתנו לי ליפול ולשקוע,,, לשמחתי יש לי גם את הפורום הזה ואת כל האהבה שאני מקבלת מכם ומחבקת אחד אחד מכם
תודה לכולם

arem12

New member
האמת פנינה

אני מקווה שבאמת תצליחי ותמצאי דרך טובה לחייםלך ולדובונים אבל ליהיות גרושה זה לא קל. עלי והצליחי כי בכל אופן הוא לא היה מציאה אוהבת אותך מאוד

עדי 4

New member
הי פנינוש

אז זהו,זה סופי?! קבלת את הגט. מאחלת לך שהחיים יאירו לך, שתצליחי בכל דרכייך. שתפתחי פרק 2 בחייך ואולי תמצאי בן זוג מתאים יותר להמשך החיים. תמיד בשבילך אוהבת עדי

amitmom

New member
פנינוש..אני לא יודעת מה להגיד,יקירה

אני מקווה שטוב לך ואני שמחה שגמרתם יפה. יש יותר מדי סיפורים מכוערים על כך שהגירושים פוגעים בחפים מפשע, דהינו הילדים. פנינה קבלי הרבה חיבוקים ותעשי לי טובה אישית, אל תשארי לבד. תנסי להיות מוקפת בחברים ומשפחה כמה שיותר כי חברה2 צודקת בדבריה.

פנינה היקרה שלי ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

בוקר חדש. בוקר טוב. את מתעוררת הבוקר לסוג של עולם חדש. דרך חדשה. חיים חדשים. הדרך הזו שונה באופן מהותי מהנתיב שבו הלכת עד היום. החיים הם לא פחות חיים. הקשיים הם לא פחות קשיים. המאבק האנושי כל-כך של המציאות והיום-יום, אינם פוחתים פתאום. אם כי, למרות שנראה על-פניו, שלאישה יותר קשה להיות ולחיות לבד, אני לא חושבת שזה קשה הרבה יותר. ממילא את רוב הבעיות אנחנו חווים ומרגישים בתוך עצמנו, מידת החוויה אינה פחותה כשחיים בזוג. וכיוון שהשכלתם, את ובעלך, לעשות את השינוי הזה בחיים, במשותף ותוך מחשבה על טובת הילדים, אני מאמינה שבדברים המהותיים ובהתמודדויות המשותפות, תמשיכו לסייע אחד לשני גם כחיים בנפרד. נכון שיהיו קשיים חדשים. כאלו שעדיין לא הכרת. ואין לי ספק שאת תצלחי את כולם. אני רואה את בני משפחתך, שתומכים בך. ומעריכה את התמיכה שנותנים לכם גם בני משפחתו. וכפי שכבר אמרתי, אני חווה גם את הפורום הזה כמו עוד סוג של משפחה. אז כאחות לך, אני מושיטה אליך את ידי. בחום ובחוזקה. כל עוז שיש בי, ורוח של חוסן לתת לך, אני מושיטה אליך. ביד פתוחה ומתוך כל שפע שיש בלבי. למרות שאני יודעת את החוסן הפנימי שלך, אני אחות לך גם בזה. בכל עת ולכל דבר שרק אוכל. ואין לי ספק שכולנו נהיה כאן בשבילך. בצחוק ובדמע. בעצבונות ובהתרוממות הרוח. כפי שהיה עד כה. וכפי שימשיך. ברכות לבי אליך, בבוקר החדש הזה. בחיים החדשים. ובקו המתמיד שעובר בין מה שהיה קודם למה שעכשיו - הקו החזק והכל-כך יפה, שהוא את.

הגנובה

New member
ריפי... אני נפעמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif....

יכולת הביטוי שלך מעוררת הערצה
מצטרפת לכל מילה שלך

עציון

New member
אני עליתי על זה מזמן!!!!

לו אני מו"ל וריפי סופרת. לו ריפי סופרת הרי אני הייתי סוף סוף גם סופר --את הכסף.(אם היינו שותפים- כמובן!!!) הכשרון שלה בכתיבה פשוט מעורר הערצה.

בולי27

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifפנינה ../images/Emo24.gif

לא הצלחתי כ"כ לקרוא הודעות בימים האחרונים אז אני מגיבה רק עכשיו.... אני שמחה שאת מרגישה כ"כ טוב עם עצמך! את תצטרכי את כל הכוחות האלו, חברות שלי שהתגרשו (אפילו שזה מה שהן רצו) עברו תהליכים מאוד קשים (לא מדברת על הרבנות אלא על החיים עצמם אחרי הגט) אני יכולה להגיד שמה שהכי עזר להן, זה שהיו להם חברות/חברים לעזור ברגעים הקשים ואני פה גם בשבילך (ומקווה מאוד שלא תצטרכי את זה) אני כ"כ לא אוהבת לשמוע על זוגות צעירים (וגם מבוגרים) שמתגרשים, זה הורס לי את האמונה בזוגיות, וגורם לי להרגיש שזה בעצם סוף שאי אפשר לברוח ממנו... (לא רוצה להיות שלילית
אבל זה יוצא לי בלי כוונה). אוף, אני אפסיק כי במקום לעודד אותך, אני מבאסת את עצמי (ובטח גם אותך) לא יודעת למה אני לוקחת את זה כ"כ קשה....(בסוף את עוד תעודדי אותי....)

jif

New member
../images/Emo50.gif

בדרכך החדשה. שתדעי רק טובים בחיים והרבה

חדוה1

New member
תהיי חזקה../images/Emo24.gif

מאחלת לך הצלחה בדרך החדשה ושתפתח לך מהר דלת חדשה לחיים טובים יותר.

למעלה