עוגת שייש
עוגת שייש/אילתור יוכי 4 ביצים שלמות – להקציף עד לקבלת קצף אוורירי 1 כוס סוכר – להוסיף ב 3 פעמים ולהמשיך להקציף כמה דקות. 3/4 כוס שמן ( כוס מידה של 240 מ"ל) – להוסיף לקצף בזרם דק. 3/4 כוס מיץ תפוזים 2 וחצי כוסות קמח+1 א. אפיה – להוסיף לסירוגין עם מיץ התפוזים ולערבב בתנועות קיפול. לחלק את הבלילה לשניים, לחלק אחד יש להוסיף 2 כפות קקאו מנופה. לשמן תבנית חד פעמית מרובעת בינונית ליצוק כף מהלבן ולצידו כף מהחום ושוב לבן וכך יוצרים מעין משבצות של חום לבן......עם סכין יוצרים קישוט מבפנים (להעביר את הסכין מחום ללבן מסביב ובפנים – פשוט לקשקש עם הסכין)
עוגת שייש/אילתור יוכי 4 ביצים שלמות – להקציף עד לקבלת קצף אוורירי 1 כוס סוכר – להוסיף ב 3 פעמים ולהמשיך להקציף כמה דקות. 3/4 כוס שמן ( כוס מידה של 240 מ"ל) – להוסיף לקצף בזרם דק. 3/4 כוס מיץ תפוזים 2 וחצי כוסות קמח+1 א. אפיה – להוסיף לסירוגין עם מיץ התפוזים ולערבב בתנועות קיפול. לחלק את הבלילה לשניים, לחלק אחד יש להוסיף 2 כפות קקאו מנופה. לשמן תבנית חד פעמית מרובעת בינונית ליצוק כף מהלבן ולצידו כף מהחום ושוב לבן וכך יוצרים מעין משבצות של חום לבן......עם סכין יוצרים קישוט מבפנים (להעביר את הסכין מחום ללבן מסביב ובפנים – פשוט לקשקש עם הסכין)