היי, הארופים שלמו מליונים כופר לדאעש ושחררו 4 עיתונאים.

בת אל751

New member
מינה כל מה שאני אומרת ועושה,,זה אמיתי ומחשבתי אני

אין לי צורך לפחד או להזהר אני לא עושה רע לאף אחד ,סהכ" מחשבה
ולכל אחד מחשבה משלו,,,,
שמתי לב שזה מחשבה של כל העולם אחרת העולם בסכנה,

יוליקה

Member
מנהל
צהריים טובים לכולם ושתהיה לכולם שבת שלום

יש מאמר בידיעות אחרונות על ירון לונדון.... דרכו ממש לא היתה סוגה בשושנים.

עמיקם10

New member
אלצהיימר מקבלים ממחשבות..על אלצהיימר

ומי שמצליח להקליד כאן..אלצהיימר אין לו.

אפשר לחבר את "יפי-הנפש" לממשלה.

הבעיה שמי שנמצא בשלטון לא מבין מיהם הערבים ולכן אנחנו סובלים מהם.
הם לא מבינים שהערבי מבין רק כח, שצריך להחזיק בו "קצר", שאם תראה כלפיו חמלה הוא יניח שאתה מפחד ממנו ויתחיל לעשות בלגן.
בטח שלא כולם, רובם המוחלט.
הסתובבתי מספיק בישובים ערבים כדי להתרשם שהם שונאים את המדינה לחלוטין.
אבל הממשל בישראל לא מצליח להבין זאת, ואפילו המזרחיים שבו מתנהגים כאילו אתמול נחתו מגליציה.....

מינהר

New member
מאיר, גם בגולה היהודים האמינו בסוציאליזם, אחוות עמים ושאר

רעיונות שאינם מחזיקים מים.

הדסהש1

New member
אנני מבינה הורים ששוכחים ילדים ברכב

היום נשכחו שני ילדים אחד ביהוד עיר מגורי ואחד באלעד...
בשיא החום...עוד לא ידוע מצבם.....

י מ י ת 2

New member
אני מנסה לחשוב מה זה יפי נפש

ואם אני מבינה טוב הרי יפי נפש הם אנשים הומניסטיים, דמוקרטים, אוהבי אדם, מאמינים בשוויון בין בני אדם. מאמינים בצדק וכד' ומי שלא יפה נפש אז הוא מאמין בהיפך. אז אני מעדיפה להיות יפת נפש.
אני גם מאמינה בשבת שלום.

יוליקה

Member
מנהל
יפה נפש איננה מחמאה....

הכוונה לאנשים שמאמצים אג'נדה לא קונפורמיסטית ... הם אנטי התנהגות מקובלת בחברה
ומעדיפים את האנדר דוג... גם אם זה הפלשתינאים ע"ח הישראלים....

בת אל751

New member
יפה נפש ,מקביל- לעובר חוכם יותר מידי לא במקום שמביא לטוב,

אולי לאותו רגע אבל לא לעתיד
אנשים שמסתכלים עד קצה האף לא מעבר,,ולאן זה יוביל לעתיד,

הסתכלות רגעית, לא לטווח הרחוק,

ההגדרה שלך למקור של המושג, מדוייקת

אבל כמו ששמאלנים הפכו לשם גנאי, כך גם "יפי-הנפש" שמתחזים להומנים אבל הם בעלי נפש מכוערת עד מאוד.

בת אל751

New member
שפירא הם מתנהלים בתום,,הם לא מבינים שהטוב לב שלהם,

העכשווי בעתיד יגרום בעיות,\\אני לא חושבת שהנפש שלהם מכוערת הם פשוט לא מבינים לאן מעשיהם יובילו
בעתיד,

עידן התמימות הסתיים מזמן, הכל "דווקא"

פעם ידענו שימין זה בגין ושמאל זה בן גוריון.
משך השנים התהפכו היוצרות. תראי את הפוליטיקאים. המפלגות איבדו את הכיוון, וחברי הכנסת איבדו את טיפת היושרה שעוד היתה להם, והם מוכנים לעבור ממפלגה למפלגה כאשר האידאולוגיה מעניינת אותם כקליפת השום, מה שמענין אותם הוא הכסא ולצבור מספיק קדנציות לצבירת פנסיה עשירה.

אותו דבר "יפי הנפש".
פעם זה היה ביטוי לאנשים טובים שמחפשים רק את הטוב ורוצים לעשות ככל יכולתם למעשים וגישות חיוביות.
היום כל אלו מתחזים לאנשי שלום, חמלה ורחמים, אבל הם חומלים ומרחמים על הרוצחים, הם מתבטאים מתחת לכל עץ רענן נגד המדינה באופן הבוטה ביותר.
למשל מצגת של ישראלי בלונדון שבנה באולם בריכה בצורת ישראל ומילא אותה בצבע אדום עם סיסמאות מסביב על ישראל הרוצחת את המסכנים הערבים, תוך התעלמות ממה שהערבים עושים לנו.
קוראים לזה בעברית:"לירוק לתוך הבאר ממנה שתית".....

שפירא , הוא חיפש פרסום מהיר !

וכל צורה נראתה לו לגיטימית, גם על יוקרת המדינה ! בעיני הוא אדם מרושע !!

בת אל751

New member
בדיוק כך,,אני מכירה הרבה שבאוו מארצות ערב חיו איתם והם

אומרים אותו דבר, וחיו שנים לא יום יומיים

י מ י ת 2

New member
יפה נפש בפירוש שלכן הוא שלכן בלבד

זה הפירוש שאתן נותנות אני נותנת פירוש אחר לגמרי. בעיני זו מחמאה.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, הנה משהו שתאהבי

מוטי גילת
***מותה של מפלגת העבודה***
מי שלא מבין עדיין מה משמעות ניצחונו של בוז'י הרצוג על שלי יחימוביץ; מי שלא מבין שמפלגת העבודה הכריזה בכך על מותה, הנה בתמצית ההסבר לטקס האשכבה. הנה ההסבר לבריחה הצפויה של רבבות מתומכיה לעבר מר"צ הסרגלית בראשות ח"כ זהבה גלאון.
1. ניצחון העסקנים האפורים, האופורטוניסטים, רודפי השררה והכיסאות בממשלה, על האידיאליסטים בראשות יחימוביץ. על מי שהחזירו את הגוויה לחיים.
2. ניצחון הממסד הישן, המסואב והנהנתן, שעושה בעיקר לביתו, על פני בני הדור הצעיר שהניפו את דגל המלחמה בפערים החברתיים.
3. ניצחון מי שהיו ונשארו מנותקים מהעם ומהשכבות החלשות, על מי שהתחילו לחבר את העבודה עם הפרולטריון.
4. ניצחון של מי שיהפכו עכשיו שוב את מפלגת העבודה למפלגת העשירים, האשכנזים, השבעים, על מי שהבינו שהאנשים האלה הם האסון של העבודה.
5. ניצחון מי שמזוהים עם השחיתות השלטונית והציבורית, על מי שקידשו בה שנים מלחמה. כאן השבר הגדול, כאן הפצע שלא ניתן יהיה לרפא לעולם.
עוד שתי הערות: אחת, בוז'י הרצוג לא הטביע חותם בשום תפקיד שמילא. הוא היה אוויר. הוא היה סחבק של עיתונאים שדיבר איתם בסיסמאות. הוא היה שר רווחה כושל. הדיבורים שלו על תהליך מדיני ועל ועידת ג'נבה חדשה, כאילו לא ברור שמפלגת העבודה חותרת לשלום, הם בריחה מהמלחמה בבעיות העוני, הדיור, השכר החולני של בכירי המשק, וכמה מברוני הכסף שהוא נהנה מתמיכתם. הם יודעים: הרצוג טוב לעשירים.
שנייה: לראשונה מאז הקימה מפלגת העבודה את המדינה, יעמוד בראשה מי ששמר על זכות השתיקה במשטרה. נפל דבר בישראל: יש ראש מפלגה אחת שהורשע בקבלת שוחד, ויש מי שהתנהג בחקירתו באזהרה כאחרון העבריינים. מה בדיוק אפשר לצפות ממנהיג כזה? מה בדיוק הוא יעשה במדינה שבה השחיתות והפשע הם האויבים הגדולים של אזרחיה?

י מ י ת 2

New member
אני מכירה את ניתוח המצב הזה

אני מסכימה לחלקו ולחלקו לא מסכימה. אני חברה במפלגת העבודה ומקוה מאד שתתאושש. בזמנו הצבעתי בעד שלי אבל אני חושבת שעשתה משגה גדול כאשר שמה את כל הקלפים על הצד החברתי והזניחה את הצד המדיני. כל השנים מפלגת העבודה היתה מזוהה עם שני הדגלים האלה.
לי יש דעה יותר טובה על בוז'י מאשר למוטי גילת . אחרי הכל, דבריו אינם דברי אלוהים חיים.
אני מעריכה שהוא עשה דברים מאד טובים ובכל תפקידיו כן הצליח רק מה, נכון שאין לו כריזמה וההמונים דורשים כריזמה. לפעמים זה מספיק כדי להיבחר אבל מה שקורה אחר כך זה כבר דבר אחר . לפיד כדיגמא.

מינהר

New member
גם אני מעריכה את הרצוג, וסבורה שיחסי האנוש שלו טובים

משל שלי.
מוטי גילת מגזים מאוד בהערכה השלילית שלו.
יש בעבודה חברי כנסת צעירים, אידיאליסטים, מתנועת המחאה, והמפלגה מתחדשת.
זו מפלגה שידעה להיות מעשית, לא קיצונית, בעת הצורך. ואני לא שוכחת את עמיר פרץ, שדאג לנו לכיפת ברזל, למרות שכרגע הוא בסיעה אחרת.

ליתר דיוק

אמיר פרץ מאוד נהנה מההילה שקשר לעצמו, אבל לא הוא שדאג לכך.

כשהוא היה שר הבטחון הוא אמנם אמר שצריך את המערכת, וגם אולמרט אמר שצריך, אבל אף אחד מהם לא עשה שום צעד להזיז את התוכנית.
בהתאם לכך, הרמטכ"ל גבי אשכנזי הורה לגנוז את התוכנית.

רק כאשר הגיע ברק למשרד הבטחון (ואני לא מחובבי ברק) תוך זמן קצר הוא דאג לתקציב עבור מוטי גולד ממציא כיפת הברזל, והתוכנית נכנסה לפעולה, שאת תוצאותיה אנחנו יודעים.

למעלה