היי, החמאס הוציא להורג עשרות מבוני המנהרות

מינהר

New member
היי, החמאס הוציא להורג עשרות מבוני המנהרות

כדי שלא ילשינו לישראל על המנהרות. היום בגלובס. אנשים נחמדים החמאס. כך חושבת זועבי. ילדים רבים נהרגו בחפירת המנהרות. במפולות. לא מפריע לחמאס. כנראה על כל ילד שנהרג באו 2 חדשים.

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שפעמיים כי טוב...לגבי

אכזריות החמאס אין עוררין...כבר רואים מה נעשה בעירק ע"י
אנשי הדע"ש...אנו כבר צפויים לועדות חקירה שונות ומשונות
למה שלא יחקרו את הנושא הזה?
תחילת הלימודים בדרום צפויים שיבושים כי לא כל בתי הספר מוגנים?

מינהר

New member
היי, סיפור מוזר עם המכון הפתולוגי והפרקליטות.

התקבלה פתולוגית בכירה למכון, שמשווע לכח אדם. הפרקליטות מתנגדת. קראתי אתמול בידיעות. למה? הפתולוגית העידה לטובת זדורוב- שהסכין שפגעה בתאיר היתה משוננת ולא סכין יפנית, כמו שהפרקליטות טוענת. ראש המכון צדד בפתולוגית, והפרקליטות הזהירה אותו שלא יאמר זאת בבית המשפט. התרשמתי, שהפרקליטות מתנהגת בצורה מאוד כוחנית. האם שמתם לב לפרשה?

עמיקם10

New member
ראית שההבדל הוא בהערכה שהיה סכין משוננת.בפרשה היתה טביעת נעל

שהממומחים התווכחו עליה. לזדורוב היתה סכין יפנית-והחתך הצביע כביכול על זה שזה לא הוא.מאידך הוא שרף את בגדיו באותו יום.יש לו עבר מרוסיה שמצביע על קשר שלו לעניינים כאלה. אבל לא מצאו מישהו אחר שהיה בבית הספר. אז לזכות בגלל חתך שנראה כך או אחרת לא העיזו וורשיעו שלש פעמים. כולל ערעור. כמו אצל עמוס ברנס-שלקח אוטו של אחיו והיה לו עם מה לנסוע לקיסריה- הכחיש שבכלל ראה אותה באותו יום והיא נעלה נעליים גבוהות של חברה שלה כי עמוס היה גבוה-וככה יצאה איתו פעם קודמת. עמוס כל ימיו הכחיש ..והיו עוד ארבעה דברים שהיה די בהם כדי להרשיע אותו אבל בגלל שהודה-הפרקליטות לא הביאה אותם למשפט.
גם ברצח תאיר ראדה לא נדע לעולם עד להודאה של מישהו אחר. אבל שפרקליטה תסתבך בגלל שאמרה ככה או ככה..זה אופייני לקהילה היהודית בעיירה.

הדסהש1

New member
לפרשה הזאת יש סימני שאלה רבים

כבר היה משפט חוזר.גם לעמוס ברנס היו ספקות בסוף זוכה .אולי זדרוב לא הרוצח?

עמיקם10

New member
עמוס ברנס לא זוכה.

זה אחד מהספינים שקורים כשלא מתמצאים בסבך המשפטי. הוא דרש משפט חוזר והפרקליטות התנגדה הוא התנגד לחנינה ובסוף גם בגלל שהיה חולה שוחרר. אחד מהפרטים שהפרקליטות לא הביאה למשפט היה שרחל הלר נחנקה ברצועה מחזייתה פרט שהוא ידע למרות שלא פורסם. בשחזור הוא הוביל את החוקרים לבגדיה שהטמין. ואז השופטים הטילו ספק בעבודת המשטרה בטענה שהקצין שחקר אותו לא היה בשחזור והוא כן היה. כך הטילו ספק במה שהמשטרה עשתה ולא עשתה. גם בזה שהוא הודה לאחר מעצרו כאילו בלחץ. העובדות שעמוס חיזר אחרי רחל הלר-שהיתה לו משאית מאח שלו באותו ערב. שהוא אמר שלדוד שלו שאצלו שין שלא יגלה שהיתה אצלו המשאית. הוא לא ישן בבית באותו ערב. סיפור של מחזר גאה-שהיה מדבר על עצמו בגוף שלישי-כך סיפרו חבריו מהצנחנים.

נ.ב.
על ספינים של עורכי הדין ראינו במשפט קצב. שהכחיש הכל-ואודליה בספר- פירטה את אותם דפוסים. שכל ירושלים ידעה והוא היה נשיא המדינה..למרבית הבושה והחרפה.

הדסהש1

New member
אני לא זוכרת את כל הפרטים.

על המשפט של ברנס.עובדה ששוחרר לפני הזמן .בגללספקות.

עמיקם10

New member
יש ספר של ברוך הלר שהיה כתב ידיעות

וכעת הוא מלמד תקשורת בספיר.הספר נקרא 'רצח רחל הלר' עמוס ישב 17 שנה ובמשך התקופה לא הצליחו עורכי הדין שלו להוכיח שהוא לא הרוצח. הוא דרש משפט חוזר כדי לצאת זכאי.כי חנינה לא תיתן לו את זה. הפרקליטות התנגדה-ובסוף שחררו אותו בגלל שהתנגדו למשפט חוזר ובגלל שהיה חולה. בספר ברוך הלר-שכנע אותי. בעיקר בגלל המשאית שלקח מאחיו לפגישה איתה שהתקיימה כנראה וגם אותה הוא הכחיש.
לדעתי כמו שסיפר לי חבר שלו נמהשרות בצנחנים הוא היה מדבר על עצמו בגוף שלישי- והיה בחור גאה שהאשכנזיה הקטנה פשוט לא נתנה לו. אנשים אחרים מסיימים ת'קשר ועוברים לבחורה הבאה. הוא לא יכול היה למחול לה על הפגיעה בו. וזה במה שהוא הודה כשעצרו אותו בפעם השניה במשטרת זכרון יעקב.
הוא סיפר שחנק אותה ברצועה מהחזיה..פרט שלא פורסם.והוא לא אמור היה לדעת. מצאו אותה עם נעליים גבוהות ששאלה מחברה שלה גם בפגישה הראשונה שלו איתה. בגלל שהיתה מקורבת ל'מצפן' רמזו שהש.ב.[כך קראו אז לש.ב.כ] גרם לרצח. אבל המשאית..המשאית.. בגלל שהייתיי אז בן 35 ואני זוכר את זה. אחרים שעוד לא נולדו אז, נוטים להאמין לתקשורת שהוא לא..אבל הוא כן. שלשה משפטים בבתי משפט הרשיעו אותו.
---------------------------------
קצין משטרה מרחובות טען שרחל הלר נרצחה על ידי רוצח של שתי בחורות באיזור מעגן מיכאל וזו גם היתה סיבה לחשוב שלא הוא..אבל באותו יום היא נראתה בחיפה והוא חיפש אותה. והדרך שלה להגיע לקיסריה היתה במשאית שהוא הכחיש שלקח מאחיו. שתי הבחורות שרוצחן לא נמצא היו מחדרה וממקום בשרון. לדעתי ולדעת בתי המשפט סתם צירוף מקרים.

עמיקם10

New member
מנחם גולן שסרטו הראשון היה אלדורדו..גם פרשה אמתית

בזמנו חשבו שזה סתם סיפור. אבל הרצח בגן מאיר-[שני בתים מהבית של אבי. לפני שגר שם] התרחש ב-1949. הנרצח דניאל פקטורי שמאיר יעקבובוביץ פגש כאילו במקרה- עם בת של עורך דין- בגן כזוג נאהבים. יעקובוביץ קינא ורצח. זה גם מה שמסופר ב'אלדורדו' שם טופול יושב ומשוחרר -ומחפש את נעמי הבת של עורך הדין ששמה אן איני טועה נעמי -כשמה של אותה בחורה.

עמיקם10

New member
בסוף 2013 העלו את אלדורדו עם מרי אלוני ומני פאר כמה

הצגות הציגו..ואולי זה ירד מהר ? לא זוכר ששמעתי משהו.

הדסהש1

New member
בודאי ישעוד פרשות עלומות שלא נפתרו

אני זוכרת את הפרשה ברנס, והיתה עןד חיילת שנרצחה, ויש עוד.
חבל שאי אפשר לפתור את כולם,

עמיקם10

New member
יגאל מוסינזון היה דובר משטרת ישראל-וחקר את תיק הרצח

של יעקובוביץ.ויצא לו המחזה 'אלדורדו' עד כמה שאני זוכר מכתבה לפני שנה-לא היה בכלל אונס אלא מריבת אוהבים ורצח. אבל בגלל שלא ידעו על הקשר בין הנרצח לתוקף- דנו אותו למאסר עולם. אבל אם היתה תקיפה ואונס אז זו הריגה. הרוצח גם דאג לה לחלוק והביא אותה למועדון ויצו בקינג ג'ורג' שקיים גם היום. כתבו אז גם שהרוצח היה עבריין שרשרת. לא יהודי שהתגייר. התברר שהוא היה חבר קודם של הגברת שהיתה אחותו לא מאותו אבא של הנרצח.[ומה עם האמא ? לא פירטו]
כעת גן מאיר הוא גן לגאים.
נ.ב.
לא מזמן תיקנתי בדירה שלנו נזק של שני מטר מרטיבות מעבר לקיר ממקלחת של השכן.
ביטוח 'כלל' אמרו שנזק של שכן הם לא מתקנים. כעת הם עושים סקר איך החברה מתנהגת למבוטחים.

יוליקה

Member
מנהל
הוא יכול להוציא להורג את מי שבא לו

אבל את רוב המינהרות גילו אותם 150 חיילים חמאס שנפלו בשבי
די בתחילת המבצע....

מינהר

New member
יוליקה, מעניין, לא ידעתי.

עדיין ההוצאה להורג של מי שעבד בשביל החמאס מצביעה על אכזריותו הקיצונית, כמו הרבה דברים אחרים.

יוליקה

Member
מנהל
ועוד משהו בענין חמאס והמינהרות

ראיתי קריקטורה.... אהבתי!!

מינהר

New member
יוליקה, הקריקטורה באמת משעשעת. אני קוראת

דה מרקר, המוסף הכלכלי של הארץ, בלבד . אז אני לא נחשפת לסגנון של הארץ. רק מכלי שני.

למעלה