היי, החמאס הוציא להורג עשרות מבוני המנהרות

עמיקם10

New member
פעם הארץ היה עיתון.מעריב וידיעות על ידו היו רודפי כותרות

מעריב נפל.ידיעות ממשיך עם הכותרות על חצי עמוד. הארץ נהיה חצי שמאל עם מישה ארנס והמתנחל מיש"ע לכיסוי. ללא שיקול דעת. לכתוב על הטייסים שרבים מהם נפלו בשבי ונפלו על הגנת המולדת ממש. מאמר של הקאקר הזה. שחושב שעם ישראל לא מספיק אינטליגנטי ..חבל"ז.

מינהר

New member
עמיקם, לדעתי בתור שיעור צריך לשלוח את ג. לוי לגור בעוטף עזה.

הדברים שלו לא היו מספיק פוגעניים, כדי שישפטו אותו? וזועבי -אי אפשר לשפוט אותה על דברי ההסתה בזמן מלחמה?

עמיקם10

New member
זועבי יש לה חסינות.השאלה אם היא מבטאת את דעת ערביי ישראל או

את דעת הפלסתינים וחמאס. ולגביהם -שהיא מבטאת אותם לנו אין סיכוי בגלל 48 ממש בשום דבר. פרט להגן על המדינה. אנחנותמיד אשמים מראש. בדיוק כמו בימי נגבה וכיס פלוג'ה. את מחנות הפליטים הם משאירים בכוונה כמו השמורות בארה"ב. שללבנים אסור להכנס לשם. אצל זוג נשוי זה מזמן היה מסתיים בגירושין עם משמורת.
לגבי לוי- הוא בעצמו אמר שצ.ה.ל יפעל במידתיות. זו סתירה לטענות שלו הרי אף אחד לא ישלם לו משכורת במקום אחר.
עמוס עוז אמר שהוא כותב משפט ביום הוא מפסוט. אצלם מלים שפכות כמו מים ופעמים זה כמו אשפה.ישר לחיריה..שגם היא כבר לא מה שהיתה.

מינהר

New member
עמיקם, זועבי נראית לי ממורמרת באופן כללי.

היא מוציאה את הכעס על המדינה, וברור שהיא מייצגת את החמאס והפלסטינים הקיצוניים. קל לה לדבר, כי היא בישראל.
אם היתה בעזה, ושם אומרת מילה נגד החמאס, היו הורגים אותה בלי למצמץ..
ג. לוי עדיין לא התנצל על הפגיעה שלו בטייסים?

עמיקם10

New member
ממש לא התנצל.קובי ריכטר כתב לו משהו די פושר.

יש לזכור שטייסים הם קודם כל חיילים. בארצות אחרות חיילים לא כותבים לא מכתבים ולא כלום.חייל תפקידו למלא פקודה.ואם לא הוא עומד למשפט. גדעון לוי לא מפגין יותר מדי חכמה. ביפאן היו קמיקאזים. בגרמניה הטייסים הפציצו את לונדון בבליץ והבריטים שכולנו זוכרים מה הם היו- הפציצו בתגובה את הארץ של בטהובן. אבל גדעון לוי לא מבין את המאבק של הישראלים שאבותים ואמותיהם והושמדו בשואה.
כמו שאורי מילשטיין לא הכיר את אמא שלי שנהרגה בהפגזה בירושלים בזמן המצור ב-48 וטוען שלא היה מצור על ירושלים. כי ירדו משאיות לשפלה פעם אחת. הם כאילו כותבים לטובתנו אבל הברכה יוצאת כקללה, ונביאי שקר היו לנו מאז ומתמיד. הם לא איתנו והם נביאי שקר אבל את זה כבר כתבתי..

עמיקם10

New member
יש לי חבר שהודה שתמיד הוא מחפש להגיד משהו מרגיז

את ההיפך ממה שהוא חושב. כדי לעורר ויכוח. איזה רוע שטמון בו.

לא ברור ? חוץ מזה פה הרוב המוחץ נשים

עובדה שבברכות בפורום מתעלמים מהגברים, למרות שלפי חוקי העברית, הימצאות גבר אחד אפילו בין מליון נשים, הקהל הופך ל-"אתם".
לי זה לא מפריע.

לגבי גברת זובי, כל אדם שמצוי במצב שלה כמו שלה:
א. ללא פרטנר (במקרה שלה - רווקה)
ב. גיל מתקדם (במקרה שלה - 45)
ג. מהחברה הערבית בה הוא לא יכול לקיים חיי אהבה כרצונו (בטח לא כשמדובר באשה)

יהפכו כל אחד לממורמר.....
וכמובן שככל שהזמן מתקדם, המירמור גדול יותר, מה שמחזק עוד יותר את סעיף א ומעלה את סעיף ב.
אבל אני לא מרחם עליה כיוון שהיא מרשעת אמיתית, ואם היה קורה לי בזמן הפגנה שהיא כחברת כנסת תצעק לי "יא כאלב איבן כלב" (כלב בן כלב) או "כלאב"(כלבים), אני במו אוזניי שמעתי. הייתי מחטיך לה אגרוף בכל כוחי עד שהראש שלה היה עף.... אחר כך במשפט המשמעתי הייתי מכריז על סעיף ההגנה "דחף לאו בר כיבוש", והייתי מציג מצב שאם היתה קוראת קריאות כאלו בישוב ערבי, היו מוצאים את גופתה במהרה.
אף גבר ערבי לא היה מוכן לסבול עלבון כזה לו ולהוריו.

זה שהיא לא עפה מהכנסת עם חברה זחלקה, זה רק מוכיח שהכנסת שווה לתו.

מינהר

New member
מאיר, צחקתי מן האנליזה. היא באמת מרשעת זועבי.

חבל שהחוקים כאן לא יותר נוקשים לגבי אנשים שפועלים ומתבטאים נגד המדינה, שמחלבה הם שותים. ביחוד מדינה שנתונה בסכנה תמידית. יש יחס רך מידי לכאלה.

יוליקה

Member
מנהל
הוועדה שתחקור את אירועי צוק איתן

ישראל צריכה להחרים את הוועדה - כי כשיו"ר הועדה מגיעה לכאן
עם דעות קדומות... שום הסברים לא יועילו - הדו"ח נכתב מראש.

אבל....
שראיינו את העיתונאים הזרים שהיו בעזה - להם אין אג'נדה
ולכן הם יהיו אובייקטיבים...
ארגון הכתבים הזרים בישראל, שלרוב תוקף את המדינה המארחת שלו, פרסם הודעה חריפה דווקא בגנות חמאס וסיפר על האיומים וההטרדה שחו חבריו במבצע. מגזין אמריקני חשף כיצד ניסה חמאס להטות את הדיווחים הזרים
[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4557740,00.html[/URL]

מינהר

New member
יוליקה, בוועדה הקודמת- ישראל החרימה אותה, ואיבדה

הזדמנות להציג את הצד שלנו.
ברור, כמו שאמרת, שהדוח כתוב מראש. כי את החמאס לא חושבים לחקור. הוא מראש זכאי.
אבל אולי אם ישוחחו עם הועדה יצליחו להשפיע עליה במשהו.
פעם דיברתי עם עו-ד צמרת. הוא אמר- כשמישהו פוגע בנו, שווה לחפש אצלו את השלדים. ואז הוא ישתוק. אז אולי לחברי הועדה יש אי אילו שלדים, ששווה ללמוד אותם.

עמיקם10

New member
ראיתי אתמול חברת כפר עזה.

שאמרה שהיא רוצה אחרי 14 שנה שקט. כמעט היינו לתושבים שם. סיפרתי לכם שקניתי בית בהרחבה..והחזרתי את הפקדון בשנת 1999 כשראיתי את המטות של הג'יהד והפתח מ'מצפה מרעי'. זה לא המנהרות ולא הרקטות. יש כאן בעיה של קבלת החלטות.
נ.ב.
בכדורסל רכז שמקבל החלטות לא נכונות מוחלף עד שירגע ויושב על הספסל להירגע לראות את משחק מבחוץ ולחזור.

מינהר

New member
עמיקם, איזה קומיקאית יהודיה מניו יורק אמרה, שאם ניו ג'רסי

היתה יורה על ניו יורק, היו מוחקים אותה.היא הצדיקה את ישראל. קמו צעקות.

עמיקם10

New member
הנצחון של חמאס הא במספר ההרוגים. תחנה במאבק ההתנגדות.

אצל סטאלין הכל היה מוצדק במאבק של הקומוניזם נגד הקאפיטליזם. אצל הלבנים והספרדים באמריקה לא היה צורך באידיאולוגיה.
הפרשנים אצלנו משייכים את מה שקורה לפי מטרות. כשרצח בעבר היה סתם רצח. זה מסביר שהפעולה של ישראל הפעם לאפקט שלה יש רק צד שלילי. גם בהווה וגם לעתיד. אגב עוזי ארד אמר שבגלל שנהרגו 65 חיילים צריך וועדת חקירה. ומה תעזור להם ולנו ועדה-כמו זו שהדיחה את שרון ממשרד הבטחון. איפא הם ואיפא אנחנו.?

מינהר

New member
יוליקה, לא הבנתי. אולי תסבירי? מה קשור הבית היהודי?

צ'באס יהודי?

יוליקה

Member
מנהל
לא מה פתאום.... ניסיתי לעשות השוואה

צ'אבס כל כך שונא אותנו...שעל ידו גולדסטון יכול להחשב חבר בבית היהודי (המפלגה של בנט)!!!

וכמה שזה נשמע אירוני שקוראים לא צ'אבס כמו לההוא מונצואלה שאכל אותנו כל יום לארוחת בוקר....

למעלה