מה אתם אומרים על זה?
T tin ker bell New member 7/8/03 #20 אויייייייי סליחה התבלבלתי... זכויות התרגום שמורות לכדורסלנים לאבדון.
כ כדורסלים לאבדון New member 8/8/03 #26 רקע לand I love her התרגום באדיבות another girl שחולה עכשיו .. מה דעתכם? נ.ב. אני צילמתי ת'ורד
כ כדורסלים לאבדון New member 8/8/03 #27 עוד אחד! לאלינור ריגבי שימו לב..זה הפסל של אלינור ריגבי כהוקרה לביטלס שמוקדש ל all the lonely pepole
J John LennonS New member 8/8/03 #29 תגידי, חסרים לך תרגומים מ Sgt. Pepper`s lonely hearts club band?
A Another Girl New member 9/8/03 #32 כל התמונות מהממות ../images/Emo140.gif מחר,בעזרת השם,אם יירד לי החום,הן ייכנסו לגלריה. *מצפה לעוד לילה של חום גבוה וסבל *
כל התמונות מהממות ../images/Emo140.gif מחר,בעזרת השם,אם יירד לי החום,הן ייכנסו לגלריה. *מצפה לעוד לילה של חום גבוה וסבל *
S SmallVille Girl New member 9/8/03 #33 וואי!!! תמונות מהממות!!!!!!!! נב. 1. תרגישי טוב !! . אני יודעת שלא הייית פה מלא זמן ... ובטח אף אחד לא זוכר אותי אז אני אזכיר (שמי מיטל 15...)
וואי!!! תמונות מהממות!!!!!!!! נב. 1. תרגישי טוב !! . אני יודעת שלא הייית פה מלא זמן ... ובטח אף אחד לא זוכר אותי אז אני אזכיר (שמי מיטל 15...)
A Another Girl New member 9/8/03 #34 אבל מיטל... קודם כל,תודה,אני מרגישה הרבה יותר טוב שנית-למה שלא נזכור אותך?...את כותבת כאן כל הזמן....
אבל מיטל... קודם כל,תודה,אני מרגישה הרבה יותר טוב שנית-למה שלא נזכור אותך?...את כותבת כאן כל הזמן....
כ כדורסלים לאבדון New member 13/8/03 #35 יאללה אנשים! אני רוצה לראות את כשרונות הפורום בפעולה אני אעשה עוד בהמשך