וואו מדים ביותר!!! תודה רבה!
H H o n e y המקורית New member 29/12/07 #41 וואי, איזה יפה את! את דוגמנית? כי את ממש ממש יפה :] אני די חדשה בקטע של הריטוש.. אז ניסיתי.. מקווה שתאהבי!
וואי, איזה יפה את! את דוגמנית? כי את ממש ממש יפה :] אני די חדשה בקטע של הריטוש.. אז ניסיתי.. מקווה שתאהבי!
H H o n e y המקורית New member 29/12/07 #43 גוונים שונים.. חצי צבעוני, חצי שחור לבן. ממש מקווה שאהבת :]
N Nienna17 New member 30/12/07 #54 נראה מאוד חלומי יפה כזה אהבתי, אבל הייתי מנסה לחדד יותר את התמונה כי השארת אותה קצת מטושטשת.
N Nienna17 New member 28/12/07 #9 אךך ../images/Emo99.gif סוף סוף ליפה כמוך יש תמונות איכותיות. כל הזמן רציתי לרטש אותך אבל התמונות שהבאת לנו בפעמים הקודמות... הגשמת חלומות של רבים מהמרטשים כאן .
אךך ../images/Emo99.gif סוף סוף ליפה כמוך יש תמונות איכותיות. כל הזמן רציתי לרטש אותך אבל התמונות שהבאת לנו בפעמים הקודמות... הגשמת חלומות של רבים מהמרטשים כאן .
B BangBang New member 28/12/07 #13 ../images/Emo203.gif אילנהההה את מדהיממהההה אין עלייייךךךך 3333333333333333333>
C crazyilana New member 28/12/07 #25 תודה על המחמאה ../images/Emo13.gif כיף לפתוח את שבת ככה במחמאות אחרי שבוע שכל הגוף נשבר לי בטירונות הזאת
תודה על המחמאה ../images/Emo13.gif כיף לפתוח את שבת ככה במחמאות אחרי שבוע שכל הגוף נשבר לי בטירונות הזאת
N Nienna17 New member 28/12/07 #35 רק הגזמות מהיום.. אני לא טורחת לרטש ריטוש נקי בכלל - רק מוגזמים תהני לך, תעשי מה שאת רוצה עם הריטוש אבל לתשומת ליבך - העלה של התמונה המרוטשת לפורום דוגמנות תהיה מלווה בסקילות אישיות בגודל המקורי: http://www.siz.co.il/my.php?file=txznh0wyvdmq.jpg
רק הגזמות מהיום.. אני לא טורחת לרטש ריטוש נקי בכלל - רק מוגזמים תהני לך, תעשי מה שאת רוצה עם הריטוש אבל לתשומת ליבך - העלה של התמונה המרוטשת לפורום דוגמנות תהיה מלווה בסקילות אישיות בגודל המקורי: http://www.siz.co.il/my.php?file=txznh0wyvdmq.jpg
J just טלוש New member 29/12/07 #36 כמה זמן לא ריטשתי..והייתי פה בכלל../images/Emo3.gif עשיתי לך ארבעה גרסאות, את נערה מלאת חן. טוב הנה אחת מוגזמת,חלומית כזו
כמה זמן לא ריטשתי..והייתי פה בכלל../images/Emo3.gif עשיתי לך ארבעה גרסאות, את נערה מלאת חן. טוב הנה אחת מוגזמת,חלומית כזו
J just טלוש New member 29/12/07 #39 ואחרונה- תקריב אם תרצי פירוט על מה בדיוק עבדתי אשמח להסביר לך. בריטושים עצמם הדגש היה על הבלטת האיפור
ואחרונה- תקריב אם תרצי פירוט על מה בדיוק עבדתי אשמח להסביר לך. בריטושים עצמם הדגש היה על הבלטת האיפור