היי וערב טוב לכולם!

היי וערב טוב לכולם!

שאלה שמאד מאד מסקרנת אותי. בתחילת דרכי כאן חשבתי לתומי והאמנתי שהפורום הוא כלי שאפשר להשתמש בו לא רק לצורך דיונים אי אילו ואחרים או שאלות ברומו של עולם, אלא אפשרות בלתי חוזרת להכיר אנשים איכותיים ואולי אף אולי ליצור זוגיות שקיימת רק באגדות. אבל לאחר בירור מדוקדק הייתי אומר לא זכיתי לראות שהיה כאן דייט כלשהו בין שניים בשתי מילים הכל דיבורים על אם למה כמה איך וחבל לי מאד. הייתי מוכן לזרוק כפפה ולארגן מפגש אדיר שבו כולנו נתוודע אחד לשני ומי יודע אולי יהיו גם צלצולי פעמונים וניחוח שושנים. שלכם האוהב מהלב.

../images/Emo13.gif

אתה חזק אתה

נימשון

New member
הרצון של מבורך

רק חבל שלא שאלת, היינו מספרים לך שמתארגן מפגש בסופ"ש הבא עליו החליטו רוב חברי הפורום כבר לפני יותר משבוע. מעבר לכך כבר נכתב כאן שקשרים שנקשרים צעבר לפורום מקומם אינו בפורום לטוב ולרע כך שאל לך לצפות לקרא פה מכתבי אהבה או סטנה הדדיים בעקבות קשר שהתפתח. אל תמהר להסיק מסקנות, אתה באמת לא יודע מה קורה מאחורי הכתובים.

סליחה נימשון!

ידוע על המפגש לגבי סופ"ש הבא לוקח חלק פעיל בהשתתפותו ואני אחד הראשונים שיהיה בו כמו כן מטרותיי וכוונותיי הן נעלות ביותר ואל לך לקטול אותי כל פעם מחדש אני משתדל למצות את כל הפוטנציאל מכל דבר לטובה עד תום וכך אני מתכוון לעשות גם כאן בעצם היותי כאן. מחר אשמח להצטרף לגלריית התמונות לדעתי האוירה הולכת כאן ומשתפרת. אוהב מהלב.

P u s s i c a t

New member
עם יד על הלב...

ונניח שנפגשתי פה עם מישהו מהכותבים? אתה באמת חושב שכשאחזור הביתה (או למחרת..) אכנס לפה ואספר על כך?... דיסקרטיות. בעיניי היא חובה

P u s s i c a t

New member
היד עדיין שם...

סקפטית. בטירוף. אנטי חזק לפגישות מהאינטרנט. במיוחד פורומים. מתקשה להאמין שאתפתה בסוף להגיע לאחת כזו, והסיכוי שמאחת יצא בדיוק חלום שמתגשם שואף לכלום... אבל... מי יודע. ואכן. אם וכאשר יהיה לי משהו רציני - מפה או שלא, רבים הסיכויים שלא אהיה פה. פשוט מחוסר זמן...

האמת? ובבקשה אל תעלבי .

מקווה שאת לא שמה תמונת חזה גם באתרי היכרויות כי לרוב מי שיפנה אלייך לא יפנה מממקום נקי..... ובאמת, לא מבין למה לשים תמונת חזה, מה הטעם בזה? את מי את חושבת למשוך עם תמונה כזו? והאם את חושבת שתמונה כזו יכולה לעזור לך למצוא משהו רציני. סורי. אני חושב שהסיכויים שלך הם יותר קטנים כי את גורמת להם להיות כאלה.

P u s s i c a t

New member
שוב. ובעברית.

לא מעוניינת להכיר אנשים מתפוז. לא מחפשת למשוך אף אחד. ותודה על הקרדיט לאינטיליגנציה. האמת שבאתרי היכרויות זו אותה תמונה רק בלי בגד הים. מחפשת משהו רציני. לא פה. בגלל זה זו תמונה של בגד ים (שאתה בחרת לראות בה משהו אחר.. ) ולא של פנים. לא מחפשת סיכויים פה. כי לא מעוניינת בסיכויים פה. במקומות שאני רוצה למצוא - מן הסתם הכרטיס שלי אחר... פה - לא. החתולה. בעברית. <מתקשה להבין למה כל גבר חושב שכל מעשה של אישה נועד בשבילו...>

P u s s i c a t

New member
שוב... והפעם לאט...

לא רוצה להכיר אנשים מפה. לא מעוניינת. לא מתכננת. שום דבר אישי נגדך או נגד מי מהשוהים. בטוחה שיש פה המון אנשים מדהימים שבמידה והיינו נפגשים במקומות אחרים היו מדהימים אבל... החתולה אלרגית לפירות הדר... ציניות - למקרה שלא הבנת - היתה במשפט שבאתרי היכרויות זה בלי בגד ים... בשבילך כמו בשביל מרבית חברי הפורום, אני ניק. עם תמונה שלא מסגירה פנים. כשאפגוש מישהו "רציני" זה לא יהיה מישהו שקשור בכל צורה שהיא לתפוז. למה שלא ייקח אותי ברצינות? והתמונה, אגב, הושמה כשהתחלתי לכתוב בפורום מקצועי דווקא (כן... אני לא כותבת רק פה) שעוסק בין היתר בתחביב העיקרי שלי שמשלב בין היתר שחיה. שם כבר ראו אותי לא מעט אנשים בלייב עם בגד ים (מה ל'שות, ככה שוחים...) בשבילם זה לא תמונה של חזה. בשבילם זו תמונה של בגד ים. שחיה. עושים בבגד ים. נועזות בעיניי היא לחשוף פנים. החתולה... אולי הפעם תובן...

הבנו לילה טוב!!!

חרבשת ת'ראש תני לישון גם הפרי הדר בעצמו דוחה אותך מה את עושה כאן לכל הרוחות? סליחה ומתנצל מראש על ההתבטאות הצלחת להעלות את הסעיף להרבה חברי פורום נכבד זה וחבל. שלום לך ליידי שלי שלום ולא להתראות או במילים אחרות אל תגידי שלום ואל תבואי לנו בחלום!!!!

P u s s i c a t

New member
ומי שם אותך לדובר הפורום?...

פטנט רשום - אתה לא חיב ללחוץ על הודעות שאני רושמת...

חתולה

לא יודעת מה הסיבות שלך בדיוק אבל זה לא ממש משנה כל עוד את לא פוגעת באף אחד , לפחות לא בכוונה תחילה את לא חייבת הסברים אני חושבת שאוהב(סלח לי, אה?) קצת נסחף עם התגובה שלו אלייך.

למעלה