היי וערב טוב לכולם!

שיבושם לך יפתי !!

אושר ואושר ולפחות עשרה ילדים! ילדים זה שמחה ילדים זה ברכה, כתוב בגמרא לכו תשאלו את הרב!

שיבושם לך יפתי !!

אושר ואושר ולפחות עשרה ילדים! ילדים זה שמחה ילדים זה ברכה, כתוב בגמרא לכו תשאלו את הרב!

לא נסחפתי

אם תשכילו לקרוא בין השורות המטרה שלי לכבד להעריך ולהרעיף אהבה על כל אדם אבל לא שמנסים להכפיש בצורה כזו ועימכם הסליחה ממי שהבין אותי שלא כראוי!

לדעתי כן נסחפת

ולא צריך לקרוא בין השורות כדי לראות את זה אלא פשוט לקרוא... מותר לה להנות מהוירטואליות, מותר לא לרצות להכיר אף אחד מכאן, מותר לה להדלק על מישהו מחר ולחזור בה מהחלטתה, מותר לה מה שבא לה. היא לא פגעה באף אחד ומי שנפגע, זבש"ו כי לא היה ממה

את יודעת מה אני חושב בלי קשר?

שאת מדברת ככה כי את פגועה. לא יודע ממה בדיוק, אבל יש משהו. בכל אופן, מקווה שאת מקבלת את הביקורת שלי בהבנה, לא התכוונתי לעשות רע אלא פשוט באמת תהיתי מדוע כך וכך.
בהצלחה בכל, מה שתרצי ושיהיה לך רק טוב.

P u s s i c a t

New member
ממך ממש לא ../images/Emo13.gif

שאלה לגיטימית. אי הבנה לגיטימית. תשובה - לגיטימית. היחיד שתמוה בעיניי זה זה שנעלב כי מישהי לא פה בשביל להכיר... זה שנעלב כי לא מקבלים אותו יפה, מסתובב בפורום היכרויות למרות רומן עם אישה נשואה... ועוד מנסה לגרש משתתפים אחרים.. תודה מותק.

תראי, אין צורך לרדת עליו

ולנסות להחזיר לו. ולענייננו? מבין אותך יותר טוב עכשיו אני חושב, זה מעניין,את יודעת, תהיתי מה הקשר בין תמונה כזו לבין היכרויות, בעצם תהיתי איך זה מתחבר יחד
בכל אופן, באמת לא היתה לי כוונה לפגוע ואני יודע שקצת הגזמתי שם באיזו שורה אז באמת מכל הלב אני מבקש סליחה ממך. ובהצלחה

P u s s i c a t

New member
../images/Emo13.gif לא נפגעת מאי הבנות תמימות

ולגביו?... נראה לי חצוף קצת. הוא בקשר. ועוד עם אישה נשואה - וגם אם לא היתה נשואה - הוא בקשר עם מישהי. נכנס לפה טוען שזה לא מקום להכיר (אחת לא מספיקה?...) בטון מאוכזב... ובא בטענות למישהי שמעולם לא טענה שהיא מחפשת להכיר. אני לפחות לא מוכרת אשליות... הפוסל במומו... החתולה. שונאת צביעות.

תראי, אין צורך לרדת עליו

ולנסות להחזיר לו. ולענייננו? מבין אותך יותר טוב עכשיו אני חושב, זה מעניין,את יודעת, תהיתי מה הקשר בין תמונה כזו לבין היכרויות, בעצם תהיתי איך זה מתחבר יחד
בכל אופן, באמת לא היתה לי כוונה לפגוע ואני יודע שקצת הגזמתי שם באיזו שורה אז באמת מכל הלב אני מבקש סליחה ממך. ובהצלחה

לילה טוב חתולה!!!

מאחל לך הצלחה בכל אשר תפני ואיפה שרק תרצי להכיר תכירי עם בגד ים או בלי מה זה משנה כנראה שהמסר שלי לא היה מכוון אלייך אבל בכל אופן שמחתי לשמוע כיוון קצת שונה ושוב בהצלחה או .what ever never say never הבנתי מזמן שאנו קטנים עלייך וחבל לילה טוב!!! האוהב מהלב ששר רק מהלב!!!

P u s s i c a t

New member
ממש לא.

סליחה אם ככה זה נשמע. חושבת שיש כאן "חומר טוב" אבל המקום הזה לא מקום שבעיניי ראוי להכיר. כמו שנאמר בדירה להשכיר - השכנים נאים בעיניי... הבעיה היא עם החדרים

זכותך

זה עדיין משאיר מקום לתהייה מה את עושה בפורום הכרויות אבל אני יכולה להבין אותך, לפעמים גם תשומת לב חברית וירטואלית עושה אחל'ה...אז אני לא אתייפייף..

P u s s i c a t

New member
קושקוש...

התמונה שם מפסח... הרבה לפני שהפורום הזה בכלל נולד. זה שלא הורדתי אותה למרות שאני פה - זה במקרה. שום כוונה. שום תשומת לב. ופה - בעיקר בשביל להחליף דעות עם אנשים שכמוני מחפשים אהבה. זה ממש לא אומר שאני חייבת לחפש אותה פה אני מקווה
הפורום בעיני לפחות, הוא בראש ובראשונה מקום לדיונים בנושא היכרויות. לא חושבת שזה לא בסדר להכיר פה. לי, ורק לי, זה לא מתאים. ממליון ואחת סיבות...

מקבלת כל מילה שלך

את לא חייבת הסברים והיה חצוף מבחינתי לשאול מראש... מתכוונת לזה

פוסי, אז לפי מה שאת אומרת

אם את לא מעוניינת להכיר אף אחד ובכל זאת שמה תמונות מסויימות כאלו אז זה בשביל למשוך תשומת לב וירטואלית בלבד... מותר לך, לא אומרת שלא אבל לא יכולה לחשוב על שום סיבה אחרת אז למה בעצם? ולא מתוך רצון לרדת עלייך חלילה פשוט מסוקרנת

למעלה