איזה חומד תודה על העידוד
ל לירון מגהסטאר New member 27/6/05 #14 תודה../images/Emo9.gifובאמת אין מה להיות מאוכזבים רוני עדיפה בהרבה יותר מכלום... ויש לי מלאאאא שאלות מקווה שהיא תענה איך הטי וי בלוג הזה עובד בדיוק
תודה../images/Emo9.gifובאמת אין מה להיות מאוכזבים רוני עדיפה בהרבה יותר מכלום... ויש לי מלאאאא שאלות מקווה שהיא תענה איך הטי וי בלוג הזה עובד בדיוק
א אלוש שמלוש New member 27/6/05 #15 זה לא בדיוק בלוג של שאלות... פשוט שומעים אותם מנגנים ושרים יחדיו, לא? זה לא אירוח רגיל.
ב ברררר New member 27/6/05 #17 לשירים עם רוני? !! אם כן אז את "אדוני" יהיה ממש נחמד לשמוע ביחד ואת "עולם שלם בחוץ" ומשלכם אז את "SUNDAY" נירוש נשמה))
לשירים עם רוני? !! אם כן אז את "אדוני" יהיה ממש נחמד לשמוע ביחד ואת "עולם שלם בחוץ" ומשלכם אז את "SUNDAY" נירוש נשמה))
ל לירון מגהסטאר New member 27/6/05 #19 אדוני זה כבר פאסה קומפוזה עכשיו ז"א זה שיר נחמד אבל אני חושב שיש לה באלבום החדש שירים יותר טובים למשל מותק1 ומותק 2 אלה השירים שאני הכי אוהב מהדיסק החדש והם גם הכי שולטים עכשיו...
אדוני זה כבר פאסה קומפוזה עכשיו ז"א זה שיר נחמד אבל אני חושב שיש לה באלבום החדש שירים יותר טובים למשל מותק1 ומותק 2 אלה השירים שאני הכי אוהב מהדיסק החדש והם גם הכי שולטים עכשיו...
א אלוש שמלוש New member 27/6/05 #25 ../images/Emo26.gif כל שיר שאתם שרים ולא רוני זה טוב! מה שלומך ניר?
N NirNova New member 27/6/05 #27 שלומי מעולה../images/Emo57.gif שמרנו מקום לך ולאמא ביום רביעי הבא.תבואו
ב ברררר New member 27/6/05 #33 מההה? גם אני רוצה! כשאתם מארחים את עברי? נירו'שששששש אני רוצה גםםם איפה זה בכלל אגב? כאילו איפה המקום של החזרות?
מההה? גם אני רוצה! כשאתם מארחים את עברי? נירו'שששששש אני רוצה גםםם איפה זה בכלל אגב? כאילו איפה המקום של החזרות?
N NirNova New member 27/6/05 #34 לא הבנתם.. ההזמנה של אלוש היא להופעה!!!וכמובן כולם מוזמנים. בקשר לבלוג עם עברי ,נראה לי שהוא יעדיף מינימום אנשים בחדר ,סורי.
לא הבנתם.. ההזמנה של אלוש היא להופעה!!!וכמובן כולם מוזמנים. בקשר לבלוג עם עברי ,נראה לי שהוא יעדיף מינימום אנשים בחדר ,סורי.
ב ברררר New member 27/6/05 #38 הוא כבר מכיר אותי...) הוא בטח ישמח, אבל אם אתם מעדיפים אז ס22ה....... להופעה, היא לכ כך רחוקההההההה ממני.איזה באסה
הוא כבר מכיר אותי...) הוא בטח ישמח, אבל אם אתם מעדיפים אז ס22ה....... להופעה, היא לכ כך רחוקההההההה ממני.איזה באסה