מה הקשר?
ש שוצאן New member 9/10/07 #20 דיברתי לאורלי....../images/Emo220.gif אתם חייבים לילמוד את אומנות השירשור! ולהוציא להורג? למה? כי זה לא מוצא חן בעינייך? אני צינית וצוחקת אני לא מיתכוונת באמת לדברים האלו! וד"א אין שום דבר פסול בהומואים+לסביות זה רגיל לגמרי!
דיברתי לאורלי....../images/Emo220.gif אתם חייבים לילמוד את אומנות השירשור! ולהוציא להורג? למה? כי זה לא מוצא חן בעינייך? אני צינית וצוחקת אני לא מיתכוונת באמת לדברים האלו! וד"א אין שום דבר פסול בהומואים+לסביות זה רגיל לגמרי!
S skaramoosh New member 12/10/07 #24 הו גאד, בתאל!!! $_@ בחיים, אבל בחיים אל תצטלמי ככה יותר >> זה פשוט מזעזע |משותקת|
פ פליצי קפיצי New member 12/10/07 #25 אל תאשימי את בתאל, אני אשמה >.>" תודה על התגובות המחממות לב. באמת סליחה ששלחנו את זה והצטלמנו. באמת סליחה... >.>" ותרגעו כבר!!!!!!!!!!!!#@!%!@# >< לא יחסר לכם קצת להבין ציניות T.T
אל תאשימי את בתאל, אני אשמה >.>" תודה על התגובות המחממות לב. באמת סליחה ששלחנו את זה והצטלמנו. באמת סליחה... >.>" ותרגעו כבר!!!!!!!!!!!!#@!%!@# >< לא יחסר לכם קצת להבין ציניות T.T
S skaramoosh New member 12/10/07 #29 היי, זה היה בצחוק ../images/Emo11.gif אני לא ורצה להעליב או משהו D: זה באמת משעשע (התמונה)