היי,זקוקה לעזרה בתמונה זו.ריטוש קל ומה שנראה

היי,זקוקה לעזרה בתמונה זו.ריטוש קל ומה שנראה

לכם .שיהיה נקי ואחיד ,זה הכי חשוב והעיקר לא מטושטש .. כי לפעמים שמרטשים הפנים יוצאות מטושטשות תודה רבה

גם את זו ..והאם ישגם אפשרות לחזק טיפטפונת את

הפס הירוק מתחת לעין .. ? תודה לכל מי שיכול לעזור

ואחרונה חביבה .. לפי דעתי התמונה השנייה הכי

מוצלחת מבחינת הזווית צילום שיצאה מה דעתכם ? איזו תיראה הכי טוב אחרי ריטוש ועבודה עליה ? אשמח לשמוע תודה רבה קרן

sima1203

New member
אם אפשרי הדבר

להסביר איך עשית את הצל במצח? זה ממש מיוחד, אשמח להסבר, אבל רק אם זו לא טרחה גדולה מידי עבורך. תודה

razzor

New member
פשוט מאוד

בתוך התפריט Filter>Render> Lighting Effects יש מגוון של אמצעי "תאורה" שאפשר להשתמש ולעצב. במקרה הזה מדובר ב- spotlight

תגיד

אולי אתה מכיר אופציה כזאת לקחת קטע מתמונה שהוא זהב ולעשות אותו יותר מוזהב שישאר אותו דבר רק להבליט אותו כמו שעושים ב3D MAX (משהו דומה לפחות)

razzor

New member
../images/Emo35.gif

לא ירדתי לסוף דעתך, אתה מתכוון שיש צבע זהב בהיר מדי ואתה רוצה לחזק או להכהות אותו?

בדיוק.

ראיתי מישהו גרפיקאי שעיצב תמונה לאחותו והוא עשה חלק מהתמונה בזהב בצורה כזאת שבמדפסת ביתית ההדפסה יצא בולטת כמו של דפוס אופסט (כמעט) אתה יודע איך עושים כזה דבר, או משהו דומה

razzor

New member
לצערי

אני לא שולט כל כך טוב בפוטושופ ויש דרכים להגביר את הצבע אבל ליצור מצב של דפוס אופסט אני לא יודע איך אפשר

סימה היי

אהבתי אז קודם כל תודה יש אפשרות לחזק את הפס הירוק מתחת לעין ולטשטש קצת את הפס המבריק בפינת העין ? אני אשמח אם תוכלי לעזור לי בכך תודה

למעלה