ניסיון שני
ק קרן המאפרת New member 12/7/09 #10 אני מוסיפה עוד תמונה אחת שאהבתי אם למישהו בא עליה אני אשמח , בגלל שהיא קרובה כנראה יהיה קשה לרטש אותה .. אבל אם מישהו מוכן לנסות אשמח תודה
אני מוסיפה עוד תמונה אחת שאהבתי אם למישהו בא עליה אני אשמח , בגלל שהיא קרובה כנראה יהיה קשה לרטש אותה .. אבל אם מישהו מוכן לנסות אשמח תודה
ק קרן המאפרת New member 13/7/09 #14 ../images/Emo140.gifבוקר טוב לכולם !! פליז בקשה אחרונה רק את התמונה הזו וזהו !!פליז פליז!! אני רוצה שיצא מהמם ולהגדיל אותה אחרי הריטוש
../images/Emo140.gifבוקר טוב לכולם !! פליז בקשה אחרונה רק את התמונה הזו וזהו !!פליז פליז!! אני רוצה שיצא מהמם ולהגדיל אותה אחרי הריטוש
ק קרן המאפרת New member 13/7/09 #19 היי סימה אהבתי את העבודה אבל אני פשוט צריכה משהו אחר , כי אני יותר מעוניינת בצילום הביוטי והנקי שהאיפור יובלט וכאן למרות שמה שעשית מאוד יפה מבחינת גרפיקה שלך ומקצועיות זה אחלה - אבל לי לא מתאים בכל אופן אבל תודה על הניסיון קרן
היי סימה אהבתי את העבודה אבל אני פשוט צריכה משהו אחר , כי אני יותר מעוניינת בצילום הביוטי והנקי שהאיפור יובלט וכאן למרות שמה שעשית מאוד יפה מבחינת גרפיקה שלך ומקצועיות זה אחלה - אבל לי לא מתאים בכל אופן אבל תודה על הניסיון קרן