היי חברה אני צריכה עזרה

GeJuFan

New member
היי חברה אני צריכה עזרה

ידיד שלי איבד את הכלבה שלו שאזור. הנה תמונה שלה אם ראיתם אותה אנא הודיעו לי לכלבה קוראים קטיה. והיא די ידידותי לפי מה שהוא אמר לי.

shalomEko

New member
ממש נראית ידידותית...

עכשיו להתחיל לחפש ילדים שנקטעו להם הידיים ואולי תמצאו אותה.. סתם... חג שמח

NiGa

New member
שלבנאדם בורח הכלב,

ושלום הגאון... לא חושב לפני שהוא עונה (כדי להישאר ברמה מתורבתת...)

GeJuFan

New member
ניגה ממי את לא יודעת את כל הסיפור

אז בבקשה אם אין לך מידע על הכלבה שתקי. הידיד ממש מתחיל להיכנס לדיכאון עמוק. הוא מחפש אותה בכל מקום. הוא נורא אוהב ואם לך היה כלב שהיה מצליח לברוח גם אם רק מהרצועה לכמה שניות את יודעת רבע מהפחד והכאב שהיא מרגיש עכשיו. אז כמו שאמרתי אם אין לך מידע על הכלבה אל תשלחי הודעה לשירשור הזה. בבקשה.

Bitch47Percents

New member
אממ אני לא אגיב...

או שכן... ניגה-יותם זה הוא ולא היא...זה דבר ראשון. דבר שני, הוא בכלל לא דיבר על הכלבה...אלא על התגובה להודעה שלך...

GeJuFan

New member
אהה או כן יותם זה נכון?

וואי אנא קבל את התנצלותי הכנה והמלאה
. אני פשוט מה זה אוהבת בע"ח ונורא מתחילה להתעצבן כשאומרים או עושים משהו רע להם או על החברים שלי שיש להם בע"ח. מה אני יכולה לומר יש לי דם חם
.

NiGa

New member
זה היה מוזר מאוד...

אפילו אחרי שהסברתי את עצמי קיבלתי על הראש...

‡NoK

New member
מוכרת לי..

לא יודעת אולי הוא ללה מודעות ושם ראיתי אותה.. הממ.. היום נלך אני וולנטין לטייל ונחפש אחריה

גם אני צריך עזרה בזה..אבל לי הכלב..

הייתי בניו יורק לפני חודש.. ואבא שלי יצא עם הכלב, והוא לא חזר לו כנראה נגנב..כי הוא תמיד חזר, ויש לו שבב... אז מי שימצא אותו..אני הודה לו מאוד, ויבא על שכרו! הוא בצבע אפור לבן..מסוג פיטבולכלב ידידותי, לא נושך וממושמע! תודה..אם יש משו אפשר להשאיר מסר! ק ו ב י

GeJuFan

New member
לא ראיתי

אבל ניסית את הוטרינרים השונים? את האגודות השונות? אולי מישהו מצא והביא לוטרינר. אני ארחיב יותר מחר.

ניסיתי הכל...וחוץ מזה...

יש לו שבב, ככה שברגע שאחת האגודות או העיריה מוצאות אותו, הם ישר מיתקשרים אלי, תודה בכל מקרה!

אני יודע על שני כלבים אבודים

אחד פודל לבן כזה והשני כלב מעורב עם זאב אם מישהו איבד אותם אני יודע איפה הם נמצאים

למעלה