ואוו כל כך דומה לזואי שלי... אני אחפש אחריו...באיזה איזור הוא נעלם? תירוץ לשים תמונה של זואי'קה =
‡ ‡NoK New member 22/4/03 #19 ואוו כל כך דומה לזואי שלי...../images/Emo99.gif אני אחפש אחריו...באיזה איזור הוא נעלם? תירוץ לשים תמונה של זואי'קה =
ואוו כל כך דומה לזואי שלי...../images/Emo99.gif אני אחפש אחריו...באיזה איזור הוא נעלם? תירוץ לשים תמונה של זואי'קה =
‡ ‡NoK New member 23/4/03 #22 חח בפורום שברולט, אתה מתכוון? זה רק כדי לא להשלות את האנשים התמים. אנשים!! אין בשישי רחבת Pאנק והארדקור בשברולט!! אין אין..יש רק שני טמבלים שמתקלטים שבי-מטאל! בכל מקרה, עשיתי את זה בשביל מוטה..לא בשבילך, אז אל תחוש. סתם אחייייייי הכל בצחוקיה! קבל
חח בפורום שברולט, אתה מתכוון? זה רק כדי לא להשלות את האנשים התמים. אנשים!! אין בשישי רחבת Pאנק והארדקור בשברולט!! אין אין..יש רק שני טמבלים שמתקלטים שבי-מטאל! בכל מקרה, עשיתי את זה בשביל מוטה..לא בשבילך, אז אל תחוש. סתם אחייייייי הכל בצחוקיה! קבל
T the saiyan prince New member 23/4/03 #25 כן נוקי גם החברה שלי לערב בשביל הפוזה הצבע שיער שלה תואם לי לחולצה וצבע העגיל לגוון העניים פחחחחחחחחחחח
כן נוקי גם החברה שלי לערב בשביל הפוזה הצבע שיער שלה תואם לי לחולצה וצבע העגיל לגוון העניים פחחחחחחחחחחח
‡ ‡NoK New member 23/4/03 #26 אני בטוחה שתהיה..../images/Emo23.gif אבל לא יהיה פאנק, זה מה שאני רוצה להבהיר. הלוואי והיה.
T the saiyan prince New member 23/4/03 #27 נוקי אני ומוטה פתחנו בכמה מקומות שירשורי שירים תבקשי יהיה בטוח אחד כי את עושה לנו פרסומת סמויה
‡ ‡NoK New member 24/4/03 #30 אני נראית טוב עם כל אחד, אה? מה יהיה.. אני נמצאת שתי שניות עם מישוּ ואת ישר אומרת שאני והוא יפים ביחד.. תופעה שכזו דייייייייייייייי! (נלחמת)
אני נראית טוב עם כל אחד, אה? מה יהיה.. אני נמצאת שתי שניות עם מישוּ ואת ישר אומרת שאני והוא יפים ביחד.. תופעה שכזו דייייייייייייייי! (נלחמת)