היי חברה, יש לי שאלה מוזרה...:)

Molchansky

New member
כן, אבל

אי אפשר שלא לשמוע את הפרק השלישי בסימפוניה הראשונה של מאהלר
זה גן עדן עם האבוב שנכנס שם אני חייב להמליץ על זה לכל אחד בכל רגע (בדר"כ כשאני מצייר אני שם את היצירה הזאת ברקע על מצב ריפיט, וזה כל כך סוחף אותי בציור, אי אפשר להישאר אדישים ליצירה הזאת)

GustavM

New member
אהם?!

מכל היצירות של מאהלר, הקטע שהכי עושה לך את זה זה הטריו ה"יהודי" עם האבובים בפרק השלישי??? זה אמור להיות שיא הסרקזם, שיא הציניות..... ובד"כ כשממליצים למישהו על משהו, מנסים לדבוק במה שהוא ביקש, כדי לעזור לו. למשל, אני מטורף על קנטטות של באך, או על הסימפוניה ה-8 של מאהלר. אבל לא המלצתי את זה לשואל. למה? כי זה לא מה שהוא מחפש - לפחות לא כרגע.

Molchansky

New member
זה כל היופי

הציניות שלו שממנה יצא אחד הדברים הכי יפים (זה כמובן גם עניין של תחושות אישיות) לא יודע למה, אבל זה בהחלט מה שעושה לי את זה, מרים אותי לשמיים
כן ניסיתי לדבוק במה שהוא ביקש בשתי המלצות אחרות, אבל סה"כ אני חושב שהוא יהנה גם מהיצירה הזאת, בכל זאת אני לא לא מכיר אותו אישית והכל ניחושים.

amitmis

New member
../images/Emo2.gif

פעם ראשונה שאני באמת בפה פעור... ממש עכשיו! "הסונטות המאוחרות של סקריאבין"? Have you all lost your minds????

ItsikH

Member
היו כאן המלצות מעניינות מאוד ואוסיף כמובן את פולנק - יצירות לשני פסנתרים (ביחוד הסונטה לשני פסנתרים, וגם הסונטה ל-4 ידיים), הקונצ'רטו לשני פסנתרים, ומגוון עצום של יצירות קאמריות עם או בלי פסנתר. אני אישית ממליץ במיוחד על השישיה לכלי נשיפה ופסנתר, וגם על הסונטה לחליל ופסנתר והסונטה לקלרינט ופסנתר, אבל יש עוד הרבה. היצירות האינסטרומנטליות של פולנק הן על גבול המודרני אבל עם הרבה קריצות לרומנטיקה ולקלאסיקה, עירוב סגנונות בתוך סגנון מאוד אופייני, אלגנטי אבל "פרוע".

Molchansky

New member
../images/Emo45.gifאני זוכר

בזמנו שהמלצת לי על השישיה לכלי נשיפה ופסנתר, יצירה באמת מקסימה, שמעתי אותה כבר כמה פעמים מאז
אבל אני גם משוחד כי אני פשוט מת על כלי נשיפה.

ItsikH

Member
אתה הרי כותב הרבה לכלי נשיפה אולי נזמין אצלך משהו? יש לי בסוניסט חמוד. וד"א יש דואט קלרינט-בסון של פולנק, ובכלל יש לו עוד יצירות לכלי נשיפה בלבד ללא כל ליווי!

Molchansky

New member
לא ידעתי

חשבתי שיש רק את הכלי נשיפה ופסנתר אני אחפש את הכלי נשיפה בלבד
אממ.. להזמין אצלי זה רק עוד איזה עשרים שנה
בנתיים לא שווה להזמין אצלי

למעלה