היי חבר'ה, שאלון קטנטן

כמעט25

New member
היי חבר'ה, שאלון קטנטן../images/Emo9.gif

סתם שיעמם לי...... והשאלון הזה קרץ לי, תהנו.
מה המטרות שלכם לשנה הזאת?
מה המטרות שלכם לחיים?
מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם?
אתם אדישים או טמפרמנטים?
מה מרגיע אותכם?
העדפה: פרוע או רגוע?
הגיל האולטמטיבי?
מתגעגעים למשהו/מישו?
הכיייי בא לכם עכשיו? יאללה לענות!!!

כמעט25

New member
עונה

למצוא עבודה נורמלית, להתחיל ללמוד ואולי אפילו להתקל באהבה. מה המטרות שלכם לחיים?
לפתוח גן פרטי, להיות סבלנית יותר, להקים משפחה לתפארת, להמשיך להיות החברה הכי טובה של אחי ולהיות תמיד מאושרת מה הדברים/מקומות הכי יפה שראיתם בחייכם?
אמ..תינוק, פרח, אגם, זריחה במדבר, שקיעה בים, חיוך, עיניים, סוס,כוכבים בלילה בהיר.. אתם אדישים או טמפרמנטים?
טמפרמנטים מה מרגיע אותכם?
לשחק בשיער,אחד החברים של אחי, לשכב עם נס וסיגריה בחדר שלי, לקרוא ספר, ים, חיבוק ארוך ובכלל מגע . העדפה: פרוע או רגוע?
תלוי.. בדר"כ פרוע הגיל האולטמטיבי?21
מתגעגעים למשהו/מישו?
לחברים שלי בחו"ל, ולחברים שנעלמו עם הזמן, לחולצה שמאוד אהבתי ונעלמה ולתק' שאני טיילתי בחו"ל. הכיייי בא לכם עכשיו?
להיות בבית עם בריכה, ג'קוזי, חברים שלי וערסל..

קטרפי

New member
אנע ../images/Emo110.gif

מה המטרות שלכם לשנה הזאת? למצוא אהבה (ורצוי שזאת תהייה *****
) לחזור לצבא ואם לא אז למצוא עבודה
מה המטרות שלכם לחיים? למצוא אהבה, ולהפוך להיות איזה סופר או משו מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם? הזריחה במצדה, ו****
אתם אדישים או טמפרמנטים? אני יכול להפוך מאחד לשני בשניות מה מרגיע אותכם? חיבוקים העדפה: פרוע או רגוע? רגוע הגיל האולטמטיבי? 17 מתגעגעים למשהו/מישו? לידידה שלי שבקנדה הכיייי בא לכם עכשיו? לראות את *****

Zoharrr

New member
איזה חעמוד!

אתה מאוהב! או משו כזה! כיף לך,תהנה ובהצלחה!

moomita

New member
בע אני בכלל לא בפורום

מגניב שרשמת אנע ב-ע אחותי עושה את זה כל הזמן והשאיפות שלך דומות לשלי, רק שבטח השם שמתגלה מתחת לכוכביות שונה. *****

liontamer

New member
תשובות....

מה המטרות שלכם לשנה הזאת? מה המטרות שלכם לחיים? מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם? זריחה, שקיעה, ירח, דברים שרואים רק בצלילות אתם אדישים או טמפרמנטים? טמרפמנט, בשביל אדישות צריך להתאמץ! מה מרגיע אותכם? מוסיקה, שני ההודים שאני מת עליהם העדפה: פרוע או רגוע? תלוי מתי, תלוי מה... הגיל האולטמטיבי? 21 מתגעגעים למשהו/מישו? יוחזר סמי לאלתר! יוחזר החרג'וקעס! הכיייי בא לכם עכשיו? טיול טרקטורונים לאון ניתץ פיני מהמסרסת ומהסמרטוט

TheWhiteTigris

New member
לא נכון.

בשביל אדישות אתה פשוט צריך שימאס לך ממי שלא מפסיק למצוץ לך ת'וריד.

liontamer

New member
אתה אל תגיד לי מה אני צריך בשביל

אדישות. חצפצפת! לאון אתה לא יוצא לקמ"ט! צ'ונג!

יאללה..גם אני..

מה המטרות שלכם לשנה הזאת? לעשות פסיכומטרי, לטוס לאירופה, לשפר בגרויות וכל הקיץ הבא להיות בארה"ב. מה המטרות שלכם לחיים? לעבוד בתחום הכלכלה ולעשות מלא כסף, לגדל משפחה עם 2.2 ילדים וכלב, לקנות פאב מצליח, לנהוג לפחות פעם אחת בחיים על אסטון מרטין. מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם? צפון איטליה. אתם אדישים או טמפרמנטים? אדיש. מאוד. מה מרגיע אותכם? אני רגוע באופן קבוע...אבל לצורך העניין נגיד תוכנית של טופ-גיר. העדפה: פרוע או רגוע? רגוע, בדר"כ. הגיל האולטמטיבי? הממ...נגיד 19...למרות שזה אומר שאתה חייל וזה קקי. מתגעגעים למשהו/מישו? לגיל 19. הכיייי בא לכם עכשיו? צפון איטליה, מזג אויר יפה, אופנוע ספורט עם יותר כ"ס מק"ג, בחורה יפה שגם אוהבת אופנועים...אני כבר אדאג לכל השאר.

pain is MY love

New member
יאללה בכיף :)

מה המטרות שלכם לשנה הזאת?- בעיקר לפלס את דרכי בשבילי צה"ל בתור קצינה חדשה.. מה המטרות שלכם לחיים?- ללמוד, לעבוד, להרוויח הרבה כסף ולהתחתן עם בעל שווה... מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם?- לא עולה לי שום דבר לראש האמת.. אתם אדישים או טמפרמנטים?- הכי טמפרמנטית בעולם! מה מרגיע אותכם?- דיסק טוב של מוסיקה ישראלית בעיקר. העדפה: פרוע או רגוע?- כמה שיותר פרוע! הגיל האולטמטיבי?- 30 בשלמים מספיק אך לא בשלים מדיי... מתגעגעים למשהו/מישו?- מתגעגעת לתקופה שלפני הצבא... הכיייי בא לכם עכשיו?- כמו תמיד- מסיבה טובה.

pain is MY love

New member
חחחחחח

יש מצב. בדיוק היום ראיתי את "נשות הכדורגלנים" ולא יכלתי שלא לקנא.. יש להם חיים מושלמים (לכאורה) בכל מקרה, לא אכפת לי באיזה קבוצה הוא ישחק כל עוד הוא יהיה בעל טוב.. ובינינו, הסיכויים למצוא בעל כדורגלן שלא יבגוד בי ושיהיה בן אדם הם כלושים מאוד...

Piren

New member
חחחח

אפילו שאני לא סובל כדורגל .. זאת סידרה ענקית.. אבל אם את שמה לב טוב לתוכנית, תביני שאין שום דבר זוהר בכדורגל... למקרה ופספסת את כל העונות, כל השחקנים, והנשים שלהם, בסופו של דבר - מתים, נחטפים, מתאבדים, נרצחים, בורחים מהמפאיה או מאבדים את כל הכסף
תראי את מראדונה

dod_basim

New member
ועכשיו תורי

לדעת מה קורה איתי, לבחור בדרך ולהסגר על כיוון. מה המטרות שלכם לחיים?
לחייך תמיד, להיות בריא תמיד. אשה שאוהב אותה 25 שעות ביממה. כל שאר הדברים החומריים, רק בונוס שכיף להנות ממנו. מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם?
אין דבר כזה הכי יפה והכי טוב, דברים שרואים מכאן לא רואים משם. אתם אדישים או טמפרמנטים?
לא אדישי אבל עם הגירוי הנכון הופך לטמפרמנט אחול-שלוקי. מה מרגיע אותכם?
טיולים! אם ברגל, אופניים, טרקטורנים, אופנועים וג'יפים-> לראות מקומות ולהריח אותם. אה גם דברים לא חוקיים... העדפה: פרוע או רגוע?
אני רגוע אבל לעתים אני סיק פאק פרוע! הגיל האולטמטיבי?
אומרים ש21, אני בן 21 ולא יודע, נחכה ונראה. מתגעגעים למשהו/מישו?
סקס, סמים ורונ'ק'רול. הכיייי בא לכם עכשיו?
טיבט (נקודה).

TheWhiteTigris

New member
זה שאלון סביר....

מה המטרות שלכם לשנה הזאת? - להצליח באונ', ולתפוס חברה אחרי "פגרה" ארוכה... מה המטרות שלכם לחיים? - פששש... זאת שאלה מורכבת מידי. להיות מנהל בחרת הייטק ענקית שמגלגלת מאות מלייארדים בעולם. לגור באחד מהאיזורים של העשירים האלה. שאהיה נשוי באושר (ועושר) ובעל משפחה גדולה. מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם? - זאת כבר שאלה שדורשת הרהור רב של יותר מ 3 שניות... אתם אדישים או טמפרמנטים? - תלוי במצב רוח. אם אני במצב רוח קרבי - על כל דבר אני אריב. אם אני במצב רוח נינוח - אדיש מאוד. מה מרגיע אותכם? - לשבת במקום שקט (חוף הים בלילה, פארק מסוים שאני בו הרבה וכו') העדפה: פרוע או רגוע? - תלוי במצב רוח (נו, מזל תאומים או לא?) הגיל האולטמטיבי? - 17. אין שום אחריות פלילית, וכבר מותר לעשות הכל (כמעט) - חוקי מבחינת מין, נהיגה וכו'. מתגעגעים למשהו/מישו? - הרבה אנשים. אבל מה שהיה - היה. אין טעם לחזור לזה. הכיייי בא לכם עכשיו? - לנסוע לים.

Zoharrr

New member
אני

מה המטרות שלכם לשנה הזאת? להצליח בבגרויות שלי,להיות מאושרת ורגועה ולמצוא אהבה. מה המטרות שלכם לחיים? להיות מאושרת ומצליחה. מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם? קייפ טאון,דרום אפריקה. אתם אדישים או טמפרמנטים? וואו אהמ ממש ממש ממש טמפרמטית. מה מרגיע אותכם? אוכל וקניות חחח העדפה: פרוע או רגוע? תלוי בנוגע למה,מי,איפה,למה ואיך. הגיל האולטמטיבי? 21 מתגעגעים למשהו/מישו? מאוד מאוד לג'ייקוב ולעוד איזה אחד... הכיייי בא לכם עכשיו? חיבוק

תשובות מאגף הפירות

מה המטרות שלכם לשנה הזאת? מה המטרות שלכם לחיים? מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם? אתם אדישים או טמפרמנטים? מה מרגיע אותכם?
נרגילה העדפה: פרוע או רגוע?
רגוע הגיל האולטמטיבי?
23 אפשר להיכנס לכל מקום כמעט... מתגעגעים למשהו/מישו?
לתקופה שלפני הצבא.... 7 חודשים של כיף בלי שום אחריות לכלום... הכיייי בא לכם עכשיו?
להיות על חוף הים עם מילקשייק שוקו

TheWhiteTigris

New member
מה הקשר?

יש המון מקומות שאפשר להכנס אליהם בגיל 21. תחשבי על זה כך: את יכולה - אבל את לא תרצי להכנס להרבה מקומות (בגלל שיש שם הרבה "קטנים".

למעלה