היי חבר'ה, שאלון קטנטן

תשובות...!!!

דבר ראשון יש על השאלון זכויות יוצרים... לפי הפרחים... מה המטרות שלכם לשנה הזאת? להצליח במבחן שלא עברתי שנה שעברה.. ובאופן כללי שיהיה טוב בהכל מה המטרות שלכם לחיים? לעשות כמה צוציקים קטנים.. למצוא אישה מדהימה.. ושיהיה טוב באופן כללי (בריאות . כסף ) מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם? גן הבהאים בחיפה.. אתם אדישים או טמפרמנטים? יש כמה אנשים שיגידו שאני כל כך אדיש... ויש כמה שיגידו שאני פסיכי... מה מרגיע אותכם? המממ לא יודע... אני את עצמי... העדפה: פרוע או רגוע? רגוע אבל הגאות באה פתאום בהפתעה.. הגיל האולטמטיבי? 30 מתגעגעים למשהו/מישו? סבא,סבתא הכיייי בא לכם עכשיו? אמבטיה טובה.. יאללה לענות!!!

Piren

New member
וגם אני

מה המטרות שלכם לשנה הזאת? - מתחיל תואר באוניברסיטת באר שבע, ונראה אם אצליח להחזיק את הקשר שלי אפילו יותר ממה שהוא עכשיו
מה המטרות שלכם לחיים? להיות מאושר? פחחחח לעשות מלא כסף!
מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם? סין אתם אדישים או טמפרמנטים? אני מצליח להיות קיצוני לשני הצדדים. מה מרגיע אותכם? סקס, מוזיקה ולדבר עם אנשים. העדפה: פרוע או רגוע? רגוע הגיל האולטמטיבי? הגיל שאתה נמצא בו, כל דבר אחר זה זיכרונות\ ציפיות שלעולם לא יהיו לך בעתיד\שוב (כל מי שרשם גיל שהוא עדיין לא הגיע אליו, ילמד את זה ביום שהוא יהיה בגיל הזה. כל מי שרשם גיל שהוא היה בו כבר, יודע שזה לעולם לא יחזור). מתגעגעים למשהו/מישו? אני לא ממש מתגעגע באמת לדברים\ אנשים.. אולי קלות לכמה אנשים ספציפים. הכיייי בא לכם עכשיו? גלידה (הולך להביא עכשיו
)

../images/Emo45.gif בכיף אני עונה

מה המטרות שלכם לשנה הזאת? לעבוד ולחסוך כסף לטיסה לחו"ל כי זה מאוד נחוץ לי
מה המטרות שלכם לחיים? המטרה שלי לעמוד על הרגליים ולבנות משפחה משלי
כן כן מטרה פשוטה.
מה הדבר/מקום הכי יפה שראיתם בחייכם? ניו יורק
ומפלי הניאגרה
אהה ופאריז העיר הכי רומנטית בעולם
אתם אדישים או טמפרמנטים? לפעמים ככה ולפעמים ככה
מה מרגיע אותכם? מוסיקה.. שינה טובה.. או סתם מסאג' ברגליים
העדפה: פרוע או רגוע? פרוע
הגיל האולטמטיבי? 21