היי חבר'ה

Cyber Tooth

New member
היי חבר'ה

אני חדש בפורומים ולמרות שאני לא טוב בלהיכנס קבוע לפורומים אני אנסה להתמיד כאן (בתקווה שיהיה לי מעניין מספיק) אבל בואו ונתחיל בשאלה שבאתי לשאול אתכם אני הרבה זמן כבר מעופף ורציתי לשאול אם מישהו יגיד לי מה עם הלהקה אנולה ג'יי ? כבר מזמן לא שמעתי מהם הלהקה על סף פירוק? כי על פי מה שהבנתי הם החליפו מתופף ואחרי שהם החליפו הם לא עשו כל כך הרבה הופעות ...והופעות שהם כן עשו היו אקוסטיות (משהו בגלל הבלונדה...אני לא הבנתי בדיוק)

ShiN ShiN

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

מממ... בעיקרון אנולה ג'יי החליפו מתופף דיי מזמן.. לפני חצי שנה בערך... (ויותמי הוא גאון
) והיו להם הופעות מאז... לפחות 3 רגילות.. עם הרכב מלא...

NiGa

New member
היו 4 שאני הספקתי להיות בהן

אין מלעשות, אין זמן, י"ב....

Uv Kruvi

New member
כן...

אבל המתופף החדש הוא סתם כזה... לא משו... חחחח... תנסה פעם הבאה לשים לב לסקסופוניסט, הוא ממש תותח, הוא למד 13 שנה בביצפר למוזיקה, משו ממש טוב...

RevitallicA

New member
יותמצ'יק רולז../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

בכלל...להקה טובה בטירוף
חבורה של חתיכים מוכשרים
(ורק שתדעו שיותם, בשיתוף עם שירן, הם אלה שאחראים לפליפה בחדר שלי...)

NiGa

New member
חחחחחחחחח

מאיפה היציאה הזו פתאום? נמרוד בכלל לא חתיך!

n a v n a v

New member
מה אני אגיד לך...../images/Emo61.gif

אתה נראה ממש ממש טוב
... ואתה צודק נמרוד בכלל לא חתיך
...

n a v n a v

New member
...

ברור!!!!!!!!!! רק על דבר אחד אני מסכימה, הם כולם מוכשרים אחד אחד ... על חתיכים אני עוד יכולה להתווכח...

n a v n a v

New member
ממה שאני ראיתי ....

<ברוק עצמאות> אתה לא משהו... שלא נדבר על כוסון... וכן, אני כן אשגע... כי אני משוגעת, עיצובניקית מה לעשות...

NiGa

New member
הרואה והבלתי נראית הא?... ../images/Emo164.gif

שטויות....

n a v n a v

New member
סי!

אני מכירה את כולם, אבל לא כולם מכירים אותי... נו, טוב, אם אתה מתעקש... תשאל את חן ומקסים הם מכירים אותי...

NiGa

New member
thanx dick

כבר התחלתי לחשוב שלא אכפת לך מחברים שלך יותר, עכשיו שיש לך חברה. לא בא לאנדריי יותר. לא מתקשר. לא מתעניין בשלומי... *סניף* "דיק ת'בא לאנדרי?" לא, אני הולך לחברה שלי. "דיק, בא לך לעשות משו היום?" לא, אני עושה משהו עם חברה שלי. "דיק, בא לך סקס?" לא, אני מקבל מחברה שלי... אני שם את זה בחתימה.

NiGa

New member
הדיקי שלנו ארוך וגדול

הדיקי שלנו תוקע גול בבוקר מבקיע בערב הוא שב מוציא מין נוזל שנראה כמו חלב בבוקר מבקיע בערב הוא שב מוציא מין נוזל שנראה כמו חלב אני גאה בעצמי...

למעלה