גם אני חוש כמוך חן אתה בא שלחק לא אני עם חברה חן אתה נשאר לאביב גפן לא אני עם חברה קדימה חן הטטלה הכלב עוד מעט יתחתן עם טורגה הכלב אבל אנחנו אוהבים אותו כמו שהוא ותמיד נואהב שירן אל תפגעי או משהו אין לי שום טענות כלפיך באחותי!!! את שולטת!! הבעיה היא גם לא בחן אלה בבנים בכלל
זה בכלל לא נכון! מקסי, אהוב יקר, תעשה לי טובה! חן כמעט תמיד בא איתכם לכדורגל! ואם לא זה לא בגללי!!!!! ופריז גם איתך חן תמיד בא לאנדריי והוא תמיד מקבל סקס ממך...! אז תפסיקו עם זה..
1.ת'הומו. 2.ת'יותר הומו מ-1. מסקנה:ת'ניהיה יותר ויותר הומו מרגע לרגע 3.יא אפס - לפחות יכולת בפרטי-הלוואי שטורג' יקרא מה שכתבת ואז יקרע לך ת'צורה יא 45 - שלא ייפול לך העט בפקידות שלך סע סע לחברים החדשים שלך! 4.שיווו איזה אפס!! 5.יש'ך מזל שאני אוהב אותך...יא טטלה של כדורגל - ושל אמא שלך!!!!! 6.חפש.
כי הוא חרשן ובטח הלך לישון-או שהוא משחק כדורגל כמו מטורף... ומחוץ מזה מחר אני אכנס בו כל כך חזק...שכשהוא יתעורר אפילו הוא יצטרך תספורת חדשה!!!! השנה תיהיה כבר עם 5 ספרות!!!
קודם כל 1טורגה יודע שהוא כלב אז הוא לא יכעס 2די כבר אתה לא מרוקאי מה אתה עצבני 3שנינו יודעים מי בשיריוםן ומי לא 4 בידיוק באתי להסתפר מתאים לי תיספורת בחינם עדין אוהב אותך לא יעזור לך כלום
אפילו מתחרז לפי דעתי רוב הבים בעולם הם טטלה לבנות ויש לי אין ספור דוגמאות שאני לא אפרסם אותןם כרגע!! ויש בנים כמוני (אף אחד לא מושלם) שהם טטלה לכדור רגל (מה לעשות אני בעייתי) אז של מי המצב יותר טוב שלי או של חן תחליטו לבד טטלים נוספים ברמה של חן ואף יותר הם מוטה ולירון!! קדימה עוד מריבות1!