היי חבר'ה

S H I L G I

New member
היי חבר'ה

מה נשמע? קפצתי לביקור, לראות אם יש סיבה לחזור ו... לא.. אין ממש סיבה הפורום נהיה רק יותר גרוע והסיבה העיקרית שבגללה עזבתי רק נשארה ונהייתה יותר גרועה (מי שיודע מה הסיבה יודע למה אני מתכוונת..ורק איזה 2 אנשים יודעים אותה..) קיצר.. רק רציתי להגיד שאני מתגעגעת לרובכם (הרבה פה חדשים שאני לא מכירה ויש גם אנשים-בעצם מישהי שאני ממש לא מתגעגעת אליה) ואוהבת את כולכם ושאני עושה בכפר מונאש כיף חיים ונמצאת באורווה כל יום (מעכשיו רק פעמיים שלוש בשבוע כי יש לי הורים מעצבנים) ורוכבת גם בלי מדריך וממש התקדמתי בדרסאג' אה וכבר עזבתי את יגור רק שעוד כמה ימים אני אספר להם בינתיים אני מבחינתם בהפסקה... חח והיום קטיה התקשרה לאבא שלי שהם מבקשים ממי לבוא מחר לעזור אם אני יכולה בלהוביל ילדים מבא-לגן..חח שיחלמו.. למי שיש תטלפון שלי שיתתקשר-אה ואלה-טוי בוי (אם את עדיין כאן), הייתי אצלך בחווה וראיתי את עכל הסוסין שסיפר עליהם ונאבאדו מ-ה-מ-ם! LOVE YA ALL נטע

Shai Felton

New member
נטע../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

למה עזבת את יגור??? או שזה רק לקייץ? לא הבנתי

S H I L G I

New member
זה לתמיד...

חח והתחלת לאהוב את מוניקה הא? סחטישששששששש יש לך תדיסקים שלהם לצרוב לי? הגעתי למסקנה שאם אני אתחיל לקנות את כל הדיסקים שאני רוצה אני אתרושש לי.. חח ואני הולכת לקבל את כל הדיסקים של אביב לצריכבה מהאחות של יעל החמודה!!! חחח את באה לניצנים? אין לי עם מי ללכת..

Shai Felton

New member
למה לתמיד?../images/Emo39.gif

למה החלטת לעזוב בסוף? ואיפה תרכבי עכשיו? אמממ.... לא התחלתי אני מתה על מוניקה...... והכל במחשב.

S H I L G I

New member
מוזר לי ש..../images/Emo29.gif

אחרי כל הזמן הזה שכל הזמן אמרתם שכמה שיגור זו חווה דפוקה וכמה שיפתח הוא אדם רע אתם מתפלאים למה אני עוזבת..זה לא שאני לא אוהבת את שיגליה יותר..אני מתה על שילגיה.. כבר לפני חצי שנה חשבתי על לעזוב אבל פשוט היה קשה לי בגלל הסוסים.. ואז פשוט הגיע יום שהתחלתי לתת תירוצים להורים למה לא ללכת לחווה.. ואחרי שלא ראיתי את הסוסים כמה שבועות כבר לא ממש היה אכפת לי לעזוב אותם לתמיד..כי זה לא היה משנה ממש.. למרות שאת חלקם אני מכירה כבר 3 שנים ויותר...

נטו../images/Emo93.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נטע שלי!!!
LOVE U TOO

S H I L G I

New member
פיצייייי!!!!!|חיבוק ענקייייייייייי|

התגעגעתי אלייך!! למה את אף פעם לא אונליין? אולי את תוכלי להיות "בת זוגי" לניצנים? חח *ב5/8, כי מלא רוצים לבוא אבל לא התאריך הזה..את בטוח תרצי..יהיו היהודים, אביב, וכנסיית השכל*

S H I L G I

New member
אה ומשהו נחמד..

גיליתי שיש לי כישרון להשתכל על האריזה של הקלטת של סוס פרא ולצייר את "ריין". ציירתי 2 ציורים ממש טובים שלה אבל נתתי אותם ליעל כמתנה..אולי היא תסרוק אותם ותששלח לי *שיעול* והיום ציירתי עוד ציור ובגלל שאין לי סורק צילמתי אותו במצלמה הדיגיטלית. אני חייבת לציין שלא השקעתחי בו הפעם ולא דייקתי בפרטים..למשל הנוצה ממש לא טובה..והרעמה..והכ..אז תתעלמו מהדברים הקטנים והמעצבנים.

S H I L G I

New member
תיקונים..

להשתכל=להסתכל ותששלח=ותשלח השקעתחי=השקעתי והכ=והכל

S H I L G I

New member
אה ואולי משהו שיעניין אתכם..

עשיתי כמה שיעורי רומח (היתה שם קייטנה ובתוכה היו כמה שיעורי רומח.. חח ממש מצחיק היה שם קטעים).. בעיצור היה די משעמם.. אבל נכון שבצד אחד של הרומח יש מחודד ובצד השני יש משקולת.. אז כשעשיתי את זה על פרדי יש תקטע הזה שאחרי שתופסים תדבר הזה יש תקטע של ההנפה אחורה והחזרה קדימה, אז כל הזמן כשהחזרתי תקעתי תמשקולת בתחת של הסוס ונורא פחדתי לחתוך לפאלקור או לפרדי תאוזן חח מסכנים..

צדק8

New member
בתור אחת

שעברה שיעור רומח פעם אחת ...
אני חייבת להגיד שזה נתקע בתחת של הסוסים כי כנראה לא החזקת את הרומח גבוה מדי.

TauraMan

New member
hey you ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מה נשמע נטע? טוב אנחנו עוד שמרנו על קשר אז מה שאת מספרת לא חדש לי.. אבל מתי את כבר באה אלי?? חחחחחח

S H I L G I

New member
חח אל תדאגי זה יגיע...

תכנסי כבר לאיסי (לא נוח לי לכתוב כל הזמן באנגלית בAIM) ונדבר..

TauraMan

New member
לא יכולה..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני בעבודה ואין לי מושג מה הססמא שלי באיסיקיו אז אני אל יכולה לשים איסיקיו טו גו.. חחחחחחחח נברר שנגיע הביתה...

S H I L G I

New member
עבודה?

איפה את עובדת? הייתי בטוחה כל הזמן באורווה אבל באורווה אין מחשב חח סחטיין תני לי תכסף נשאר לי רק 150 שקל!!

TauraMan

New member
חחחחחחח ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני חייבת לעשות 90 שעות בקיבוץ.. אני עכשיו במשרד של מזכירת שיווק של ימא, אני עונה לטלפונים, שולחת פקסים, מפיצה טפסים, גורסת(
) וגולשת באינטרנט..
קיצור אני במשך שבועיים כל יום קמה ב8 וחוזרת הביתה ב4 ואני יושבת כאן ולא מקבלת על זה כסף.. חחחחחח אבל אין בררה

GrEeNwOmAn

New member
דורוני חולים עלייך.../images/Emo175.gif

דורון אני חייבת לדבר איתך דחוף, תפני אליי במסר, שאת מוכנה לשמוע, יש לי משהו חשוב להגיד לך, הכי חשוב בעולם! ונטע, אני יודעת שאת לא משהו רוצה לדבר איתי, אבל בכל מקרה, אני שמחה שאת מבקרת אותנו, וכדאי לך לחזור... למרות שאת חושבת שהמצב חרא, אנחנו מנסים לארגן מפגש, וקצת בילבול יש בפורום, חוץ מזה שהמון טסו לחוץ לארץ, או שפרשו. אבל סך הכל נייס פה...

טוי בוי

New member
הייי!!

חזרתי עכשיו מחול אבל אני פה!... נוואדו הוא אנדלוסי הוא כזה כוסון!!! הוא מתנהג כמו חתול הוא כזה ממי יש לו אופי של כלב {טיפלתי בו פעם פעמיים} הוא בין הכוסנים בחווה...חחח רק שיש לו עכשיו חצי גרוע שלא יודע מה זה סוס ורק מטיל איתו ולא מטפל בו חבל סוס טוב!

בדיוק אתמול הייתי בג'וקי קלאב!

כשהגעתי היה סוס משוחרר במנג' והוא עשה הארכות ומשהו שקצת דומה למין פסאג' אבל ראו את ממש קצת... והוא היה חום כזה מין ביי והוא היה מהמם!!! וואי החווה הזאת ממש ענקית! אבל היא די בתת רמה...! יש תאים ממש קטנים לסוסי בי"ס.. כל תא לסוסי בי"ס הוא בערך 2X2.... וזה ממש קטן! וגם המנג'ים נראים כמו חרא! וגם הסוסים די מלאים בגרדות..! סורי לבשר אבל החווה הזאת פשוט לא שווה את המחירים שמשלמים עליה על השיעורים ועל הפנסיון! פשוט לא שווה את ההשקעה!! פשוט ד-ו-ח-ה!

למעלה