היי חבר'ה

טוי בוי

New member
אם את אומרת שבפורום יש רק

ריבים ושהוא מתדרדר אני לא יגיב..... לכל אחד דעה משלו ואני מכבדת את התשובה שלך....אבל לי יש דעה אחרת...

זה מה שאני אמרתי מתי שהייתי...

שם בחווה.. הסוסים ממש מסכנים... והמחיר של הפנסיון שם לא צודק כי השרות שם ממש חרא!

טוי בוי

New member
כנ"ל....

אני יודעת שהחווה לא במצב הכי טוב אבל זה ממש לא נעים ופוגע לשמוע את הדברים האלו ובאמת מכל הלב אני לא אומרת כאלו דברים על חוות אחרות {או לפחות משתדלת שלא...} אז אני מבקשת שאם באמת אכפת לכם אל תכתבו כאלו דברים...לא בפורום שכפי הנראה כל כך איכפת לכן עד שאתן כותבות את זה ...פה....ומצפות מהמנהלים למחוק דברים רעים שאתן בעצם אומרות עכשיו.. לכן זה לא מפריע אבל לי זה כן.. נכון החווה לא שלי וזה לא אמור להפריע לי אבל אני בתור אחת שנותנת את הנשמה שלה לסוסים שם ושם כל יום כמעט מטפלת בסוסים מהבוקר עד הערב {לא היתי שבועיים בטח חיפפו שם...} לפחות 3 פעמים בשבוע אבל שם לפחות 5-6 פעמים בחושפ ובבצפר 2 ימים אבל מישר אחרי הלימודים עד 9 בערב אני ממש ממש ממש משש נעלבת מכאלו דברים אבל אתן לא מכירות את המצב הזה של לטפל ב-14 סוסי בצפר וב1-2 סוסים פרטיים מידי פעם ובכל אחד להשקיע כמו שאתן משקיעות בסוסים שלכן ונותנות את הנשמה זה קשה אבל אתן לא יודעות מה זה בכלל אז חבל על הדיבורים..... אני לפחות לא כמו רוב האנשים {בלי כוונה מסוימת} לא רק מדברת גם עושה...ותשאלו שם כל אחד שמכיר אותי והוא יגיד כמה אני תורם תם שזה באמת מעל ומעבר ליכולת של רוב האנשים שם שמטפלים בסוסים! ובאמת חבל לשמוע אחרי כל ההעשקעות האלו את הביקורת הזו אבל זו רק דעתכם ואני מכבדת אותה למרות שזו לא דעתי ולא כמו כמה אנשים שק אם היתי אוצרת מילה אחת רעה על החווה או הסוס שלהם היו פותחים פה בסימפוניה של קללות....והשמצות וזה די חבל... אבל החופש אנחנו אמורים לצבוע את המיכשולים ויש לנו אישור סוף כל סוף לבנות מנג' נורמלי לדרסאג' ולבצפר מהרשויות ומבלי שהשכן שבונה לנו ויילה על המנג' יצלם אונו ויתלונן לבית המשפט... חבלבאמת שחבל שאתן לא רואות את מאחורי הקלעים של החווה הזו ורק את הצגה...והמבין יבין
אם בכלל את קוראות את זה

דרור.. עכשיו אני מבינה על מה דיברת!

אני חשבתי שסתם הגזמת או משהו באיך שהחווה נראית והכל אבל עכשיו אני מבינה שאת לא הגזמת בכלל! את תיארת את החווה בדיוק כמו שהיא! וטוי בוי באמת מרגשת כל המגילה שלך אבל בכל זאת אני לא מבינה מה את מוצאת בחווה המזוויעה הזאת! למה את משלמת את המחירים הגבוהים האלה אם הם באמת לא שווים את השירות?! יש חוות פי אלףף יותר טובות מאשר חוות הג'וקי קלאב בסביבה שאת גרה בה! וגם המחירים בהם הרבה יותר טובים...! כמו: חוות ד.ב.ש בבצרה, חוות זיו בבני ציון ועוד כל מיני חוות הרבה יותר טובות מג'וקי קלאב!

טוי בוי

New member
כי הבצפר טוב!

אני לא לוקחת חצי ויש שם סוסים 2 שאני רוכבת עליהם והם מקדמים אותי ממש טוב... חוץ מזה החווה ממש בסדר היא לא יפה אבל היא באמת בסדר! יש לנו מדריכים מחול ומדריכים מיקצועיים והסוסי בצפר אולי לא אלופים אבל יש שם סוסים מצוינים כמו: קלייד, טוי בוי, סידני, ג'רי.... אני נהנת מהחווה הזו ואני שם מעז השוטפות החדשה ואני יודעת טוב מאוד מה קורה שם ואיך ולמה... ואני יודעת שהיא נראת כמו שממה עם כל הברזלים והצינורות במנג'ים..אבל יש לנו שכן שבונה עלינו ווילה ולא נותן לנו לשפץ בטח כמו שראיתן לא משתמשים במנג' דרסאג' ויש מנג' עם חצי מכונת הליכה ויש מנג' "שבור" פשוט התחלנו לשפץ ולא נתנו לנו להמשיך ובגלל זה היא נראת כך... וחבל אבל יש לנו אישור כל סוף ואמורים לשפץ את המנג' דרסאג'! ואני הולכת לפתוח החופש מבצע באחד מימי השבט ושכל העוזרים ומי שרוצה לעזור יבאו ולצבוע מכשולים ואותיות למנג' דרסאג'... בנתיים סמי עושה את המייטב ובאמת האיש הזה הוא האיש מאחורי האורוות והוא עושה ממש ממש המון!!! אז אין לנו מנג' דרסאג' ומכונת הליכה בנתיים אבל משקיעים במה שיש... את המנג'ים אנחנו לא יכולים להשקיע כל כך בגללו {השכן} אבל באורוות מנסים צובעים כל הזמן ומשפצים שם ....ועוד מלא!

טוי בוי

New member
והגרדות זה באמת מזלזול של העובדים!

היחידים שאיכפת להם זה סמי {עובד האורוות} אני אושרת {מדריכה} ונועה {מדריכה}.. כל פעם שאני וסמי עושים טיפול גרדות ומבקשים שלא ישטפו את הסוס היום רק יעברו עם מברשות וספוג כידי שהחומר לא ירד זה לא הולך כאילו עושים דווקא!!! זה כל כך מעצבן! אני בחופש יש לי יותר זמן אז אני עושה כל שבוע+- טיפול גרדות לכול מי שצריך! אבל זה לא עוזר כי העובדים האחרים שמים פס על זה! ויש סוסים שפשוט אי אפשר לטפל בהם כמו קלייד!!! הפנים שלו ממש מגעילות אבל גם הוא וגם אנדרו חוטפים תג'ננה וזה מאוד מסוכן! אנדרו יותר חלש אז אני מצליחה לטפל לו בפנים אבל קלייד ממש סיוט! הוא ענק וחזק והיא יודע את זה טוב מידי!!! אני לא יודעת מה יה שבועיים אבל אני תמיד מטפלת בסוסים עם לפחות 3 מברשות ומנקה פרסות לפני הרכיבה ואחרי שוטפת אותםומנקה אותם ממש טוב ואם יש אני שמה שמן פרסות ואם צריך אז מטפלת בבפצעים כי לפעמים טוי בוי עושה טרור ובועט בכולם שיש קבוצה...

למעלה