היי חברות יקרות

היי חברות יקרות

נראה לי שלגבי המפגש , יהיה אולי יותר כדאי לעשות אותו ללא בני זוג. אני רואה פה פשוט הרבה תגובות של כאלה שבני הזוג הוא בגדר אולי , אז נראה לי שעדיף שכולנו נהיה כבר בלי בני הזוג. מה אתן אומרות?? חשוב לי לדעת . ויאללה תתחילו בהתפקדות רצינית בנושא.

הילית*

New member
רויטל, אם המפגש הוא במוצאי שבת

אז עדיף שזה יהיה עם בני הזוג. לפחות מבחינתי, בעלולי עובד 6 ימים בשבוע אז לפחות בחצי שישי ושבת אני מעדיפה שנהיה ביחד. אם זה באמצע השבוע זה צריך להיות לא לפני 8:30 בערב. דרך אגב, ב- 8/6 אנו נהיה במרכז. הנסיעה שלנו היא בשבוע אחר

jess ועוד

New member
אני חושבת שלא כדאי

אני לא זזה בלי ניר כי אני לא יכולה לנהוג והוא יבוא איתי כי ככה זה יוצא ...

danaziv

New member
מבחינתי

זה יכול להיות ללא בני זוג כי גיא יוצא למילואים. ואני אשמח לבוא.

אז יאללה חברה, מה אתם מביאים?

אני כבר ביקשתי מאמא שלי שתכין עבורי את הפשטידה שלירון הכי אוהב, פשטידת גבינה עם פטריות. יאמי יאמי.... ואני כבר יחשוב על עוד דברים... אז יאללה תגידו לי דברים ספציפים שבא לכם להביא. אפשר על גווני הפשטידות, עוגות.... מה שבא לכם.

אתי@

New member
מה שתרצו. אולי פשטידה ../images/Emo35.gif

יש לי פשטידת גבינות וזיתים מצוינת... או פשטידת תירס... רק תזרקו ירק - ואני אדאג לפשטידה

jess ועוד

New member
ואני חשבתי רק תחשבו על ירק

ואני אזרוק עליכם את הפשטידה הנכונה ....

kisses

New member
אתי קראתי באיזשהוא מקום שאת עושה

פשטידת בצל ירוק מעולה למה שלא תביאי את זה?

אתי@

New member
עשיתי אתמול, זה עם גבינות ופטריות

ולא יצא משהו בכלל, לא כל כך אהבתי את הטעם הדומיננטי של הבצל הירוק. זה מוזר כי בסלט אני דווקא אוהבת בצל ירוק. אולי משהו אחר

kisses

New member
אז עם רויטל עושה פשטידת פטריות

אולי באמת פשטידת תירס תהיה נהדרת

kisses

New member
חברה למרות שאני לא אהיה במפגש

פיזית אני מקווה שתתנו לי לפחות לדמיין שאני באה. ולמען לעזור לשותפתי היקרה להכניס פה סדר.

סיגל2

New member
אני יכולה להביא עוגה לקינוח, אומנם

הפעם אני לא אאפה אותה לבד כי כל המטבח שלי ארוז לקראת המעבר לדירה החדשה ורק הדברים הנחוצים לנו עדיין בחוץ, אז הפעם אני אקנה ומקווה למפגש הבא להביא ממעשה ידיי. סיגל

הילית*

New member
אולי סלט ? ודיאט קולה

אני לא יודעת מה להביא אז תפילו עלי איזה תיק...

kisses

New member
אולי פיתות ומשהוא לנגב כמו חומוס

טחינה, סלטים מסוג זה?

למעלה