היי חברות יקרות

שמופית

New member
נראה לי שזה לא יהיה כל כך נוח

לנגב חומוס בסלון, אבל בורקסים נשמע לי מתאים
יש את הבורקסים האלה של מעדנות, שרק שמים לחמם, והם ממש טעימים... אתם מעדיפות שאני אביא בורקסים ולא פיצוחים ? אנשים, אתם אוהבים בכלל פיצוחים ? (תמיר פשוט לא אוכל כמעט כלום, לא בורקסים ולא פשטידות ופיצוחים זה הדבר היחיד שהוא אוכל...)

kisses

New member
אוקיי החלטתי שגם אני משתתפת

אז איזה שוקולדים את אוהבים מאנגליה??????????????? קדימה לחשוב

שמופית

New member
שוקולדים שוויצרים מאנגליה ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

אני לא מבינה גדולה בשוקולדים. רק מכירה אוהבת ליידי גודייבה. את שאר השמות אני לא מכירה...

הילית*

New member
אפשר מלטיזס- את יודעת השקיות

האדומות האלו עם העיגולים. חולה על זה. בפעם שעברה עצרו אותי במסלול האדום בארץ בגלל תיק חשוד.... והמוכס צחק כשהוא ראה מה יש בפנים...

kisses

New member
אוקי סיכום ביניים לגבי המפגש

באים: המארחים רויטל ולירון - פשטידת פטריות, קפה , ןעוד הילית וישראל אתי שטרודל ורונן עדיין לא בטוח - פשטידת תירס????? גסיקה וניר - פשטידה ??????? לימור ודורון - לזניה סיגל ואילן - עוגה שמופית ותמיר - פיצוחים

שמופית

New member
אני אביא גם איזה בקבוק שתיה....

שיהיה עם מה לשטוף את הפיצוחים
משהו בסגנון דיאט קולה... ואני גם אדאג לצלחות חד פעמיות לכל הפיצוחים למיניהן ולגרעינים.... אגב, הילה_אנד_דה_גבר - אתם יוצאים ממעטה המסתורין ובאים לפגישה ??? יהיה ממש נחמד לפגוש אתכם ! (וברוכים הבאים לפורום נשואים טריים
)

אתי@

New member
../images/Emo62.gif עוד הערות:

אני חושבת שכל אחד צריך להביא בקבוק שתיה חוץ מאוכל.
ומישהי שתתנדב במקום אוכל להביא כלים חד פעמיים.
למי יש מצלמה דיגיטלית ומוכן להביא
הילה והגבר - נשמח לראותכם

שמופית

New member
כן, אני חושבת שאתי@ צודקת ../images/Emo45.gif

מצטערת, אבל אין לנו (עדיין) מצלמה דיגיטלית...

טוב אז ככה

זה באמת יהיה יפה אם כל אחד יביא בקבוק שתיה איתו, אבל צריך שיהיה מגוון. אני אדאג גם לעוגיות - קראסונים וכדומה. מצלמה דיגיטלית חובה- אם יש למישהו אז שיגיד. נשמח לראות עוד אנשים באים.

אתי@

New member
ורויטל - אני לא חושבת שאת צריכה

לטרוח גם עם עוגיות. מספיק שאת מארחת...

אתי@

New member
חכי עוד מעט יגיעו האחרים ויתנדבו

להביא דברים נוספים. אל תדאגי - אף אחד לא ישאר רעב

אתי@

New member
בכיף, אם תחליטו תירס - יהיה תירס

תעדיפו ירק אחר או סגנון אחר, או משהו אחר לגמרי - בכיף. רק תזרקו ירק ואני אזרוק עליכן את הפשטידה
סתם סתם סתם

למעלה