היי חבריי היקרים

1ט ל י

New member
היי חבריי היקרים

איך היה בוועדה הרפואית? איך שאפשר לצפות, אני מניחה. הביטו בי שתי דקות, אולי פחות, ביקשו ממני לקטר, ואמרו לי שיודיעו לי תוך 3 שבועות. שלושה שבועות?????? מה אני נראית להם? מה גורם להם לחשוב שיש לי עצבים של ברזל? מצבי הרפואי מתדרדר קלות, קיבלתי תוספת של תרופות (עדיין לא קורטיזונים) ואני צפויה לראות את הרופא בעוד שבועיים. מה שלום כולם? הקיץ מגיע לסופו, פחות שמש, פחות חם, עדיין לא קר, אני מקווה שאצל כולם המצב טוב. אני ישנה השבוע אצל סבתא שלי (היום אני לילה אחד בבית) ושם אין מחשב, אז אני אהיה בסביבה שוב רק במוצאי שבת. מה חדש? פיטרו אותי (בערך) והתחלתי קורס במתמטיקה לבגרות של 5 יח"ל. שיהיה לכולם לילה טוב.

gaia20

New member
הי טלי

אני קוראת את מה שכתבת, ואלי זאת רק אני אבל האם אני שומעת נימה של עצב? מה קורה עם הוועדה הזאת? זה כבר נמתח המון זמן......... מה זאת אומרת "מצבי הרפואי מדרדר קלות"? הסבירי פרטי ונמקי...... למה פיטרו אותך? בהצלחה בקורס, אני מאחוריך עם הפסיכומטרי!

ל3

New member
הי טלוש

באמת הרבה זמן לא היית פה ואני שמחה שחזרת אלינו. אני מקווה שתוצאות הוועדה יניבו פירות והכי חשוב- שתרגישי טוב!!!

1ט ל י

New member
כנראה שלא.

נימה של עצב? כן. אני מתחרפנת עם ההמתנה לתשובה ממשהב"ט. מה איתך שירי? איך הולך עם התביעה? הצטרפתי לפורום של ארגון הלופוס. מצבי הרפואי? לפני מס' חודשים האנטי DNA שלי היה פחות מ-12%, עכשיו הוא 19.5%. יש לי כאבי ראש, חום נמוך שבא והולך, עייפות וחולשה שגוברים, כאבי פרקים חריפים שמחמירים מרגע לרגע, והיום במיוחד קשה לי עם ההגבלות של המחלה. עברתי על המאמרים ונזכרתי מה יקרה אם אני לא אטפל בעצמי יפה, וזה הכניס אותי לחרדה קלה. סגרו את החנות שעבדתי בה, ונותנים לי בין משמרת לשתיים בשבוע בסניף אחר. היו איתי שתי בנות נוספות בסניף ההוא. אחת פיטרו, ואחת הפכה להיות האחראית על הסניפים של איזור השרון. אני מחפשת עבודה כבר חודשיים (סגרו את החנות בסוף יוני), אבל לא יצא לי לספר על זה.

ל3

New member
טלי חמודה

אני שולחת לך חיבוק גדול ומקווה שתרגישי יותר טוב במהרה

ritarita

New member
אפשר שאלה...?

ועדה רפואית של משרד הבטחון? עבור מה הוועדה?

הי טלי

מקווה שיתיחסו ברצינות לבעיות הרפואיות שלך בוועדה (אגב, זאת וועדה של ביטוח לאומי?), והכי חשוב, שתרגישי טוב ומהר, עדית

1ט ל י

New member
וועדה רפואית של משהב"ט.

גיחה קטנה בבית בין סבתא לקורס מתמטיקה. אתמול פיטרו אותי סופית, ומחר המשמרת האחרונה שלי. אני עדיין לא מרגישה כל כך טוב, אבל רק לפני יומיים התחלתי לקחת את הכדורים החדשים. אני מאד לחוצה מהציפייה לתשובה ממשהב"ט. לשאלתך ריטוש, הוועדה הרפואית האחרונה קובעת באופן סופי את אחוזי הנכות שלי. שיהיה לכולנו סופ"ש נעים ושקט.

ritosh

New member
היי טלי. שיהיה בהצלחה.

ו- ritarita זו לא אני
יש עוד ריטה בפורום. נא להזדהות!

ritarita

New member
אני ריטה אחרת...:)

אבל אפשר לקרוא לי ריטוש...:) לא ידעתי שקביעת אחוזי נכות עושים במשרד הבטחון... ועל מה אחוזי נכות..אם יורשה לי להמשיך ולחטט..? האם על לופוס יש אחוזי נכות?

1ט ל י

New member
סליחה.

טעות נוראית זו לא תחזור על עצמה. באמת התפלאתי שריטה שאלה שאלה כזו

ritarita

New member
נסלח לך...אבל רק אחרי..

שתעני לי על השאלה...טוב..רק אם בא לך.. שאלתי בעצם..למה אחוזי נכות? האם זה נכות שנובעת מעצם העובדה שאת חולת לופוס..כלומר..האם כל חולה לופוס יכול? (אף פעם לא חשבתי על זה קודם..רק עכשיו כשאין עבודה כבר הרבה זמן)

1ט ל י

New member
לא שמתי לב לשאלה.

חליתי בזמן הצבא ובגלל הצבא (ואת העובדה שזה בגלל הצבא אני צריכה להוכיח), ולכן אני זכאית לתבוע את משרד הביטחון. למען האמת, זה לא היה הרעיון שלי בכלל, בר"מ 2 לחצו עליי להגיש את התביעה. הם נתנו לי טפסים למלא, ואמרו לי בדיוק מה להביא להם. מלבד זאת כשהגעתי לפורום המליצו לי לעשות זאת. גם את חלית בצבא? את יכולה להגיש תביעה לביטוח לאומי (אם עוד לא עשית זאת).

ritarita

New member
בלופוס????../images/Emo12.gif

ואני חשבתי לתומי שזאת מחלה גנטית.... איך אפשר לחלות בגלל הצבא? נ.ב. אני חליתי בגיל 15..יותר נכון להגיד..אובחנתי בגיל 15..

ל3

New member
ריטה חמודה

לופוס היא אכן מחלה על רקע גנטי ( או לפחות ככה חלק טוענים) אבל ישנם גורמים שיכולים להאיץ את התפרצות המחלה כמו לחץ נפשי, עומס פיזי, חשיפה לשמש וכו'. אצלי, כל אלה היו מנת חלקי בצבא ,והרבה ,ולכן אני תובעת אותם. דרך אגב, את הטפסים הראשונים הגשתי משהו כמו לפני שנתיים ועדיין לא קבלתי אפילו לא זימון ראשון

ritarita

New member
האם יש תקדים...?

אכן..טעיתי קודם..וכשניסיתי לתקן..אז בדיוק איתחלו את המערכת של תפוז..אז זה היה סימן ללכת לישון..:) אבל אני עדיין לא מבינה איך תזכו בתביעה כזאת... כמו שכתבת..יש גורמים מאיצים..אך לא ידוע גורם בטוח אחד.. והגורמים שציינת..יכולים 'לגרום' גם לסרטן.. לשמש את נחשפת גם לפני הצבא..אני מניחה..ולא חשבת על זה פעמיים.. אני חליתי בתקופת החטיבה..אז את מי אני אאשים...? בקיצור..נראה לי מופרך להאשים את הצבא בגרימת מחלה..שאף אחד לא ידע עליה קודם לגיוסך... אלא אם היתה לך אבחנה..והסתרת אותה..ואת מאשימה אותם בהתלקחות המחלה..אז את תפסידי הפסד צורב...

ל3

New member
הי ריטה

אולי אני טועה אך נשמע כאילו נימת הקול שלך היא כועסת או מאשימה וסליחה אם אני טועה. אני לא נסיתי לשכנע פה אם הצבא אשם או לא. נתתי דוגמאות של טענות שאפשר לטעון אך בין זה ופסיקה המרחק הוא שנות אור...

ritarita

New member
לא לא לא - לא מאשימה...

היום אני חושבת על דברים כאלו..למרות שבעבר ניסיתי להסתדר בעצמי.. לא רוצה כסף..אם אני מרגישה בריאה... אבל בלי שום קשר.. נראה לי שכשזה קשור לצבא..זאת מטרה אבודה..בענייני לופוס.. וחבל על הזמן והאנרגיה..

אולי אני טועה בהשוואה

אבל זה כמו שקורה לך תאונה בעבודה נגיד שנפלת מסולם כשרצית להחליף מנורה במשרדך האם המשרד אשם בנפילתך? גם אם כן וגם אם לא, בכל זאת זכותך לתבוע את המשרד כי שם קרה הדבר כאן זה אותו דבר, הרי זה ברור שלא ספציפית בגלל הצבא המחלה התפרצה, אבל בגלל שהית בזמן שירות (או לא את, אבל לצורך העניין בואי נגיד שזו את), זכותך לתבוע אותם....

למעלה