היי חבריי היקרים

ritarita

New member
לא..זה לא אותו הדבר...

בענייני עבודה יש חוקים ברורים.. כשאת עוסקת בעבודה..ונפצעת תוך מילוי תפקידך..אין ברור מזה! בכל מקרה..כשאת בזמן העבודה..המעביד אחראי למה שקורה לך.. אם נפצעת.. וגם בעבודה..אם חלית בלופוס תוך כדי..איך תוכיחי קשר ישיר לעבודה או לצבא??? ואני מדברת על קשר ישיר! ובלופוס עדיין לא נקבע בוודאות מה גורם למחלה.. יש רק ניחושים...

ritarita

New member
עם זאת....

אם את סובלת מן המחלה והיא מונעת מבעדך חיים רגילים.. וכמובן..פרנסה.. אז אולי יש מקום לפנות לביטוח לאומי..לאחוזי נכות.. או איך שיקראו לזה שם.. גם שם אולי תטבעי בים הניירת..אבל נראה לי ששם יש לך סיכוי להשמע..

עובדה שאנשים שחלו

בכל מיני מחלות, גם לופוס, בזמן שירות צבאי, תבעו, וגם זכו.... כנראה שהצליחו להוכיח איזשהו קשר אני מאמינה שהם היו צריכים לאכול חצץ בשביל להשיג ניצחון בתביעה, אבל זו לא פעם ראשונה ובטח לא אחרונה שמישהו יתבע בגלל מחלה שהתפרצה במשך השירות הצבאי, זה קורה וכשזה קורה, אני מאמינה שעדיף להיות נתמכת ע"י הצבא ולא ע"י ביטוח לאומי

ritarita

New member
לא ידעתי שיש תקדימים..

לכן שאלתי קודם..מעניין לדעת איך הם עשו זאת.. ואם מישהו יודעת על סיפור של קבלת עזרה מביטוח לאומי..אז אשמח לשמוע.. רק בשביל התקווה שהם כן מכירים במחלה..כלומר שמעו עליה.. אולי אני אגש..לא בטוח..אני עדיין מקווה להצליח בכוחות עצמי.. הכוונה להתפרנס בכבוד.. כמובן שבעיות הפרנסה שלי אינן קשורות בלופוס..אבל כשנואשים..מנסים הכל.. בכל מקרה..בהצלחה ל-ל3.

למעלה