חמותך נראית לי פולניה...../images/Emo6.gif
אצל חמותי המצב לא הרבה יותר טוב- אולי אפילו יותר גרוע..חחח.. אין שם סלטים כי חמי לא מרשה
, המרק ברוב הפעמים לא טרי אלא מהקפאה- ואני שונאת אוכל שבתי מהקפאה!!!., דגים- כבר 7 וחצי שנים- אותו דג קרפיון דלוח וגפיטע- פיש עלוב עוד יותר- לא בטעם שלי
., הקוגל תפו"א דוקא קצת השתפר במשך השנים... לימדנו אותה איך עושים...חחח
אבל הכי גרוע זה הקינוח שאף פעם כמעט לא משתנה!!!: קומפוט תפוחים דלוח, תמיד מתוק מידי, ועשוי מתפוחים מוזהבים במקום מתפוחי גראנד חמצמצים- ללא שום תבלין!!! זה כ"כ מעצבן אותי כי הקופוט שלי ושל אמא שלי כזה טעים שאם אמא שלי רוצה לשמח אותי- היא מכינה קומפוט אבל איזה קומפוט!!!!
כמובן- גראנד, סוכר חום, קצת קינמון, קצת סוכר וניל, מיץ מלימון טרי או לימון חצוי נקי- שזה נותן לזה כזאת ארומה מדהימה (אבל רק אם הלימון "בשל" ולא עלוב או מר מידי) מממ בקיצור: קומפוט עם נשמה
ולגבי השבת- אין לי הרבה ציפיות, אז אכלתי היום כבר גם בשביל מחר...חחח
פשוט, הזמינו אוכל מקייטרינג זול והמוני כך אני כבר מתארת לעצמי שלא אוכל כמעט שום דבר- שונאת אוכל של קייטרינגים עלובים!! עם כל החומץ שהם תוקעים שם בכמויות בכל דבר, עם כל המיונז שמאיים להטביע בתוכו כל זכר לחציל או לגזר או לכרוב, עם כל השמן סויה המציף את המרק והקוגלים והעופות, ועם האבקת מרק שמתיימרת להחליף את טעם המרק...
יאללה-גוט שאבעס!!