היי חברים רציתי לדעת?

Berethor

New member
נכון, אבל הצגתי את זה רק כאפשרות

חוץ מזה זה לא רק בגלל החשש שלה אלא מכל התיאור שלה פה נשמע שהיא ממש לא בקטע, ולא מבינה למה נפרדים איתה על העניין הזה. כן עדיף שתיבדק, ואני מצטרף לשאלות שלך ששאלת אותה. בכל מקרה מדובר בבעיה, השאלה היא אם היא כזאת שאפשר לפטור או לא.

Berethor

New member
חרדה ורצון זה דברים דיי סותרים

על סמך זה הגעתי למסקנה, בכל אופן אם היא תענה לתשובות של שלגייה אפשר יהיה להבין יותר במה בדיוק מדובר.

C l u e

New member

פורנו נראה לעתים קרובות רע מאוד

גם לנשים שמאוד אוהבות מין, כך שלא הייתי מסתמכת על האינדיקציה הזו.
אם ליטל אמרה שהיא מעוניינת במין, אני מאמינה לה.

mynameisktt

New member
תגובה:

אם את יכולה להרחיב\לפרט לגבי מה הבעיה ("יש לי חרדה בקיום יחסים"), כך אולי תקבלי מידע מועיל.

כדי לך גם להעלות את השאלה בפורום סקס, תקבלי עוד מגוון של דעות\רעיונות.

snoopytush

New member
נסי קינסיולוגיה

זה עוזר גם בדברים שקשורים לחרדות.
ואין לך מה להפסיד לדעתי

ליטל 34

New member
אנשים יקרים

קראתי את מה שכתבתם ראשית תודה על ההתייחסות
לפעמים זה נשמע לא כל כך ברור ,כי קשה להציף ברגע את כל הבעיות ואת כל ההשתלשלות של המצב .
אבל אקצר בכמה מילים שיענו לספקות של העונים.
1. היו לי מערכות יחסים ארוכות של 4 ו5 שנים שהציעו לי נישואין ,לצערי משכתי יותר מידי ...ולמדתי לקחים .
2. החרדות לא ממין עצמו ,אלה נבעו בגיל צעיר שניסיתי לקיים יחסים ולצערי הבן הזוג שכבר לא היה סבלני השתמש בחוסר התחשבות
ונאלץ לאבק איתי עד כאב ,ומאז החרדה טמונה בי ,אני מאוד רוצה לקיים למרות מהחוויה הלא נעימה ,כי אני רואה בזה דבר מהנה ובכלל
בלי זה קשה לי לחשוב שאנהל חיים נורמליים.
3. ראיתי פורנו אבל זה לא מתקרב למציאות בכלל ,אני בכלל בכנות אוהבת אין בזה שום דבר פסול .
4. הלכתי למומחים ועשיתי בכל שאפשר לעשות אבל תמיד יש עוד ועוד פתרונות שלא נחשפתי ,ולכן העליתי את הבעיה כאן מול כולם אולי יהיה משהו נוסף שיכול לסייע .
5. אני חושבת שאולי להיות עם מישהו שהוא חוסר ניסיון במין יכול לסייע לי ,מאשר אדם בעל ניסון כמו שעשיתי עם בני זוגי לשעבר שהם עם ניסיון עשיר במין
מה שהקשה להם פתאום לזרוק הכל ולהמתין.

ומצטערת על כל השורות ...שאני נותנת לכם לקרוא אבל רוצה להודות על ההתייחסות וההבנה .
שיהיה לנו בשורות טובות חג שמח יקרים .

snoopytush

New member
הפרטנר

המיני שהיה לך נשמע מזעזע
לא פלא שקיבלת טראומה .עם זאת לא כולם כאילו.
נקווה שצליחי להוריד את סעיף החרדה ולחוות התחשבות והקשבה
בפ המיני

אני מזדהה עם סעיף 2

עד כמה שזה נשמע קלישאתי, כדאי לך להמשיך לצאת עם גברים עד שתמצאי מישהו מספיק סבלני ועדין.

לעניות דעתי, אולי כדאי לך לנסות טיפול עם מאמני נרתיק כדי להפחית את החששות שלך.

מצטערת לשמוע

זו אכן נשמעת חוויה טראומטית. כל הכבוד לך שאת לא מוותרת, ואני מקווה שתמצאי את הפרטנר המתאים בקרוב.

בהצלחה

mynameisktt

New member
תגובה:

אני מאד מעריך בן אדם שלומד מטעויות ומפיק לקחים.

כואב לשמוע על החוויה שעברת אבל טוב ששמת את זה מאחור ואת ממשיכה קדימה.

אני חושב ששלגיה123 יכולה לתרום לך מנסיונה כי היא תיארה מצב יחסית דומה והיא עשתה הכל, ולאחרונה הצליחה לעבור את המשוכה.

היתה כתבה על הנושא לאחרונה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4373436,00.html

מהנסיון שלי עם "חרדת ביצוע נשית", אני יכול לומר שעם הרבה סבלנות ואהבה במקרה שלי עם בת הזוג זה עבד.

אני חושב שאת צריכה ללכת עם בן הזוג שלך לפסיכולוג\סקסולוג שילווה את שניכם בתוך התהליך.

ואם זה לא מצליח, תחליפי את איש המקצוע או את בן הזוג, אני רציני.

בהצלחה וחג שמח.

למעלה