היי! חדשה כאן

• פותח הנושא lish4
  • פורסם בתאריך

lish4

New member
היי! חדשה כאן

היי... חדשה כאן. קוראת סמויה בפורום כבר זמן רב וסוף סוף החלטתי להשתתף. (פעם ראשונה בפורומים\תפוז).
אני מהצעירות שכאן, בת 19, אך מרגישה ממש רע ביחס לסובבים אותי (שבגילי). חסרת ניסיון מיני וזוגי לחלוטין.
אין לי בעיות חברתיות, אבל ביישנית בהתחלה וחסרת ביטחון- שוב, לא באופן קיצוני, יש לציין שהדבר לא מפריע לי בתחומים השונים מלבד עם בנים.
בסהכ נורמטיבית, יוצאת הרבה, מבלה, מוקפת חברות אוהבות, נראית טוב (כך אומרים), מדברת לעניין וכו'.
כל מי שיצא לי להכיר, חיפש סטוצים ולא היה רציני, מה שאני ממש לא מחפשת. לא כלכך זורמת ודיי איטית בהתחלה- לא מעט בנים נרתעים מזה.
עם הבחור האחרון שיצאתי, וסיפרתי על חוסר הנסיון שלי, היה קשה לו לעכל ולא שמעתי ממנו יותר.
בקיצור, אני חוששת מאוד לספר לאנשים (בעיקר בחורים שאני יוצאת איתם) על החוסר נסיון ולא יודעת איך מתגברים על השלב הזה (כןכן, למרות שאני ממש צעירה וזה "לא נורא", מהסביבה שאני באה אנשים מסתכלים על זה כמוזרות של ממש).

זהו פחות או יותר הסיפור שלי. שמחה להצטרף, נראה שיש פה אחלה דיונים ואחלה אנשים

Reyn

New member
ברוכה הבאה

אני מבין שאת באה מסביבה שנהוג בה להתנסות בגיל צעיר, אבל איך שלא מסתכלים על זה, 19 הוא לא גיל מאוד מבוגר להיות חסרת נסיון. אנשים שבאו מאותה סביבה חברתית יהיו מופתעים מעט לשמוע על חוסר הנסיון שלך, אבל בעיקר בגלל שאת עושה רושם של בחורה נורמטיבית ואטרקטיבית (לפי התיאור שכתבת). את עדיין לא בגיל שבו חוסר הנסיון שלך יתפס כמוזרות או פגם ויגרום לאנשים לפסול אותך, אז את יכולה להיות רגועה.

במישור המעשי: אם כל הבנים שאת פוגשת מחפשים רק סטוצים, את פוגשת את הבנים הלא נכונים. אני לא אוהב להיכנס לסטריאוטיפים, אבל יש סיכוי שאת מעניקה יותר מדי תשומת לב ל"bad boys" שמתחילים איתך בצורה סליזית במסיבות, ומעט מדי תשומת לב לבנים אינטיליגנטיים, נחמדים ולא-מגניבים, שסביר יותר שמחפשים קשר רציני?

lish4

New member
אז זהו, שאני בדיוק הפוך

אני יוצאת הרבה, אבל לא אוהבת להכיר בנים בפאבים, מסיבות וכיוב, אני לא מעניקה להם תשומת לב כי מבינה לאן זה מכוון (90% מהבנים שם לא רציניים ומחפשים סטוץ) להפך, מעדיפה את האינטיליגנטיים, נחמדים ולא מגניבים שסביר יותר שמחפשים קשר רציני- אבל בנים כאלה לא נמצאים במקומות בילוי שאני יוצאת אליהם. אני בתקופה כרגע שאני לא נמצאת במסגרת כלשהי שיכולה להכיר בה, וגם כאשר הייתי, בתיכון- הביישנות שלי הייתה החסם העיקרי.
וכן זה מפליא גם אותי, אבל בהחלט אנשים מקבלים מזה שוק ומופתעים שלא הייתה לי אף התנסות מה שהוביל לפסילה באחד המקרים. (למרות שזה מסננת טובה לאנשים לא רציניים
).
תודה על קבלת הפנים (-:

Reyn

New member
היעדר מסגרת זו בעיה ידועה

את בצבא? מתכננת לימודים אקדמיים? אלה מסגרות שיכולות לעזור להיכרות.
אם לא, יש כל מיני פתרונות אחרים: להצטרף לחוגים, קורסים או סדנאות למיניהם; מועדון כושר; למצוא קבוצה של אנשים עם תחביבים דומים במסגרת כלשהי, וכו' וכו'. אולי משהו מזה מתאים לך, למרות שבעיני הגישה הזו תמיד נראית מאולצת מעט (אם את לא מצאת בשום חוג, אז תחפשי חוג במיוחד בשביל הסיכוי שיהיה שם מישהו שמוצא חן בעינייך?).

לא הייתי פוסל באופן גורף גם היכרויות בפאבים וכו' - גם אם 90% מהבנים שם מחפשים סטוצים, זה משאיר 10% שמחפשים יותר מזה.
וכמובן, תמיד יש אתרי היכרויות. אני מניח שבשלב הזה הרעיון של אתרי היכרויות נראה לך מוזר ונואש, "למה שאני, בחורה אטרקטיבית וצעירה, אצטרך אתר היכרויות בשביל למצוא מישהו" וכן הלאה, אבל בסוף הרבה אנשים מגיעים לשם (שליש מהזוגות שנישאו בארה"ב השנה הכירו ברשת), ולא מזיק להתחיל מוקדם.

לגבי ביישנות, היתרון שלך כבחורה הוא שאת לא חייבת ליזום - אם את נראית סביר+, ונמצאת באיזשהו סוג של אינטראקצהי חברתית עם עוד אנשים, סביר להניח שיתחילו איתך בשלב כזה או אחר. נכון שלאו דווקא יתחילו איתך הבנים הכי איכותיים ורציניים, אבל לזה אין ממש פיתרון, מלבד אתרי היכרויות, שם יש לך יכולת טובה לסנן.

lish4

New member
אז ככה

אני לקראת גיוס (קצת באיחור). בנתיים בתקופה כזו של חוסר שגרה. כרגע אני לא חושבת על אתרי היכרויות, נראה לי שזה גיל צעיר מידי.
כן, מתחילים איתי לפעמים, אבל לא הטיפוסים שלי- מהבחינה שהם ה "bad boys" ולא הרציניים הנחמדים והאינטיליגנטיים שהזכרנו מקודם. אז בדכ אני לא נותנת צ'אנס כי אני יודעת כבר מה יקרה אחרי שיבינו עם מי יש להם עסק (חסרת נסיון שכמותי, "כבדה" ולא זורמת).
יש לי מנוי במכון, למרות שהזנחתי את ביקורי שם בזמן האחרון בהחלט נראה לי שאחזור.
בנתיים עובדת על הביישנות שלי, עוד גורם בעייתי אבל הוא השתפר רבות בזמן האחרון.
תודה על ההתייחסות

Lee Rock

New member
חולק על reyn בדבר אחד

אין סיבה שלא תפני לבחורים שמעניינים אותך. למה להגביל את עצמך רק לאלו שמתחילים איתך?

lish4

New member
ושוב הקטע של הביישנות

שחוסמת אותי מלפנות לבחורים שמעניינים אותי. במקרה הטוב אני ינסה ליצור איתם קצר עין ולנסות להראות עניין [גם זה לא בטוח].

Elle992

New member
דבר ראשון-ברוכה הבאה!
דבר שני

אני בת 21! אוקיי, אומנם את יותר צעירה מימני אבל את עוד במצב יחסית טוב בגילי יותר מעקמים פרצופים על העדר נסיון מיני/זוגי/חברתי(כן, מה ששמעת, יש לי גם חוסר נסיון חברתי. כמה צפוי
)

אז אני שמחה שהצטרפת, אני כמעט בטוחה שאת פשוט עדיין צעירה תגיעי לצבא דברים אולי יתחילו להשתנות, את תכירי אם תרצי או לא. את רק צריכה להיות עם ראש פתוח ולדעת מה את מחפשת ורוצה בבני אדם ומשם להתמקד במטרה עצמה.

אם אני הייתי יוצאת לבלות(אנוכי, לא חובבת בילויים מהסוג הזה לצערי) סביר להניח שהיום היו מוצאים אותי בזוגיות ובטח שלא חסרת נסיון אבל זו סתם דוגמא אישית עליי, תשבי(אביא לך כסא
) תשתתפי בדיונים ותשתפי, תנסי להשתלב מי יודע...אולי תגיעי למפגשים? אני אומרת שמוצאים מקום עם אנשים שדומים לנו זה מאוד תורם לתחושת ההזדהות ובעיקר השינוי הפנימי שאנחנו חווים ביום יום, אז..שיהיה בהצלחה מתוקה! ונשמח לראותך בין חברינו

lish4

New member
דבר ראשון - ממש תודה

את נשמעת מקסימה, ונחמד שיש כאן מישהי שדומה לשכבת הגיל שלי!
אני מקווה שאתחיל להשתלב כאן בפורום, באמת מקום נחמד. אין ספק שזה תורם להרגשת ההזדהות להתקל באנשים שדומים לנו.
לגבי המפגשים, אני לא חושבת שאהיה מספיק אמיצה. קשה להחשף... אבל מי יודע, אולי.

Elle992

New member
תודה לך

יש כאן עוד כמה בגיל שלך(ממש בגיל 20-19) ואת לא חייבת לעשות שום דבר שאת לא חפצה בו, מפגשים וכד' הם נטו אופציה לכל חברי הפורום. עשי אך ורק מה שאת אוהבת ורוצה

dvir831

New member
אני לא מבין לאן הגענו?!!!

תקשיבי עלמתי היקרה אין לך כלל ממה להתבייש! לא מאנשים,גברים ובטח לא מאי ניסיונך המיני! "לא שמעת מהבחור יותר"??? יותר טוב! כי הוא היה כנראה רדוד ושטחי, אני לא מבין מי קבע שבגיל הזה את צריכה כבר להיות אלופה במיטה?! אין שום דבר פסול בזה ולהפך תתפלאי לשמוע שיש גברים שמאוד מעריכים ואף מחפשים בחורות כמוך מכיוון שזה מעיד לחלוטין על האופי הטוב שלך. כל החיים לפנייך ואין ספק שתמצאי את "המכסה" שלך מה גם שאדם צריך להסתכל סביבו ולנסות להבין באיזה חברה הוא מוקף ולאילו מקומות בילוי הוא יוצא? תלכי תצאי למקומות על רמה ותאמיני לי שתמצאי בחורים על רמה. שיהיה בהצלחה.

lish4

New member
האמת, גם אני לא......

זה נהיה מבחינתי מבייש ומביך כשכולם מסביבי מסודרים בזוגות, מפתחים קשרים, מנהלים מערכות יחסים כאלה ואחרות.
ברור לי שאני עוד צעירה ולא צריכה לחשוב על זה ככה, זה ממש עצוב אבל אני באמת נחשבת ל"חריגה" בעניין הזה, זה מרתיע הרבה בחורים.
תודה!

dori78

New member
תשמעי,

חריגות זה עניין יחסי.
אני ממליצה לך לקחת הכל ברגוע, את ממש צעירה וגם אם נדמה לך שאתה מאוד חריגה - את ממש לא.
אני בת 35, רוב החברות שהיו לי כבר לא ממש בקשר, כי הן נשואות עם ילדים והעולם שלנו מאוד שונה.
כשהייתי בגילך (וגם די הרבה שנים אח"כ) תמיד הייתי "זאת שאין לה חבר".
מעולם לא הרגשתי שמשהו לא בסדר איתי, גם היום כשאני מסתכלת על הבעלים שלהן - לא הייתי מתחלפת עם אף אחת מהן.

אני חושבת שיש משהו משותף להרבה אנשים בפורום הזה (לא לכולם, אבל להרבה) - שאנחנו חושבים המוווווווון על כל דבר.
נותנים ומחפשים משמעויות נסתרות לכל דבר ולכן כל צעד גם נראה לנו נורא גדול ומאיים.
עקב בצד אגודל, לאט לאט. תתחילי מלבוא למפגשים שלנו.

אה, הבחורים שזה נראה להם חריג?
זבש"ם

פיליטון

New member

רק עכשיו כשאת כותבת על זה אני חושב על זה (ואולי זה בגלל שאני חדש כאן) שמה שמשותף לכותבים כאן זה שאנחנו חושבים המון על כל דבר. אני יכול להתחבר לזה

dvir831

New member
מקווה מאוד שתפנימי מה החבר'ה כאן אמרו לך ו...

תקחי זאת לתשומת לבך כי ""לצערי"" אני מבשר לך ש. . . אין לך שום דבר "חריג" והדבר החריג לו את קוראת הוא רק במוחך, תתעשתי על עצמך ותצאי מהמעגל (ומהחברה) בה את נמצאת שהרי ברור שהסביבה סביבך גורמת לך לחשוב "חריג".

Hawkgirl

New member
ברוכה הבאה! {:

אין סיבה שתרגישי רע עם חוסר הנסיון שלך בכל הנוגע לבחורים שיצאת איתם עד כה.
כי אם הם חיפשו רק סטוצים, טוב שנגמר איתם {;

למעלה