היי! חדשה כאן

• פותח הנושא lish4
  • פורסם בתאריך

Grey Wind

New member
נפגשת עם בחור אדיוט

שוב אני נשמע פה כמו טרול אבל ברצינות -
יש פה עניין תרבותי נטו. זה שבנים בני 19 "בשוק" שאין לך ניסיון
זה כי הם ילדים, הם לא התבגרו והם חיים לפי כל מיני רעיונות ילדותיים של גיל ההתבגרות.

את לעומת זאת הבן אדם הבוגר, שיודע יחסית מה הוא רוצה ומה מתאים לו. אז הבעיה שלך היא לא חוסר ניסיון אלא חוסר ביטחון עצמי. תאמיני בעצמך ולא בכל מיני רעיונות וחששות שאין בהם טיפה של אמת.

ודבר אחרון לגבי העניין של "לספר על זה". אין שום דרישה ממך לספר לאף אחד על הניסיון שלך בשלב מוקדם. זה עניין פרטי שלך ולא של אף אחד אחר. את מחפשת קשר רציני - וזה אומר, להכיר בן אדם ללמוד עליו ולראות אם את סומכת עליו, האם הוא מתאים לך.(ולא ההפך). ואז כשנוח עם הבן אדם ויודעים שהוא לא מזיק, והעניינים הולכים לכיוון הפיזי(מה הטעם לדבר על זה לפני כן?!), אז אפשר לפתוח את הנושא קצת..

lish4

New member
מסכימה איתך

הבחור אכן היה אדיוט וזה באמת עניין תרבותי, אבל בגילאים האלה (גילאי העשרים) זה אישיו חשוב כנראה.
מאוד מהר מועלה הנושא הזה לשיחה ואני לא יודעת איך להתחמק ממנו. שקרנית (או שחקנית) אני לא, אז מיד מספרת בקצרה, באי נוחות ובחוסר ביטחון - אחכ כבר מסתכלים עלי אחרת.

ממש לא עניין של גיל

יש פה אנשים בגיל הזה ובכל מיני גילאים, והרוב לא שואלים שאלות כל כך אינטימיות בהיכרות ראשונית.
את לא זו שצריכה "להתחמק", הם אלה שצריכים להתבייש על התנהגות חצופה.

Berethor

New member
אולי זה גם קשור לזה שאת מתביישת בזה

ומרגישים את זה, פשוט תחשבי על כך שיש גם צדדים חיוביים לחוסר ניסיון למשל זה עדיף על פני אנשים ששוכבים עם כל אחד.

אולי זה גם קשור לזה

שמתחילים איתה בחורים שמחפשים סקס מהיר וקל? איזו עוד סיבה יש לשאול מישהי על ההתחלה לגבי הנסיון המיני שלה, ועוד לעשות לה פרצופים ולהעלם כשמסתבר שהיא בתולה בגיל 19? (לא שאחת מנוסה בגיל 19 בהכרח תרצה לשכב עם כל בבון מצוי, אבל עם בתולה סביר להניח שזה לא יקרה מהיום למחר).

גם אם הוא לא שאל "על ההתחלה"

לדעתי אין סיבה לתחקר בעניין, ובוודאי שאין שום הצדקה לתגובה שלו. גם לא חוסר בטחון מצידה.

Berethor

New member
כן זה גם נכון

עם אחת שיש לה מוניטין של לצאת עם "בבונים מצויים" אז היה לו יותר סיכוי. מה שמזכיר לי אישה שיש לה עבר מיני עם גברים לא איכותיים זה הכי גרוע לדעתי, כל ניסיון רב מפריע לי במקום כל שהוא אבל שזה עם גברים גרועים זה הכי גרוע.

כן, כבר ידעתי את זה

האם זו רק העדפה תיאורטית, או שאתה מתכוון באמת לחקור בת זוג פוטנציאלית לגבי הכמות והאיכות של גבריה הקודמים?

Berethor

New member
גם וגם

בהרבה מקרים שמעתי מאנשים אחרים תרקע עליהן, אבל יש גם מקרים שספרו לבד.

ברוכה הבאה

כמו שאמרו לך, הסביבה שמשדרת לך שאת חריגה היא די חריגה בעצמה...
הצבא (או כל מסגרת חדשה) יכולה להיות הזדמנות להכיר אנשים מסוג שונה, ואולי להתגבר על הביישנות. מצד שני, תמיד יש גם עניין של מזל.
יכול להיות שבאינטרנט יהיה לך יותר קל להכיר אנשים. אם לא באתרי היכרויות, אפשר גם להכיר בפורומים
.

Berethor

New member
שלום לך

לגבי הבחור יכול להיות שזה הפריע לו בגלל שהוא יוצא מהנחה שעם חסרת ניסיון זה יהיה יותר מסובך, בניגוד לאחת ש"been there done that", אבל חוץ מזה לחשוב שזה יפריע נראה לי מגוחך, מה הוא אשכרה היה מעדיף שהיו לך הרבה לפניו. כנראה שגם הוא סטוצר, לכן זה כל כך הפריע לו. חבל לשמוע שאת נתקלת בעיקר בטיפוסים לא רציניים, שומר נפשו ירחק.

פיליטון

New member
בלי לקרוא מה שאחרים כתבו

קודם כל, ברוכה הבאה

לא כדאי לספר מלכתחילה שאין לך ניסיון מיני, כי כשמכירים בן אדם חדש, ולא יודעים עליו כלום, כל פרט חדש שיודעים עליו הופך להיות "כל" מה שיודעים עליו, וזה יוצר תודעה שלמה. ואת הרושם הראשוני - לא יוצרים פעמיים.
אבל - חשוב גם לא לשקר, ולא לספר סיפורים שלא היו ו לא נבראו, רק כדי ליצור רושם יותר טוב.

חכי עם הפרטים על הניסיון המיני, ורק כשאת מתקרבת יותר לגבר שאותו את מכירה, ואחרי שנבנה ביניכם אמון, את יכולה לספר את זה בכנות. ספרי את זה כשאת חשה בנוח עם אותו בן אדם, כשאת רואה שאתם מתקרבים, וכשאת חשה שיש סיכוי שתגיעו למצבים אינטימיים. בשלב הזה, הגבר כבר יודע עלייך יותר פרטים שהוא מזהה איתך, מן הסתם הוא אוהב אצלך כמה וכמה דברים, והוא חש קרוב אלייך, וכנראה שהוא יכול יותר אותך ואת חוסר נסיונך ולא לראות בזה דבר שיפריע לו. אם הוא באמת אוהב אותך.

למעלה