הע, הייתה לה בתמצווה? O:
אוך, נו, אז היא בגיל שלי, לא צ'יבית קטנטנה >': נוטוב, גם מישהי בגילי זה נחמט^^ אבל היא יותר קטנה ממני בכמה חודשים. אז. אמ. האא! צ'יבית^^ אה, וכמובן, מזלטוב מותק ואני אוסיף אותך למסן מחר, פשוט אני קצת...אמ... מסטולה? ^___ס עייפה? ^____ס לילה טוב, אני הולכת לישון עוד מעט. יורדת מהמחשב לפחות. כי אני עייפה נוראנורא מהחזרות על הטקס T^T אתמול נשארתי לעבוד בחדרצוות עד שתיים וחצי בלילה! T^T חזרתי הביתה ונזכרתי ששכחתי כמה דפים לטקס אצל חברה ושצריך לערוך אותם מחדש ובלהבלהבלה! T^T אז חזרתי אליה ופשוט נרדמתי אצלה. T^T ואתמול כל היום לא נחתי לרגע T^T והיום ישבתי רק בביה"ס ובאוטובוס T^T והתרוצצתי לכל מקום היום T^T אוף, שוב זיבולי שכל אני מוציאה פה T^T למה פתחתי בלוג למה? T^T לילה טוב[: ונסיים ב... אני בסך הכל חתולה, וואה וואה וואההההה קצת מסטולה, וואה וואה וואהההההה אוף. סליחה. באמת. אני לא שולטת בזה. הידיים שלי רצות על המקלדת בעצמן. ני צ'אן מקליד יותר מהר ממני? לאיכוללהיות! O: אני בת של קצרנית. אני למדתי ממנה הכל. ^.- נוטוב, אושלא Oס המפ. כבר אמרתי שיוצאות לי שטויות מהפה? ^O^ הו! O: לא נעלתי את החדרצוות היום כשיצאתייי! אוך, איזו לא אחראית אני X_X *מתקשרת לדוד* הו, דוד נעל, זה בסדר. [: סליחה חבר'ה X_X