היי! חדשה כאן!

../images/Emo15.gif אני בהכחשה כבר מגיל 10!

תשאלו כלאחד שמכיר אותי! אני החלטתי שאני נעצרת ב10 ולא זזה משם!

mike 666

New member
אני לא חושב שמישהו אמר ..

אז אני אגיד . מזל טוב על הבת מצווה ! יפה יפה ! מבוגרת , לא ילדה , אבל עדיין לא אישה ..את בשלבי ההתחלה של ה"נערה " ... ברכות ואיחולים , עד 120 ! חה חה ! -_^

Jifannit

New member
הע, הייתה לה בתמצווה? O:

אוך, נו, אז היא בגיל שלי, לא צ'יבית קטנטנה >': נוטוב, גם מישהי בגילי זה נחמט^^ אבל היא יותר קטנה ממני בכמה חודשים. אז. אמ. האא! צ'יבית^^ אה, וכמובן, מזלטוב מותק ואני אוסיף אותך למסן מחר, פשוט אני קצת...אמ... מסטולה? ^___ס עייפה? ^____ס לילה טוב, אני הולכת לישון עוד מעט. יורדת מהמחשב לפחות. כי אני עייפה נוראנורא מהחזרות על הטקס T^T אתמול נשארתי לעבוד בחדרצוות עד שתיים וחצי בלילה! T^T חזרתי הביתה ונזכרתי ששכחתי כמה דפים לטקס אצל חברה ושצריך לערוך אותם מחדש ובלהבלהבלה! T^T אז חזרתי אליה ופשוט נרדמתי אצלה. T^T ואתמול כל היום לא נחתי לרגע T^T והיום ישבתי רק בביה"ס ובאוטובוס T^T והתרוצצתי לכל מקום היום T^T אוף, שוב זיבולי שכל אני מוציאה פה T^T למה פתחתי בלוג למה? T^T לילה טוב[: ונסיים ב... אני בסך הכל חתולה, וואה וואה וואההההה קצת מסטולה, וואה וואה וואהההההה אוף. סליחה. באמת. אני לא שולטת בזה. הידיים שלי רצות על המקלדת בעצמן. ני צ'אן מקליד יותר מהר ממני? לאיכוללהיות! O: אני בת של קצרנית. אני למדתי ממנה הכל. ^.- נוטוב, אושלא Oס המפ. כבר אמרתי שיוצאות לי שטויות מהפה? ^O^ הו! O: לא נעלתי את החדרצוות היום כשיצאתייי! אוך, איזו לא אחראית אני X_X *מתקשרת לדוד* הו, דוד נעל, זה בסדר. [: סליחה חבר'ה X_X

Jifannit

New member
היום אני לא לשיר [:

את לא אמורה להיות בביה"ס? Oס הו. וגם. אמ. זהו ^^

glanda

New member
אתם יכולים לשים דברים

שמסיילרים לי........ שימו איזה תמונות שבא לכם........ כי לא ממש איכפת לי...

glanda

New member
תגידו,מותר לדבר כאן על הורדות?

(איפה אפשר להוריד פרקים וכאלה...)?????????

Jifannit

New member
../images/Emo45.gif

הו. עצרי במקומך. .... הוא בבעלותי! >< סתמ^^ כבר אמרתי שבימים האחרונים יוצאות לי שטויות מהפה בגלל התמסטלות מעבודה יותרמדי קשה על טקס לזכרו של יצחק רבין? ^____O או שזה תמיד ככה ולא ידעתי? >':

Mrs Puff

New member
סאלוםם!! ../images/Emo54.gif

וואטאשי רותמ, בת 13..
תהני!

למעלה