היי חדשה פה, נעים מאוד נעמה....

היי חד נעים מאוד............/images/Emo39.gif

ראשית כל כולם גרים איתי כן... כל הארבעה ומה בדיוק אתה רוצה לדעת חיים שגרתיים יום יומיים של לקחת לגנים וארגן לבית הספר לרוץ לעבודה.. ואח"כ להסיע לחברים לבשל לנקות ו... באמצע (בתקופה האחרונה הייתי בבית בחופשת מחלה תאונת דרכים עשתה לי נזק בגב אבל כל הזמן עבדתי במשרה 8-16 ) שוב לארגן לבשל לקפל כביסה וכו' ..... אבל מישום מה זה לא מה שאתה רוצה לדעת לדעתי מה שמעניין אותך זו הדינמיקה בין הילדים ואני חושבת שזה כמו בכל בית אחר... חוץ מהעובדה שהגדול תפס איזה שהוא תפקיד יותר אבהי בבית משהו שאני מנסה להוריד ממנו אבל ... לא תמיד בהצלחה. אשמח לענות על שאלות ספציפיות אם יש.....

ע י ן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מזל טוב ויום הולדת שמח !! לבן שלוש.
נהדר ארבעה בנים ! איך הקשר בינהם ? יש משמעות בכלל לזה שהאבא הוא לא אותו אחד ? ...טוב לא מכירה מקודם ...רק מעכשיו ....נעים לי מאוד גם כן ...

blonda3

New member
../images/Emo68.gifנעים מאד קוראים לי בלונדה

מחר יומולדת?
לולולולולו אל תהיי עצובה את מזכירה לי את השיר על שפת הנחל יושבת אני ומחכה ומצפה למילמילמי? ליוסי ליוסי ליוסיל'ה שלי....
חחח. תתעודדי עוד יבואו ימים יפים מאלה.

בלונדוש../images/Emo6.gif

על איזה יוסי את מדברת בדיוק........ ותודה על הברכות לרנצוק' המתוק.

blonda3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

על יוסי, ההוא, מכיתה ג' את לא זוכרת? החתיך הביישן......

עין היי

תודה על הברכות..... הקשר בין הבנים טוב ואוהב ומאוד מגונן אחד כלפי השני....לדעתי מלבד ההליכה לאבא אין כמעט שום הבדל או שוני ביחס שלהם אחד כלפי השני.... בעוד שלגדולים יש אחים חדשים מהאב והקשר שם הרבה יותר חלש מאשר עם האחים שגרים איתם באותו בית שאליהם האהבה מאוד חזקה... והגעגועים מאוד חזקים צריך פשוט לראות איך הם חוזרים ומתרפקים אחד בתוך הזרועות של השני...או איך הם מחפשים אחד את השני כשמישהו מהם לא בבית.

X2 קולולולולולולולולולולו../images/Emo124.gif

יום הולדת שמח לבן של החיוכים
הרבה נחת מהקטנציק ומשאר הבנים
וברכות לעין שמצאה שניה להציץ
מקווה שכל העומס מאחוריך

למעלה