היי.. חדשה :)

Julia23

New member
תודה :)

אני עדן 15.. וסבבה..פשוט אם אני אשאל ויענו אז יראה יותר נורמלי אם אענה ולא פתאום אדחוף לשרשור ישן תגובה :)

../images/Emo85.gifתתחדשי../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה

Julia23

New member
תודה :)

חח לא אכפת לך אם אני אשאל כמה שאלות נכון? סתם כדי להכיר את הסביבה.. איך קוראים לך? גיל? מיקום? חח מקווה שזה לא הטריד אותך יותר מידי

Julia23

New member
סבבה :)

נעים להכיר אותך.. עדן מחולון :) איפה את לומדת ברמת גן?

Julia23

New member
חח דווקא ממה שהבנתי

זה אחלה ביצפר :) אממ כן.. חח אהה ליאל פיירשטין.. היא בכיתה י' ויש שני אסף.. אני לא הכי זוכרת את שמות המשפחה שלהם.. אבל שניהם אסף והם בכיתה י'

../images/Emo85.gifלא משהו =\

יש בבצפר הזה משהו שגורם לאנשים שנכנסים אליו להתחיל לחוש. אבל למזלי, לי זה לא קרה
[ובגלל זה אין לי חברים
] אני מכירה אסף מי' אבל לא נראה לי שאליו את מתכוונת.. ואת ליאל אני לא מכירה.

Julia23

New member
את מוזמנת לק"ש :)

אין שם הכי חשים כי זה מן ביצפר של פריקים בגלל מגמת המוזיקה.. היא חדשה, אולי בגלל זה את לא מכירה אותה.. את בט'?

משימה קשה

אני עבדתי הרבה, ועדיין לא מצאתי מי יודע, אולי הפורום הזה הוא הפיתרון בהצלחה!

Julia23

New member
חח אני בדיוק בודקת את זה ../images/Emo8.gif

הבעיה שלי שאני מציגה את עצמי, האחרים מציגים את עצמם.. חחח ואחרי זה כמו כלום, גם שאני מגיבה להודעות תבוא השאלה "מי את?"

Instinct Tame

New member
ברוכה הבאה ג'וליה ../images/Emo24.gif

ובכן, גם אני. אני פשוט לא שייכת (איזה מעצבן זה הא?)

Julia23

New member
חחחח תודה :)

חחחח תשמעי, אין בעיה לפתוח לשתינו איזו קומונה של לא שייכות

Julia23

New member
תודהה :)

אזז.. אממ ספרי קצת על עצמך :) פרטים עיקריים כאלה, שם, גיל, מיקום וכאלה :) ואני עדן, 15 מחולון :)

שלום עדן בניק של ג'וליה שהיא בת 15

אבל כותבת שהיא בת 23 עודד, 19, באר שבע, צה"ל. זה מה שאת צריכה לדעת בינתיים עד שאחליט שאת צריכה לדעת עוד.

Julia23

New member
חחחחחח

שלום עודד בן 19 מבאר שבע שמשרת בצה"ל, ולא רוצה לתת עוד פרטים. כמה הבהרות.. עדן זה שם, ג'וליה כינוי חחח ולא כתבתי שאני בת 23, 23 זה המספר שלי

למעלה