היי חדש כאן + המלצה !!

nimix

New member
היי חדש כאן + המלצה !!

אהלן ! אני נימרוד, בן 26 .. מהדרום ! אהבתי את אליסה במי הבוס, לאחר מכן במכושפות, היא ממש חמודה ומדהימה, במיוחד עם עבודות הצדקה שלה אני אוהב מפורסמים שאוהבים לעזור לאחרים נכנסתי לכאן וראיתי פורום פעיל מאוד - איזה כיף :) מקווה שאתקבל בברכה:) אם יש לכם שאלות אליי - אשמח לענות. וההמלצה היא שיש עכשיו תוכנית על "מי הבוס" בערוץ E למי שרוצה.. בטח יש גם שידורים חוזרים וזהו.. יש כאן הרבה שרשורים לענות , מה קודם? :-\ יום טוב , נימרוד. נ.ב. מזל טוב לפורום ולכל האנשים כאן שקראתי שהיה\יש להם יום הולדת החודש, אז מ ז ל טוב !

nimix

New member
ומותר לחדשים

לפתוח שרשור חדש נכון? .. יופי..

always be me mc

New member
ברוך הבא נמרוד../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

אני גליה בת 18(כל כך קרובה ל-19 אוף) מירושלים ושמחה לשמוע שאתה חושב שאליסה חמודה ומדהימה ובאמת שזה נכון
אתה בטוח מתקבל בברכה פה
אנחנו לא נושכים
ויא הייתה תוכנית על "מי הבוס?"? חבל שפספסתי למרות שבטח יהיו שידורים חוזרים כי זה ערוץ E
אז תודה על ההמלצה בכל זאת
באשר לכמות השרשורים שפה
אתה יכול לענות על מה שבא לך זה היופי שבפורומים
באשר ליום הולדת אז תודה ואם אתה רוצה אז אתה מוזמן לתת לנו תאריך ונוסף אותך ללוח האירועים
ושיהיה לך גם יום טוב.. או יותר נכון יום מצויין

nimix

New member
אהלן ../images/Emo9.gif

תודה על הברכות גליה :) כשמנהלת הפורום מברכת ככה זה אומר משהו. יום הולדתי הוא ... 16.3.81 - מזל דגים למי שתוהה.. יוצא לי טוב - תמיד באזור פורים אז זה נחמד. זה יפה שיש לכם לוח לימי הולדת כן זו היתה תוכנית על "מי הבוס" אבל למעשה על אליסה עצמה - ילדים כוכבים וכל זה, אז הראו אותה מילדה קטנה עד היום שהיא עוזרת באנגולה והודו לנזקקים, פשוט מדהים. אם אתפוס את השידור החוזר אז אקליט אותו במחשב ( במקרה חיברתי את הממיר של YES למחשב אז אני יכול להקליט תוכניות וכו') ואולי נוכל לשים אותו פה באיזה קישור או בטאגליינס. או להעלות ל YOUTUBE או פליקס.. סתם רעיון ובכלל הלוואי והיה אפשר להיפגש איתה. מישהו כאן נפגש איתה? או בכלל עם כוכבים? האמת היית רוצה להיפגש גם עם סלין דיון ומריה קארי המדהימות.. אבל זה נראה לי ממש בלתי אפשרי אגב הייתי אמור לטוס לארה"ב יום רביעי הקרוב .. אבל .. התוכניות השתנו לי , מה גם שעשיתי שינוי בחיים אבל זה כבר נושא ליום אחר :) יום טוב ! נימרוד.

always be me mc

New member
תודה על התמונות החמודות והיפות../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

חח אגב עוד משהו שיפה פה זה שחופשי עושים פה שירשורי תמונות של אליסה שלעיתים מגיעים ל-100 הודעות
ויא עכשיו כשאני חושבת על זה אז עוד לא יצא לעשות פה שירשור אליסה באירועים אז מה אתה אומר כדאי לעשות אחד ענק כזה או לא?
ושוב תודה על התמונות
וחג שמח גם לך LOL

nimix

New member
100 הודעות אה?

מעניין מאוד , בהחלט ממלא עמוד אחד או שניים כן בטח נשמע טוב , ראיתי גם שעשיתם כמה שרשורים מעניינים לפי נושאים ואגב לגבי התמונות - האמת חשבתי שתגידו שמה ששמתי אלה כבר תמונות ישנות (מרוב כל השרשורים שכבר עשיתם) אבל טוב לדעת שאתם אוהבים אותן :) חג שמח :) וכן אהבתי מה שרשמת - אני כבר עכשיו מתכנן את הטיול שלי , למעשה דחיתי אותו ליוני 2008, ייתכן שאף אטוס כבר באמצע מאי או משהו, ייתכן שאמצא דיל יותר טוב אגב סתם לידע כללי - אני מתחיל ללמוד ביואל גבע (סניף ראשון) חודש הבא - בגרות מתמטיקה 5 יח', ולאחר מכן פסיכומטרי - מועד אפריל 2008 ( לכן אוכל לטוס כבר במאי) ועד החודש עבדתי בתמיכה טכנית של בזק (של האינטרנט כן כן ץץ) 3 שנים וחודשיים !! ופשוט נמאס לי ..אז אני כבר לא עובד שם זהו סתם חשבתי לשתף.. נימרוד.

always be me mc

New member
שמע נימרוד../images/Emo98.gif

תמונות של אליסה בין אם חדשות ובין אם ישנות זה תמיד כיף לראות
ונייס אני מקווה שמתי שתטוס אז תהנה מאוד
ובאשר לידע כללי אז טוב לדעת
ואני מאחלת לך הרבה בהצלחה במתמטיקה, בפסיכומטרי ובחיים בכלל

always be me mc

New member
תיכף אוסיף אותך ללוח../images/Emo8.gif

דגים זה מזל נחמד כמו אח שלי(רק שאת אח שלי אני פחות מסמפטת חח) ובאשר ל"מי הבוס?" יהיה נחמד אם תוכל להקליט ואז לעלות ליו טיוב או משהו כי זה נשמע מעניין. אני לא בטוחה שזה דורש טאגליינס אבל זה נשמע מעניין ואני בהחלט אשקול את העניין
באשר למפגשים עם מפורסמים כל הפורום פה חולם להיפגש עם אליסה כשבמציאות אני לא חושבת שמישהו מפה פגש אחרת היינו מדברים על זה כל הזמן
והאמת עם כל האהבה שלי לאליסה אין לנו הרבה כסף ואם היה לי מספיק כסף לטוס אז אני לא יודעת אם זה היה ללוס אנג'לס
אבל בכל זאת מותר לדמיין שפוגשים אותה מה לא? חח את סלין דיון אני לא כל כך מעריצה אז לא הייתי פוגשת אותה ואת מאריה הייתי רוצה האמת לפגוש כי היא מדהימה אותי אבל את מאריה של שנות ה-90 כי היא נראית לי יותר מאמי ופחות דיווה אז כדאי לעשות זאת כדאי שאני אשלים את מכונת הזמן שלי אה? חח סתם אבל תמיד נחמד לדמיין והלוואי שיום אחד היא או אליסה יקפצו לבקר פה אם לא לשיר אז כדי לנסות להביא שלום
ובאשר לארה"ב לא נורא אני בטוחה שיהיו לך עוד הזדמנויות והייתי גם אומרת יום טוב אלא שעכשיו כבר לילה אז שיהיה לך ערב נעים

always be me mc

New member
אוקי נמרוד אתה בלוח האירועים../images/Emo65.gif

ואני מקווה שתאהב את מה שכתבתי שם

nimix

New member
וזה יפה

שאת מסמפטת אותי יותר מאשר את אח שלך :) ועוד לא הכרנו חח טוב שאמרת לי לגבי מועד השידור החוזר - חיפשתי ולא מצאתי .. אז אראה מה אוכל לעשות כן אני גם אהבתי אולי יותר את מריה של שנות ה 90 - כשרק התחילה - אני זוכר את מסיבות כיתה ח' עם השיר שלה WITHOUT YOU - היה השיר הכי רומנטי של אז.. ואפילו לא ידעתי מי זאת בעל הקול המושלם ו-השאלה היא האם זה אכן אפשרי בכלל להיפגש איתה - ז"א לראות איפה היא תהיה בין החודשים יוני - אוגוסט אולי ואז לשלוח מייל או מכתב.. כן כן זה עם הבול מעליו ..

always be me mc

New member
Without You../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

איזה נחמד שיש עוד מישהו שמסמפט פה את מאריה חוץ ממני
והקול שלה אכן מושלם
באשר לסוגי המאריות חח אז מאריה של שנות ה-90 ללא ספק הכי טובה(אז יש לך טעם מצויין!), ואם להיות יותר ספציפיים אז לדעתי מאריה של 1993 ולמרות שהכרתי את מאריה רק ב-2002 אני בהחלט מצליחה להתחבר יותר עם מאריה הצעירה והחולמנית מאשר החומרנית חח ואם אתה רוצה לראות אותה חכה לסיבוב הופעות. שמעתי שדיסק חדש שלה יוצא בנובמבר אז יש למה לצפות
ובאשר למייל אני לא יודעת אחרי הכל זו מאריה אתה יודע כמה מעריצים יש לה? XD

nimix

New member
כן זה נכון

מריה פשוט מעולה, אהבתי מאוד את הדיסק של DAYDREAM עם השירים הבלתי נשכחים open arms, forever, hero ועוד כן עוד לצאת לה דיסק, האמת שדוקא לא התכוונתי ללכת להופעה שלה.. למרות שזה באמת רעיון טוב :) אם נהיה בארה"ב באותו זמן, אלא להיפגש עם אליסה - ואני בטוח שלשניהן יש המון מעריצים אבל חייבת להיות דרך , ראיתי באתר הרשמי של אליסה www.alyssa.com ( אאל"ט) שיש לה בלוג ואף דרכי תקשורת.. אז אנסה את זה, מה יכול להיות

always be me mc

New member
Daydream דיסק יפייפה../images/Emo99.gif

אבל רק תיקון קטן. הירו זה מהדיסק Music Box
כן והאמת שגם אני הייתי מעדיפה ללכת לפגוש את אליסה
מקווה שזה יצליח לך או לפחות תוכל ליצור קשר איתה ולהגשים לפורום שלם את החלום

nimix

New member
כן נכון :)

HERO זה מ MUSIC BOX אבל התכוונתי לשירים יפים שלה בכלליות , לא ספציפי שהם מאותו דיסק :) אני בהחלט אנסה לפגוש את אליסה - אנסה דרך האתר הרשמי alyssa.com הממ ולא יודע , תגידי לי את האם את מכירה סיפורים של אנשים שנפגשו איתה? איך הם עשו וכו'? מעניין..

למעלה