היי חדש כאן + המלצה !!

always be me mc

New member
סיפורים של אנשים שנפגשו עם אליסה?

לא ממש. לפחות לא משהו שאני זוכרת מספיק כדאי לספר
סורי

always be me mc

New member
כדאי=כדי../images/Emo3.gif

אחח יום ארוך עבר עלי היום בשירות לאומי ומחר עוד יותר ארוך(עד עשר בלילה) לכן לא להתפלא אם אני אטעה הרבה

spelling

New member
אהה אממ נמרוד..

בקשר לשאלה אם מישהו נפגש איתה מפה.. לא נפגשנו אבל היה לנו רעיון לכתוב לה ספר מזכרות אבל אחרי 4 נסיונות חח אני לא מוותר נראה מה יהיה.. ולפני כמה זמן היה איתה צאט שחלק מאיתנו נשאר ער ב 4 בבוקר כי היא בכל זאת ערה לפי שעון ארה"ב חחחח הצאט היה איזה חצי שעה בערך ומלא מהעולם שאלו אותה שאלות והיא ענתה..לי היא לא ענתה חח אבל למישהי שפעם היתה חברה בפורום היא הצליחה לענות על שאלה....בקשר לאיזה חג היא אוהבת והיא אמרה שאת חג המולד..בכל מקרה תסתובב לך בפורום תמצא את זה חחח ויש פה עוד כל מיני דברים יפים עליה... ולגבי כוכבים אחרים...בחתימה שלי כבר תבין...

nimix

New member
4 בבוקר אה?

יפה מאוד, כן זה באסה שהיא לא הצליחה לענות לכם על השאלות אבל כש(!)אפגש איתה... אני אעביר לה את השאלות :)

julie90

New member
שלום נימרוד ../images/Emo13.gif

ברוך הבא
. לי קוראים יוליה, בת 17 מחיפה. אני מאוד שמחה שהצטרפת לפורום שלנו
בטוח תתקבל בברכה
.

spelling

New member
אהלן!

ברוך הבא אני אדם..עד עכשיו הבן היחיד שלא נטש את הפורום! ואדום חדש! ודרך אגב גלגלץ ראיתי וב 1:40 בבוקר חח יש שידור חוזר בערוץ e למי הבוס?! מצחיק שרק לפני כמה ימים אמרתי "הלוואי שהשנה החדשה של הפורום יצטרפו עוד בנים חעחע...

always be me mc

New member
אדמדם:

אה ל"מי הבוס?" הזה התכוונתם? חחח מזל שיש לי את זה מוקלט כי אני לא יכולה להישאר ערה עד מאוחר כי יש לי מחר סמינר של שרות לאומי
ובאשר למשאלה שלך. בסדר זה התגשם עכשיו נראה אותך מבקש את אליסה באה לארץ ושזה יתגשם

nimix

New member
איזה סמינר?

נשמע מעניין , האם התחלת את השירות הלאומי שלך או שעדיין לא?

always be me mc

New member
../images/Emo67.gifסמינר לגיבוש מסתבר../images/Emo3.gif

ולמרות שאני לא ממש בטוחה מה הולך שם אז אני אלך ומקווה שגם אשרוד
טוב האמת שזה שני ימים אז אני בטוח אשרוד אני רק מקווה שלא אשתעמם. ובאשר לשאלתך השניה אז לא, עוד לא התחלתי את השירות לאומי אז אפשר לומר שהסמינר הוא מעיין הקדמה

nimix

New member
אם כך ברכות על האדום !

אז אנחנו צמד אני מבין.. היו עוד בנים ? למה הם נטשו? אני אנסה להקליט למחשב ב 1:40, מקסימום עכשיו שאתם יודעים על השידור החוזר - תמיד תוכלו גם להקליט לוידאו אם תרצו והנה אתה רואה שמשאלות מתגשמות? רק למה לא ביקשת לזכות בלוטו, או טיסה לחו"ל, או שלום עולמי, או טיסה לחו"ל ( מה.. אני ממש רוצה לטוס ...) OH WELL מסתדרים עם מה שיש :)

spelling

New member
חח יש לנו משאלות משותפות תאמין לי!

עוד 4 חודשים פסיכומטרי אנערף..אבל נעבור את זה כמו גדולים!חחח ואז אוניברסיטה... ואז אני ואליסה נתחתן... ואז יהיה שלום בעולם(אני בהשפעה של המילון של הפסיכומטרי ככה שחלק מהפרטים רלוונטיים)

nimix

New member
חייבים לעבור את זה..

רק שלגבי מתמטיקה זו תהיה כבר הפעם השלישית או רביעית שאני עושה ( סיפור ארוך) וגם פסיכו - זו תהי הפעם הרביעית שלי ... שוב סיפור ארוך ומייגע אבל לא אמרת בן כמה אתה?? אני תוהה , האם אתה עדיין בבי"ס ורוצה לעשות פסיכו? אני מבין שאתה כבר לומד לזה.

spelling

New member
אמממ

לא אני בן 19...קצת יותר גדול מגלגלץ!(גליה) ושנה שעברה סיימתי תבצפר..ולמזלי לא התחלתי ללמוד אז לפסיכו בגלל שאני נחשבתי חרשן אז אם הייתי חורש היו מאשפזים אותי על עומס יתר של מידע בראש...

nimix

New member
אהה עכשיו אני יודע מה זה גלגלץ !

ז"א למה התכוונת .. זאת אומרת למי התכוונת ..חח אז אני מבין שאתה לא מתגייס השנה ועושה עתודה? מה תלך ללמוד? בטח אלקטרוניקה או ביולוגיה משהו .. לא?

YaEl 15

New member
היי. ברוך הבא ../images/Emo13.gif

חודש קודם יוליה, עכשיו אתה.. nice
חח.. אני יעל, בת 15 (וחצי
) אני רואה שכבר השתלבת, אז אין שום טעם לברך אותך... חח.. תהנה
ובהצלחה במתמטיקה ובפסיכומטרי

ברוך הבא../images/Emo140.gif

היי שמי נטלי עוד מעט בת 17 גרה בזכרון יעקב מקווב שתתשלב יפה פה ותתרום לפורום תהנה בשהותך כאן בפורום

nimix

New member
תודה נטליה

מהיום אני אקרא לך זכרון. . אגב הייתי פעם בזכרון - מישהי עשתה לי טיול מודרך שם :) עברנו בטיילת ( זה היה ביום שבת), וגם בבית של אהרונסון אם אני לא טועה, היה נחמד קצת לראות היסטוריה של המקום חוץ מהמבול שיורד לכם בחורף :-\ אז אני מבין שאת עולה ליב? אני חושב שתהיה שביתה, יש כתבה ב YNET תבלי !

למעלה