היי, חדש כאן

avki

New member
אל תקשיב להם אלעד

תגיד 'ראבר סול', זה האלבום הכי טוב שלהם.

אל תקשיב להם אלעד (part 2)

בקטגוריה הזו של "האלבומים שלהם" דווקא revolver או abby road הכי טובים... זה הרי ברור...

avki

New member
תגיד באמת, איזה הייתה ממליץ לקנות

לחברה שלי? עדיף משנת 64 ואלך....

קודם כל...

אל תקנה לה כלום אם זה לא רציני....סתם..ברור שאני צוחק. הייתי קונה לה את abby road ואת let it be. מכיוון אני לא יודע מה הטעם שלה במוסיקה - רק למקרה שהיא לא בדיוק טיפוס של ביטלס והיא צריכה דברים קצת יותר "מעניינים" שווה לך אולי לקנות את האלבום in my life שיצר והפיק המפיק שלהם גורג' מרטין. מדובר בביצועים לשירים מוכרים שלהם על ידי כל מיני אמנים מגניבים (בובי מקפרין ורובין וויליאמס - השחקן , פיל קולניס, ג'ים קארי (!) ג'ון וויליאמס וכיוצ"ב) הביצועים יפים מרשימים וקצת יותר מלאים (במובן הכלי) מהרצועות המקוריות. בלי קשר - אם אין לך אותו, שווה שיהיה לך.

Latisia

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

זה כה נכון... P: היום עשיתי פרזנטציה עם עוד 3 קנדים על איזה שיר של המשורר תומאס הרדי. ניסיתי לשכנע אותם לשים ברקע את השיר אקזיט מיוז כי משום מה הmood בשיר נורא התקשר לי למוד (סורי שכחתי את המילה בעברית) בpoem... אבל בסופו של דבר הם החליטו על stairway to heaven. כה נדוש

Latisia

New member
חחחח ברוך הבא!!!!

השתלבות נעימה! אני שרי הקנדים (או שלא!).. פינק פלויד זה טוב, פעם הייתי משוטטת קצת בפורום אבל מעולם לא כתבתי... אני לא מכירה מספיק כדי להתחיל לכתוב שם..אני ממש מכירה רק איז 7 אלבומים (את המוכרים) P: אהה רק כמה ימים לא הייתי פה וכבר שינו את התמונה בחלון הכניסה?!?! אהה אהבתי יותר את הקודם P:

Anuerysm

New member
ברוך הבא

אני כן מכיר אותך מפורום פינקפלויד
וגם אני קצת חדש :--

Anuerysm

New member
תאמין לי

שאם תעברת כל כינוי באנגלית אז הבחירה שלי לא תראה לך כל כך מעניינת וחוץ מזה לא היה לי רעיון לכינוי אז אמרתי שאת השיר הבא שיוצא בראנדום אני אקח בכינוי ויש כזה שיר לנירוונה, שיר נחמד מאוד

דווקא כן מעניין...

כלומר עניין אותי לדעת למה בחרת דווקא את הכינוי הזה....עכשיו אני מבין..

למעלה