אני ישים מחר
ת תאומות אולסן מעריצה New member 10/12/02 #45 תודה אבל זה לא ממש החדשים אני לא מי צליחה לעשים את התמונה שהם הולכות ברחוב
א אולסן לובה New member 10/12/02 #46 ייוו את חייבת להגיד לי מאיפה... התמונות ששמת שהן קטנות...... פפללליייזז תגידי לי!!!!! זה ממש תמונות מהממות!!!
ייוו את חייבת להגיד לי מאיפה... התמונות ששמת שהן קטנות...... פפללליייזז תגידי לי!!!!! זה ממש תמונות מהממות!!!
ת תאומות אולסן מעריצה New member 10/12/02 #48 לאולסן לובה אני לא יכולה הייתי רוצה אבל הבאתי כבר מישהי מהפורום והיא גם לא נותנת כי נאי לא יכוהל לתת ביגלל שחברה שלי נתנה לי אותם והיא אמרה לי לא לתת
לאולסן לובה אני לא יכולה הייתי רוצה אבל הבאתי כבר מישהי מהפורום והיא גם לא נותנת כי נאי לא יכוהל לתת ביגלל שחברה שלי נתנה לי אותם והיא אמרה לי לא לתת
א אולסן לובה New member 10/12/02 #49 אאא טוב...חבל אבל... בכל מקרה יש לך עוד תמונות מהסוג המהמם הזה של התמונות?? או בכלל תמונות נדירות ומהממות כאילו???
אאא טוב...חבל אבל... בכל מקרה יש לך עוד תמונות מהסוג המהמם הזה של התמונות?? או בכלל תמונות נדירות ומהממות כאילו???
א אולסן לובה New member 10/12/02 #50 אז יש לך עוד תמונות..??? נדירות ויפות כאילו שאת יכולה לשים פה????? פפלליייזזז אם יש לך שימי!!!!!
ת תאומות אולסן מעריצה New member 10/12/02 #51 ראיתי רק את זה יש לי עוד תמונות שהם קטנות אבל הראו אותם כבר ואת התמונות האלה בכלל לא הראו באף אתר זה תמונות שלא הראו אותם
ראיתי רק את זה יש לי עוד תמונות שהם קטנות אבל הראו אותם כבר ואת התמונות האלה בכלל לא הראו באף אתר זה תמונות שלא הראו אותם
א אולסן לובה New member 10/12/02 #52 אבל רגע יש לך.... בכל זאת תמונות שהן נדירות ולא ניראו בשום מקום?????? לא משנה מאיזה גיל...... ואפילו אם הם ניר5או בכמה מקומות ואת חושבת שהן נדירות שימי בבקשה...פליזזזזזז
אבל רגע יש לך.... בכל זאת תמונות שהן נדירות ולא ניראו בשום מקום?????? לא משנה מאיזה גיל...... ואפילו אם הם ניר5או בכמה מקומות ואת חושבת שהן נדירות שימי בבקשה...פליזזזזזז