היי!!! יש לי יומן חדש..... תקראו!

fayd הפשוש

New member
תגיד לי ילד... למה אתה משתמש בכל כך

הרבה כאילוים?... (נשמע קצת מגוחך לא?)

fayd הפשוש

New member
אתה לא סתם אוחצ´ה אתה האוחצ´ה הכי

אוחצ´תית שראיתי בחיים שלי..... ואתה גם דיי צומי בלי להעליב כמובן.... אתה פשוט מתחנן לצומת לב שאנשים יוהבו אותך ושישמו לב אליך... זה קצת עצוב אתה יודע.... וגם הקטע ביומן שלך..... הפעם הראשונה שלך בגיל תישע.... מיצטער אני לא חושב שזה דבר שאתה צריך להתגאות בו...... זה מוקדם מדי... תישמע חמוד.... זה דיי עצוב כל הקטע שלך אולי תוריד קצת פורפיל? חשבת על זה?... ואני גם לא מסכים אם החתימה שלך.... יופי זה לא רק דבר חיצוני.... ואם זה מה שאתה באמת חושב אז מזל טוב אתה בן אדם שיטחי בנוסף לאוחצ´ה.... אולי כדי שתשקול להשתנות קצת ואם לא להשתנות אז להוריד פרופיל.... מקווה שלא נעלבת אני נוטה להיות קצת בוטה מדי לפעמים ותיזכור שלא באתי לרדת אליך או משהו רק להביע דיעה...

LeeCooper69

New member
וואט?!?!?!?

בן אדם.... אני בחיים לא אמרתי שיופי הוא דבר חיצוני בלבד!!! ואתה יכול לשאול את כל מי שהיה איתי בקשר.... אני לא אומר שאני מכוער, וכל פעם שמחמיאים לי אני פשוט מתעצבן ותבלבל.... גם לא אמרתי שאני מתגאה בזה שבגיל 9 הייתה הפעם הראשונה שלי.... כתבתי את זה ביומן כי זה חלק מהחיים שלי.... ועוד אחד קטן.... אני לא משחק אותה או משהו אם אתה רומז לכך... אני פשוט עצמי. אם אתה קורא לזה תשומי, סו בי איט!

resputin

New member
וויפייי,

אז עכשיו אפשר לסקול אותו רישמית באבנים?
רספיוטין, אנטי-אוחצ´ות, פרו-ג´ינג´יים. כשזה גם וגם, מתפשרים.

LeeCooper69

New member
מי שמכיר אותי יודע..... חוצמזה...

למה לסקול אותי?!? אני בנאדם נחמד.... לפעמים....

Shusho

New member
אני לא אהבתי את היומן.

הקטע הזה של המועצה - בה תוכל לחלק את העיתון זמן ורוד ולהתחרמן על הדשא בב"ס. לדעתי זה בכלל לא נכון לעשות את זה, גאווה זה לא להפגין את עצמך ולנסות לשכנע אנשים להפוך להמוסקסואלים/לסביות. ממש לא.

resputin

New member
לסקול.. כי.. עזוב.

בוא ונאמר שעדיף שלא היינו מנהלים את השיחה הזאת פנים אל מול פנים, אני מעדיף לא להשפיל מילולית. בטח שלא בפורום.

LeeCooper69

New member
אני גם ככה מחלק הזמן הוורוד....

אז למה לא בגלוי?!? כאילו, אם אני כבר עושה טובה אז במכה ומסודר ולא בקטע שכל אחד מתקשר אליי בנפרד.... חוצמזה, לא דיברתי על להתחרמן בדשא.... דיברתי על נשיקה. אחת פשוטה.... על זה שכמו שאותו ערס ואותה פרחה ביחד ונצמדים כל היום אחד לשניה אז גם לי מותר... כמו שאותו ערס מנשק אותה בדשא, גם אני רוצה! כמו שכולם יודעים שאותו ערס (כן, זה אתה דני פ. וכן זו את נטלי ל. אני אוהב אותכם!!!) ואותה פרחה ביחד אז שכולם גם יידעו שאני והבויפרנד (לעתיד) שלי ביחד..... בבי"ס הקודם שלי, כן ידעו כולם על אותה מערכת יחסים שהייתה לי עם ההוא (ואני לא אנקוב בשם הארוניסט...). אני רק רוצה להיות "כמו כולם".... שווה זכויות.... זה יותר מדיי לבקש?!?!? חוצמזה, אגב, שזה לא בסדר שאני הומו רק כלפי המורים, כל שאר התלמידים מקבלים אותי.... חוצמזה, אחרי שאני יצאתי, יצאו מלא מהארון.... ואם זה יהייה "בסדר" שיהיו הומואים בביצפר?!? תחשבי איזה חופשיות אנשים ירגישו... מסתבר שאת לא הומו/לסבית בכדי להבין את הכאב וההסתגרות שאני מרגיש (ועוד כמה...)

TwelveEyes

New member
סליחה?!

מסתבר שאת לא הומו/לסבית בכדי להבין את הכאב וההסתגרות שאני מרגיש אם הייתי יכולה, הייתי מביאה לך כזאת בעיטה לביצים עכשיו!!!!!!!! היא לא לסבית (אגב, היא בכלל בי אם אני זוכרת נכון) בשביל להבין את ה"כאב" שלך?! איזה פאקינג בולשיט!! בכלל, מי דה פאק אמר לך שחיי הומו\לסבית\בי חייבים להיות מלאים בכאב? אני בי ואני לא מרוצה מהחיים שלי פחות מהחברים הסטרייטים שלי. ואם כן, אז תאמין לי שאין לזה שום קשר למיניות שלי. ומי בדיוק מפריע לך להתנשק בחצר בית הספר? או לחלק את הזמן הוורוד? בכלל, אמרת בעצמך שאין לך בויפרנד, אז מה זה משנה?? קודם תשיג אחד, ואז נדבר כבר על נשיקות. באמת, די להיות כזה דרמה קווין! ואם אני כבר מוציאה עליך את העצבים, בוא נלך עד הסוף: די לקרוא לכל הומו אוחצ´ה! אוחצ´ה זה סוג של הומו, אבל לא מילה נרדפת למושג הנ"ל, ואני לא יודעת מה בקשר לבנים כאן, אבל לי זה מביא את הג´ננה בלשון המעטה. ובכלל, אם כבר באוחצ´ות עסקינן, שתדע לך שזה לא כזה כבוד גדול לקרוא לעצמך אוחצ´ה. זה כינוי גנאי להומואים נשיים מעצבנים כאלה... בעצם, אם ככה אתה רואה את עצמך, סבבה. ויש לי עוד מה להגיד... אבל שכחתי כי יש "רק בישראל" :)

fayd הפשוש

New member
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אבל

תסתכל על החתימה שלך.... זה יוצר הרגשה שהדבר היחדי שמעניין אותך זה מראה חיצוני... דברים כאלו עושים להומואים שם רע..... אני לא בא כאילו... (הייי גם אני אומר כאילו) להגיד לך אייך לחוית או משהו כזה גם בי יש קצת אוחצ´תיות ליפעמים, אבל אם אתה לא חושב ככה למה החתימה הזאת? כלומר שוב.... אני לא בא להגיד לך אייך לחיות אבל יום אחד אתה תלך ברחוב ותתנהג באוחצ´תיות מוגזמת ואתה תקבל מכות אני אומר לך עברתי את זה מערסים וזה לא החויה הכי נעימה בעולם. וזוטון מרקד חביב שלי דבר ראשון ברוך הבא לונג טיים נו סי או יותר נכון בורכה השבה, דבר שני אנחנו לא רבים.... (רספיוטינקה הוא גבר שבגברים? אוקי... אני מסכים בהחלט!)

LeeCooper69

New member
החתימה שלי?!?!?

בגלל זה אתם חושבים זאכפת לי רק ממראה חיצוני?!? LOL.... אני פשוט צוחק בכל פעם שאני רואה את הציטוט הזה של ג´ין קר... זה בא מכתבת "10 ציטוטים על אופנה"..... בשבילכם, מעוד 10 שניות לערך, זה משתנה.

LeeCooper69

New member
אתם מכניסים לי מילים לפה ח-ו-פ-ש-י!

אני לא קורא לכל הומו אוחצ´ה..... אני יודע/מבין/מכבד את ההבדל בין הומו, אחצ´ה קוויר ושאריות.... וגם לא אמרתי שחחי הומו/לסבית הם מלאים בכאב וכשכתבתי את זה נזהרתי מאוד שלא להציג את חיי ההומו/הלסבית המצוי/המצויה כסבל... אני, אגב, חיי חיים מאושרים ושמחים ככה שאני לא ממש יכול לדבר על סבל... מה שניסיתי להגיד הוא- שאני סובל שהמורים (ולא כולם...) לא מוכנים לקבל אותי בבי"ס ועוד תלמידים אחרים שגם-כן סובלים.... אמרתי גם שהיא לא מבינה, כנראה, שזה כן כואב שלא מקבלים אותך... ועוד המורים שלך לחיים!!! אם, לדוגמה, לא יקבלו מישהי כי היא ג´ינג´ית (סתם דוגמה...) ולא יסכימו לה לפרסם את ירחון בג´ינג´ים בבי"ס, נכון שהיא לא תאהב את זה?!? ונכון שמי שלא ג´ינג´י ושלא עבר מה שהיא עברנ לא יכול להבין באמת את הכאב שעובר עליה... אלא רק להזדהות???? לזה התכוונתי.

fayd הפשוש

New member
נו אז אם אתה באמת לא התכוומת למה

שהיה כתוב בחתימה הקודמת אז יופי! אני חוזר בי בכל מה שאמרתי אם החתימה ההיא היתה סתם בצחוק... אני מיתנצל... (היי אניט מתחיל לתפוס את העיניין הזה של לבקש סליחה...) ועוד עיניין: יש אייקונים חדשים!!!!!!!!!!!!!!
(שוקו!!!!!!!!!!!!!!!!!! אייזה גאוני!) זהוא אייזה איקונים יפים וחדשים או שאולי הם בכלל לא חדשים ואני סתם לא השתמשתי באיקונים הרב זמן בכל מקרה אם זה ככה אז תיראו אייזה אייקונים ישנים ויפים...

למעלה