כן שמתי לב
V VAMPhantom New member 21/8/03 #179 הנה השלישיה הבלתי--פתורה../images/Emo6.gif הראשונה כבר נפתרה, הסיוט-הרביעי
V VAMPhantom New member 21/8/03 #167 דווקא כלב חמוד הוא../images/Emo8.gif רוצה לראות עוד כלב חמוד? בבקשה:--->>> (נ"ב:כלב כלבבי )
V VAMPhantom New member 21/8/03 #181 למה?! הוא חמוד הוא זה...../images/Emo6.gif והכלב שאני צירפתי מזהים?!
V VAMPhantom New member 21/8/03 #182 לפני שזז להלילה../images/Emo8.gifהנה הקישור... לתמונה המשולשת...
E europe1990 New member 21/8/03 #203 התמונה לא קשורה לסרט ספנית רפאים!!! ובהחלט גבריאל משחק שם מצוין(כמו בכול סרט). אבל שוב, התמונה לא לקוחה מספינת רפאים!! אני אתן לר רמז קטן!!!:::: השם של התמונה, זה המקום שבו אתה נמצא כרגע!!! (פילוסופי ופלצני-חחח) אני מצב שאתה לא מכיר את הסרט!!!!
התמונה לא קשורה לסרט ספנית רפאים!!! ובהחלט גבריאל משחק שם מצוין(כמו בכול סרט). אבל שוב, התמונה לא לקוחה מספינת רפאים!! אני אתן לר רמז קטן!!!:::: השם של התמונה, זה המקום שבו אתה נמצא כרגע!!! (פילוסופי ופלצני-חחח) אני מצב שאתה לא מכיר את הסרט!!!!