למה לא קטע מקורי מסרט
ק קוקי הכיבשה הנודדת1 New member 20/8/03 #85 אווווווווווווווו יש לי משו מפחיד.. נא להירגע ולשבת בכיסא לקחת נשמיה עמוקה וליראות את התמונה המזוויעה הבאה....
אווווווווווווווו יש לי משו מפחיד.. נא להירגע ולשבת בכיסא לקחת נשמיה עמוקה וליראות את התמונה המזוויעה הבאה....
T TiNkErBeL69 New member 20/8/03 #98 ../images/Emo28.gif סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif
ק קוקי הכיבשה הנודדת1 New member 20/8/03 #104 סורי טינקרבל! לא בכוונה..! ../images/Emo9.gif אוייש אני ממש מיצטערת! אל תידאגי פיות טיפ טיפה מפחידות אותי לפעמים... (כמו כול הייצורים השמחים והאופטימיים והיפים בעולם...) אבל בסך הכול אני אוהבת פיות!...
סורי טינקרבל! לא בכוונה..! ../images/Emo9.gif אוייש אני ממש מיצטערת! אל תידאגי פיות טיפ טיפה מפחידות אותי לפעמים... (כמו כול הייצורים השמחים והאופטימיים והיפים בעולם...) אבל בסך הכול אני אוהבת פיות!...
V VAMPhantom New member 20/8/03 #105 הודעה חשובה../images/Emo124.gif הפתרון לתמונה... התמונה שלי לקוחה מ:"היצור"/the thing מהיכן לקוחה התמונה הזו:--->>>
הודעה חשובה../images/Emo124.gif הפתרון לתמונה... התמונה שלי לקוחה מ:"היצור"/the thing מהיכן לקוחה התמונה הזו:--->>>
V VAMPhantom New member 20/8/03 #110 סליחה שגיליתי, הנה חדש... שמחכה לפתרון..ומייד לאחריו יש לי חדש...