היי, יש לי שאלה רצינית ביותר

היי, יש לי שאלה רצינית ביותר../images/Emo104.gif../images/Emo8.gif

אנחנו מאד מאד רוצים אחות לשון והשאלה היא: האם יש מתכון לבת????
ברצינות , בלי לצחוק...... שמעתי שיש דיאטה מסוימת כדאי שתהיה בת....האם מישהי שמעה על זה?? אשמח לדעת אם יש שיטות אחרות....
בכל מיקרה העיקר שיהיה לשון אח/ות בריא ושלם, ושאלה יהיו הצרות שלנו אז קדימה לעבודה.....
דיקלה

דיאנה1

New member
כן, יש כמה שיטות בספר "המדריך

הישראלי להריון ולידה" של ד"ר בר. לא ניסיתי בעצמי. ואני זוכרת שדיברו על זה באיזשהו מקום ונתנו לינקים. אולי ב"אומנות הלידה". ניסיתי לחפש לך אבל האתר לא עולה עכשיו, אני אנסה יותר מאוחר. בהצלחה בכל מקרה!

רותי הכ

New member
אנחנו ניסינו את השיטה בספר הזה

אחרי שני בנים רצינו בת וניסינו את ה"מתכון" לבנות. לא הצלחנו להכנס להריון בכלל (בעיקר כי אחד התנאים הא לקיים יחסים לפני יום הביוץ) בסוף התייאשנו ועשינו הכל ההפך (כל מה שכתוב כדי לקבל בן) ו....יצאה בת!

הי ,למה במסר???

יש לי שני בנים ואני מתה לבת. אומנם אנחנו עדיין לא עובדים על זה, אבל אם יש שיטות מעבר לשיטות בספר של דR" בר, אשמח לשמוע.

פישון

New member
משהו רדיקלי

חברה שלי שרצתה נורא בת, בתור בת יחידה עם שלושה בנים ובתור דודה רק לבנים ובתור אמא לשני בנים, עשתה סירקוז של תאי הזרע (התחלקות לפי משקל) ואז מכניסים לרחם רק את אחד הקצוות. תאי הזרע של בנים ובנות שונים בהרכב ולכן במשקל. כך יש יותר סיכוי לקבל את המין הרצוי. ד"ר בר לא כל כך מדגיש את הענין, והרופא הפרטי שלי מתפוצץ מצחוק כל פעם שאומרים לו משהו בנושא, אבל לחברה שלי יש עכשיו שני בנים ובת (!). מיותר לציין שהיא לבושה אך ורק באדום. (מה לעשות, אחרי עשר שנים מתלהבים). מאיה

שיטה שהצליחה פעמיים...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

טוב אז היו לנו שני בנים ורצינו נורא בנות אז חקרנו ומצאנו שיטה שנראית הגיונית, ניסינו והצליח לנו פעמיים : א. בזרע הגבר יש בד"כ את שני המינים. יש גברים שהם יותר "זכריים" ואז...אכלת אותה. אבל בד"כ יש שיוויון... ב. החלק הזכרי בזרע הגבר זריז יותר מהחלק הניקבי אבל חי רק 24 שעות ואילו החלק הניקבי חי 48 שעות אבל יותר איטי ויותר עמיד. ג. אבר המין הנשי , בגלל חומציותו, הורג את הזרעונים בדרכם לביצית. ככל שיגיעו יותר, כך סיכויי ההפריה עולים. ד. אבר מין נשי רטוב עקב "הכנה " טובה ואורגזמה לפני הגבר , מסייע למעבר זרעונים. ה. אשה מסוגלת להגדיר את יום הביוץ לפי מדידת חום. החום עולה בכמה עשיריות ביום הביוץ. מסקנות: א. אם את רוצה בן, עליך לקיים יחסים ביום הביוץ ולדאוג לסביבה הולמת (ראי סעיף ד למעלה שהסמקתי כשכתבתי אותו...) ב. אם את רוצה בת עליך לקיים יחסים לפחות 24 שעות לאחר יום הביוץ, אז, החלק הזכרי בזרע הגבר כבר לא קיים ובנוסף עליך להיות "יבשה" כך שרק החלק הניקבי , האיטי, והרציני יוכל לעבור... כל הנ"ל הוא בגדר תיאוריה בלבד ואין בו משום מתן אחריות כלשהי מלבד העובדה שאצלי זה הצליח... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

דניעל

New member
קיום יחסים לפחות 24 שעות לאחר הביוץ

הוא אמצעי מניעה טוב... האישה לא פוריה כל כך הרבה זמן אחרי הביוץ. הזרע מחזיק מעמד ברחם שלושה ימים. הביצית שורדת רק יום אחד, ופוריה באופן מניח את הדעת רק כ- 12 שעות אחרי הביוץ.

דניעל

New member
בעצם בחצוצרה, לא ברחם.

נדמה לי שטעיתי. הזרע מחכה לביצית בחצוצרה. אבל מה זה חשוב?

מלמלה

New member
גם אני שמעתי את תיאוריה הזו

וגם אני מסמיקה תוך כתיבה ורוצה להוסיף שמשמעות סעיף ד הוא שאם האישה מגיעה לאורגזמה סיכויי הזרעונים הזכריים פוחתים

zimes

New member
אז מה זה אומר על ...

איך נוצרים תאומים, בן ובת?

ציפי ג

New member
דיאטה שאני קבלתי ../images/Emo104.gif

מידיד מודאג, אב לארבעה בנם ושתי בנות, ששתיהן נולדו בעקבות הדיאט. ושלא תהינה טעויות - אני לא ניסיתי אותה כלל, אבל היא במחשב שלי. כיצד משפיע תיזמון המשגל על מין הולד? ככל שהמשגל מתבצע בסמוך לרגע הביוץ ממש, גדלים הסיכויים לעובר זכר. משגל אחרי הביוץ, או יומים - שלושה לפני הביוץ, מגדיל את הסיכויים לנקבה. אך קיימים גורמים נוספים המשפיעים על מין העובר. אלו גורמים? מין העובר נקבע ע"י הזרע: זרע מסוג X מייצר נקבה, זרע מסוג Y מייצר זכר. משום כך, גורמים כגון חומציות הנרתיק, עומק חדירת הפין ברגע השפיכה ואורגאזם- יכולים לשנות את סיכוייהם של סוגי זרע שונים להגיע בשלום לביצית. יחד עם זאת חשוב לזכור שמדובר בסיכויים בלבד, ואין כל דרך להשיג תוצאה מובטחת. מאידך, הסיכויים אינם מבוטלים. מספר מחקרים מלמדים כי תיאום הגורמים הללו מביא לסיכוי של 80 עד 85 אחוז של היווצרות המין המבוקש. כיצד תגדילי סיכוייך לבת? עלייך להקל את חייהם של תאי X ולהקשות על חייהם של תאי Y. קיימי משגל אחרון יומים שלושה לפני מועד הביוץ. לפני המשגל, עשי שטיפה וגינלית להגברת החומציות - שתי כפות חומץ לבן בליטר מים חמים. ברגע השפיכה, חייב הפין להיות בנרתיק, אבל בפירוש לא בעומק חדירה מקסימלי. המנעי מאורגאזם. סכוייך להרות, בתנאים אלה קטנים כמובן יותר מאשר במצב אחר. אולם אם כן תהרי, סיכוייך ללדת בת גדולים בהרבה. העקרון כאן - תא זרע ותיק מטיפוס X צריך לצוד ביצית טריה צעירה. ששה שבועות לפני התקופה הרצויה להתעברות רצוי לקפיד על דיאטה זו: כלכלה דלת מלח בצורה קפדנית ומוחלטת. אין להשתמש בתחליפים כלשהם למלח. מזון מומלץ: ביצים, הרבה חלב ומוצריו (חוץ מגבינה מלוחה וצהובה) גבינה לבנה ויוגורט טבעי. בשר בגריל בלי מלח. ירקות ירוקים וחסה (חוץ מתרד ואטישוק) סלק גזר אספרגוס, עגבניות אורז, שקדים אגוזים תפוחים אגסים תותים, ולמעשה כל מה שלא ברשימה האסורה. מזון אסור: לחם, צנימים, מאכלי ים, שימורים, תופינים, דגים מעושנים או מומלחים, שוקולד, קפה, תה (אם כי כמות זעירה מותרת לאחרות בוקר עם חלב), מיצי פירות ששאינם ברשימה המותתרת, סוכר מים מינרליים, אפונה לבנה, עדשים תרד ארטישוק, וכל פרי שאינו ברשימה המומלצת. תכשירים נלווים בהמלצת רופא בלבד: קלצים ומגנזיום או סיירופ קלציום אותו מכינים מטבלית של מעבדת סנדוז, אותה ממיסים בחצי עוס מים. לערבב היטב לשתות כ הנוזל בוקר וערב. דיאטה זו אסורה במצב של יתר סיד ואי ספיקה כליתית. לפני דיאטה זו רצוי להתיעץ עם הרופא המטפל. ותהיה סופית מאמא לחמישה בנים. מה זה בכלל משנה אם יש בת?

ציפי ג

New member
אני חושבת שזה גם מקור הבעיה ../images/Emo104.gif

אצלי. לסיבות האחרות אני מעדיפה לא להכנס.

avie

New member
tzipey you should know

and if not you will when youll have six daughters-inlaw shabbat shalom from the big apple to you youval and the minis

ציפי ג

New member
אתה לא יודע כמה אני מתגעגת ../images/Emo104.gif

בשבת שעברה יהודה צרח מכאבים. במוצ"ש רצנו איתו לעזרה ראשונה. ואני - מחכה לך כבר.... התפוח - טעים?

avie

New member
delicious

ill be back next wendesday but i am going to the army buut call my wife if you want to come next friday. you heard what we did to our sun? he was so surprised. shabbat shalom

אורית ג.

New member
ציפי יש לך טעות קטנה (אולי זה מקור

המבנה המשפחתי אצלך
) - יחסי מין קצת לפני הביוץ - אכן מגדילים את הסיכוי להולדת בת אבל יחסי מין מעט אחרי הביוץ - הם בפירוש לטובת הולדת בן (ולא כמו שלעיל) - כי כבר יש ביצית "מוכנה" ואזי הזרע שמינו זכר יגיע אליה ראשון. וטיפ לבנות מחברה חרדית (שמתאים בעיקר לדתיות שומרות נידה): אם כבר יש בנים במשפחה (זה סימן שהביוץ מדייק פחות או יותר): לטבול במקווה יומיים לפני ה-7 הרגילים. אני יודעת שזה לא 100% לפי החוקים אבל זה גם לא נגד ההלכה (אני יכולה לסדר למי שרוצה היתר, יש לי "מחולל היתרים" ב-WORD שלי
) ככה היא קיבלה בת (שישית) אחרי כל האינדיאנים שלה. אורית ג. חושבת שזה ממש לא משנה (ופעם רצתה רק בנות)

פטל22

New member
בתאומים יש שתי בייציות...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לתאומים צריכים שתי בייציות... ואז שתייהן מופרות אבל בזמנים שונים אם זה תאומים זהים אז זה אותה ביצית שמתחלקת ל2 ואז מה שהצליח לחדור מטפצל וזה שני בנים או שתי בנות . אני שאלתי את הרופא שלי כי גם אני רוצה בת יש לי תאומים בן ובת ועוד בן לכן אני רוצה עוד בת והוא אמר שצריך לעשות יום לפני הביוץ לא אחרי אחרי לא יצא כלום או שיצא בן יום לפני ככה הבנים רצים רצים מהר מגיעים ואין ביצית והבנות לאומת זאת הולכות לאט ועד שהן מגיעות יש בייצית... אפילו בתור זירעוניות אנחנו כבר מתוחכמות....

למעלה