דיאטה שאני קבלתי ../images/Emo104.gif
מידיד מודאג, אב לארבעה בנם ושתי בנות, ששתיהן נולדו בעקבות הדיאט. ושלא תהינה טעויות - אני לא ניסיתי אותה כלל, אבל היא במחשב שלי. כיצד משפיע תיזמון המשגל על מין הולד? ככל שהמשגל מתבצע בסמוך לרגע הביוץ ממש, גדלים הסיכויים לעובר זכר. משגל אחרי הביוץ, או יומים - שלושה לפני הביוץ, מגדיל את הסיכויים לנקבה. אך קיימים גורמים נוספים המשפיעים על מין העובר. אלו גורמים? מין העובר נקבע ע"י הזרע: זרע מסוג X מייצר נקבה, זרע מסוג Y מייצר זכר. משום כך, גורמים כגון חומציות הנרתיק, עומק חדירת הפין ברגע השפיכה ואורגאזם- יכולים לשנות את סיכוייהם של סוגי זרע שונים להגיע בשלום לביצית. יחד עם זאת חשוב לזכור שמדובר בסיכויים בלבד, ואין כל דרך להשיג תוצאה מובטחת. מאידך, הסיכויים אינם מבוטלים. מספר מחקרים מלמדים כי תיאום הגורמים הללו מביא לסיכוי של 80 עד 85 אחוז של היווצרות המין המבוקש. כיצד תגדילי סיכוייך לבת? עלייך להקל את חייהם של תאי X ולהקשות על חייהם של תאי Y. קיימי משגל אחרון יומים שלושה לפני מועד הביוץ. לפני המשגל, עשי שטיפה וגינלית להגברת החומציות - שתי כפות חומץ לבן בליטר מים חמים. ברגע השפיכה, חייב הפין להיות בנרתיק, אבל בפירוש לא בעומק חדירה מקסימלי. המנעי מאורגאזם. סכוייך להרות, בתנאים אלה קטנים כמובן יותר מאשר במצב אחר. אולם אם כן תהרי, סיכוייך ללדת בת גדולים בהרבה. העקרון כאן - תא זרע ותיק מטיפוס X צריך לצוד ביצית טריה צעירה. ששה שבועות לפני התקופה הרצויה להתעברות רצוי לקפיד על דיאטה זו: כלכלה דלת מלח בצורה קפדנית ומוחלטת. אין להשתמש בתחליפים כלשהם למלח. מזון מומלץ: ביצים, הרבה חלב ומוצריו (חוץ מגבינה מלוחה וצהובה) גבינה לבנה ויוגורט טבעי. בשר בגריל בלי מלח. ירקות ירוקים וחסה (חוץ מתרד ואטישוק) סלק גזר אספרגוס, עגבניות אורז, שקדים אגוזים תפוחים אגסים תותים, ולמעשה כל מה שלא ברשימה האסורה. מזון אסור: לחם, צנימים, מאכלי ים, שימורים, תופינים, דגים מעושנים או מומלחים, שוקולד, קפה, תה (אם כי כמות זעירה מותרת לאחרות בוקר עם חלב), מיצי פירות ששאינם ברשימה המותתרת, סוכר מים מינרליים, אפונה לבנה, עדשים תרד ארטישוק, וכל פרי שאינו ברשימה המומלצת. תכשירים נלווים בהמלצת רופא בלבד: קלצים ומגנזיום או סיירופ קלציום אותו מכינים מטבלית של מעבדת סנדוז, אותה ממיסים בחצי עוס מים. לערבב היטב לשתות כ הנוזל בוקר וערב. דיאטה זו אסורה במצב של יתר סיד ואי ספיקה כליתית. לפני דיאטה זו רצוי להתיעץ עם הרופא המטפל. ותהיה סופית מאמא לחמישה בנים. מה זה בכלל משנה אם יש בת?